Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , שלשום התחילה לי בעיה מוזרה ממש בריחת מים מפקק הרדיאטור לאחר נסיעות .. לפעמים כן לפעמים לא.. שברתי את הראש בלנסות להבין מה זה הגעתי למחשבה על שיפוץ ראש כבר.. אבל הלכתי למוסך אתמול ומצאו לי נזילה מהרדיאטור חימום שלא ראיתי כל המושב שליד היה מלא במים .. עכשיו ביצעתי מעקף ואני בדילמה אם תיקנתי את הבעיה או שלא ..המכונאי הסביר לי שנכנס אוויר למערכת וגרם ללחץ שהעלה את המים דרך הפקק האם לדעתכם נזילה שכזו ברדיאטור חימום יכולה לגרום למים לעלות דרך הפקק ברדיאטור ככה? או שפשוט מצאתי עוד בעיה שלא קשורה לראש מנוע..? יש לציין שהאוטו לא מתחמם בכלל והוא נוסע כרגיל ..

תודה רבה לעוזרים ! :)

• תוכן חדש...