Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויה אצל סוחר רכב טיפוסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לשתף, במסגרת חיפושיי אחר רכב הגעתי לסוחר בתל אביב, להלן מס׳ רשמים:

אני מקדים ואומר שאם משתמע שאני מכליל אז אני מתנצל, ייתכן שיתר הסוחרים ישרים כמו פלס ואמינים כמו חיים הכט, לי פשוט עוד לא יצא לפגוש אותם.

1. אם אתה לא משקר אתה לא סוחר רכב... התקשרתי למודעה תמימה הסביר לי המוכר התמים שהוא נמצא בת״א בשכונה מסוימת, שכח להזכיר שמדובר במגרש רכב.

2. כבר הגעתי למגרש אחרי שבדקתי 10 פעמים שמדובר ברכב מליסינג ולא השכרה, בפועל כמובן שמהשכרה אבל הסוחר עשה כל מאמץ לשכנע שזה כמו ליסינג, הרכב נראה בהחלט כאילו נהגו עליו רק 150 נהגים.

3. במשרדו המפואר של הסוחר מחוברים להטענה כ 25 טלפונים, שאלתי אם כל אחד למודעה אחרת ונעניתי בחיוב עם פרצוף של תפסת אותנו ...

לא רוצה לחשוב מה הייתי מוצא בבדיקה של הרכב הנקי מתאונות :)

בקיצור מאז החוויה האחרונה שהייתה לי עם סוחרי רכב לפני 15 שנה חשבתי שדברים ישתנו אבל כנראה שסוחרי הרכב ( מתנצל על ההכללה, אני כבר מתנצל בפני כל מי שנפגע) לא רוצים להתקדם.

פורסם

לגבי סעיף 2, אתה יכול בבקשה לפרט איך הגעת למסקנה שהרכב הוא השכרה ולא ליסינג?

תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
לגבי סעיף 2, אתה יכול בבקשה לפרט איך הגעת למסקנה שהרכב הוא השכרה ולא ליסינג?

תודה.

ברישיון כתוב השכרה/החכרה שזה יכול להיות גם השכרה וגם ליסינג, אחרי דין ודברים בעניין לגבי מצב האוטו בפנים הוא אמר לי תתייחס לאוטו כהשכרה!

פורסם

אהבתי את השיטה המעניינת, 25 טלפונים כל אחד למודעה אחרת :-)

אני זוכר שראיתי פביה למכירה ביד2. מבט ברקע שבו התמונה צולמה גילה לי שזו ממש השכונה שאני גר בה. מרחק רגע קצר, אז לקחתי את הכלב ויצאתי לחפש את הרכב, שעפ״י התמונה כנראה עומד בחוץ ומחכה לי שאתרשם. לא מצאתי אותו.

לאחר כמה ימים הבנתי שסוחר בעל מגרש בקרבת מקום נוסע לשכונה שלי ומצלם את הרכבים שלו בחניות פרטיות של אנשים, כאשר הבניין ברקע וניתן לראות בבירור שכונת מגורים.

לזכותו ייאמר שהרכבים על פניהם נראו טוב והרגישו טוב גם בנסיעה (פביה וגולף שבדקתי)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כאן דווקא הסוחר צדק.

משרד הרישוי ברוב חוכמתו החליט שרכבי ליסינג לשעבר יירשמו 'השכרה/החכר'.

רכבי השכרה נרשמים 'השכרה'.

אבל בוא נגיד ככה- את הרכבים הבאמת טובים לוקחים המקורבים בחברות הליסינג.

את הרכבים הסבירים הם מוכרים במגרשים של חברת הליסינג עצמה.

עכשיו תבין איזה רכבים מגיעים לסוחרים...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

התיאורה של WIL אכן נכונה לרוב,

כמובן קורה פה ושם שיש יוצאים מן הכלל ופתאום לסוחר מגיע רכב טוב, או רכב במצב סביר,

כאלו שיש הרבה מאוד לחברות הליסינג וההשכרה - מאזדות 3, יונדאי גטס וכו'.

אבל לרוב אכן המכוניות לא וואו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמו שWIL אמר, השכרה\החכרה זה בפירוש ליסינג בלבד, ברגע שרשום רק השכרה אז זה השכרה.

ושום סוחר לא יגיד לך "תתייחס לרכב כהשכרה".

אז עם כמה שזה פופולארי כאן בפורום להשמיץ סוחרי רכב הפוסט הזה מריח מסריח במיוחד.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

פותח השרשור - אינך צריך להתנצל על ההכללה.

רק סוחרי הרכב הביאו על עצמם את השם הרע שיצא להם. כמובן לא לכולם, אבל במיעוט (הישר) אנחנו בדר"כ לא נתקלים.

למה היית קורא "התקדמות" אצל סוחרי רכב ? (להחביא את ה-25 ניידים בארון ? :lol: . כנראה שהם לא נועדו להתקדם לצערי).

alfa 156 2.5.

פורסם

רק חידוד למה שכתב WIL בעקבות כך שיש לי אח וגיס שהם מנהלי לקוחות בחברות ליסינג.

אכן הרכבים הטובים (ללא תאונות/קילומטרז נמוך/ עסקה שהוחזרה) לא תזכו לראות מאחר והם נעלמים עוד בשלב שלפני שהרכב בכלל מגיע למגרש.

הסבירים והלא פופולארים (ותתפלאו כמה מזדה וקורולה כאלה..) מביאים למגרשי הטרייד.

אלו שמגיעים לסוחרים הם רכבים שב 99 אחוז מהמקרים עברו תאונה משביתה או קשה מספיק כדי להוציא לחברה את החשק לטפל בה.

רק התיקון, ירידת הערך והזמן שהרכבים האלו ישכבו במגרשים של הליסינג בתוספת שם רע שעלול לצאת, גורמים להם להעיף את הרכבים במחיר מצחיק למכרז לסוחרי הזבל ויש גם הרבה בעלי מוסכים שקונים כאלו רכבים, משפצים בעלות 0 ומחזירים לכביש כ"הרכב של האישה של השותף שלי" (והוא באמת נרשם כך בבעלות) וביננו מי לא רוצה רכב של מוסכניק

בקיצור - רכב ליסינג/השכרה שמצאתם במגרש של משה ובניו רכבים על האש-לרוב לא כדאי להסתכל עליו.

פורסם

מדובר במקרה קל.

בסופו של דבר זירת העיסקה היא מגרש רכב.

צריך להיות פתי הזוי לא להבין שתמרורי האזהרה בוהקים במקרה כזה.

הרבה יותר גרוע אלו המקרים בהם מגיעים למוכר פרטי ורק לאחר בדיקה והחלטה על העברת בעלות מתבררת התמונה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כמו שWIL אמר, השכרה\החכרה זה בפירוש ליסינג בלבד, ברגע שרשום רק השכרה אז זה השכרה.

ושום סוחר לא יגיד לך "תתייחס לרכב כהשכרה".

אז עם כמה שזה פופולארי כאן בפורום להשמיץ סוחרי רכב הפוסט הזה מריח מסריח במיוחד.

בדקת אצל כל סוחרי הרכב ווידאת שהם לא אומרים משפט כזה מעולם :) אכן נאמר בליווי המשפט "במחיר הזה שווה לקחת מהשכרה..."

• תוכן חדש...