Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

קודם כל אציין לכולם שבחור מהפורום שעובד ב UMI שעונה לכינוי "גיא משברולט" אכן ניסה לעזור לי ואני מודה לו מאוד על כך.

העניין הוא כזה,יש לי 2 קאוואלירים בבית אחת מודל 2000 והשניה 2003.

לאותה אחת ממודל 2000 יש מידת צמיגים בגודל 195/70/14 - אם זאת נמכרו רכבים זהים עם מנוע 2400 עם מידה 195/65/15

כאשר ביקשתי מ UMI לשלוח לי אישור למידה הנ"ל הם פשוט לא אישור בטענה שהמהנדס לא מאשר וזהו.

אך עם זאת במכון טסטים אין לו מידות של קאוואליר ולכן אמר לי "אחי מה שיש ברשיון" זה מה אני מוכן להעביר.

שלי בעלת מנוע 2200 ברמת גימור CS רכב זהה אך ברמת גימור LS עם מנוע 2400 נמכר עם צמיגי 15".

למה לא מאשרים לי?

בחו"ל אותם רכבים נמכרים גם עם צמיגי 16".

בקאוואליר החדשה היותר הבעיה גדולה יותר- נמכרה רק רמת גימור 1 עם צמיגי 14" .

נעזוב לרגע את העובדה שאני נוסע על 16" למטרות אחיזה- ההספק עלה ב40 כ"ס ובמידה המקורית קשה להאיץ גם בעדינות מהמקום.

מה עליי לעשות? האם לשלוח להם מפרט מחו"ל יעזור?

שלחתי פעם 1 וכנראה "הלך לאיבוד"... בדרך.

אשמח לשמוע הצעות.

פורסם

קשה לי להאמין שבאוטודאטה אין רכב נפוץ כמו הקאוואליר.. בכל זאת לא מדובר על לאדה.

תנסה להתקשר לאחד ממכוני הרישוי האחרים באזור.

או תשיג עותק ותבדוק לבד..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה תהיה מופתע... וגם אם כן יש,יאשרו לי רק לישנה יותר שבה נמכרו ברמת גימור שונה עם עם חישוק 15".

הדגש שלי הוא יותר על החדשה יותר, שם מעבר לעניין היופי החיצוני- אני באמת מרגיש שינוי מורגש עם 16".

בארה"ב נמכרה עם 16" מה עליי לעשות כדי לאשר את זה בארץ? ואם לא,לפחות 15" כמו במודלים הקודמים.

פורסם

תראה, בגדול;

1) מידה מאושרת באוטודאטה

או

2) מידה מאושרת בספר רכב (ספר הרכב המקורי, בעברית. אנגלי לא יתאים)

או

3) מידה מאושרת ע"י היבואן (אישור רשמי של היבואן)

או לך הביתה.

לא יאשרו לך מידה שונה בגלל שבארה"ב הרכב נמכר ככה. זה לא מעניין אף אחד. (לא התקיימו אחד התנאים האלו ^? תסתפק במה שיש)

יש כל מיני קומבינות פה ושם, אבל בגדול זה הנוהל.

אגב, חיפשתי קצת ומצאתי לך מידע רלוונטי כאן

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא נעים לי להגיד אבל במדינה שלנו הבירוקרטיה לא נותנת הרבה מקום לאפור... אם זה לא לבן אז זה שחור ואם אתה מחפש אפור אז הדרך לשם היא בקומבינה - כלומר, טסט מקומבן... (אישית, נראה לי כמו מאמץ מיותר ויקר בעד התוצאה)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

טסט לא בעיה לעבור,אבל מכיוון שגם חברה שלי נוהגת ברכב לסירוגין -אני לא רוצה שאיזה שוטר אידיוט יפחיד אותה.

הרכב יחסית די מיוחצן- יחסית לקאוואליר.

פורסם

תשפשף את המידה של הצמיג מהדופן ואף שוטר שבעולם לא ילך לתחנה להביא מטר (באינצ'ים) כדי למדוד לך את המידה.

לא כזה בולט הבדל בין 14 ל15, אם היית משנה ל17 אז כבר הייתי אומר שזה חסר תקנה אבל במידה אחת אין כזה הבדל..

(שוב, רק במידה ואתה רוצה לעשות דברים "אפורים" בשביל מידה אחת של הג'אנט, לטעמי, מיותר - גם מבחינת ההשקעה וגם מבחינת הפחדים שזה מכניס לך לראש)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

לדעתי אתה פרנואיד, אף שוטר לא יעצור את חברה שלך ויתחיל להסתכל לה על מידת הצמיג, נסעתי על רכבים הרבה יותר לא חוקיים בכביש וזה לא מעניין את השוטר, כל עוד לא עשית איזה עבירה או נסעת כמו מפגר ועצר אותך ואז הוא כבר יתחיל לחפש אותך כולל בוחנים והורדות מהכביש.

ברור שמה שאני אומר פה לא אומר שאתה חסין 100% מזה ששוטר יעצור אותך, אבל הסיכוי קלוש.

גם הקורולה שהייתה לי נמכרה ביפן עם ג'אנטים 15 מהחנות, אבל באוטודאטה זה לא מופיע, מציק אבל מה לעשות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...