Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול ווריאטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני יכול לעשות טיפול וריטור לבד ?

האם בעלי המוסכים מוכרים את החלקים כמו רפידות של הסנדלי סחיבה וכו או שהם ירצו לעשות את הטיפול בעצמם?

כמה עולה טיפול כזה ?איזה כילים אני צריך בשביל לעשות טיפול כזה?

פורסם

תיאורטית - אתה יכול , אתה צריך או מפתחות ייעודיים , או לארגן קומפרסור.

כמובן שאם מעולם לא ראית / עשית , זה בעייתי.

לגבי חלפים - כן , אתה יכול להשיג כמעט כל חלף , או אצל היבואן , או אצל מוסכים , או בחנויות חלפים - דרום תל אביב מרכזת המון עסקים , אבל ייתכן שדווקא המוסך שקרוב אליך יוכל לארגן לך חלפים ובזול.

פורסם

תןדה על התגובה אחי אבל לא הבנתי איך קומפרסור יכול לעזור לי פירקתי הכל והגעתי לוויאטור ניסיתי לפתוח את הבורג שמחזיק אותו אבל הום מסתובב עם כל הפעמון ולא רציתי לגרום נזק בכל מיקרה אני רוצה ליראות מה המצב של הסנדלי סחיבה ? הבעיה היא שהקטנוע נוסע מגיע למהירות מסיומת ובתווך ה7000 סל"ד מתחיל לקרטע בדקתי הכל פלאג קרבורטור עבר ניקוי אגזוז עבר השריפה וזה עדיין המשיך בקיצור המסקנה מכל זה שזה כנראה מהווריטור הבעיה שאם אני יכך למוסך יגידו לי שזה מנוע או שיתחילו לפרק ולחררט אותי בכל מיני בעיות אז חשבתי ליראות מה מצב הרפידות של הסנדלי סחיבה

כמה יעלה לי טיפול כזה לבד והאם זה מסובך וכהמה בערך יקח לי על זה מוסך

בטוח יש פה מישהוא שכבר עשה טיפןל כזה ויכול להסביר לי פחות או יותר

תודה מראש

פורסם
האם אני יכול לעשות טיפול וריטור לבד ?

האם בעלי המוסכים מוכרים את החלקים כמו רפידות של הסנדלי סחיבה וכו או שהם ירצו לעשות את הטיפול בעצמם?

כמה עולה טיפול כזה ?איזה כילים אני צריך בשביל לעשות טיפול כזה?

איזה קטנוע?

כמה קילומטראז'?

מתי עבר טיפול ומה טופל בו?

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם
תןדה על התגובה אחי אבל לא הבנתי איך קומפרסור יכול לעזור לי פירקתי הכל והגעתי לוויאטור ניסיתי לפתוח את הבורג שמחזיק אותו אבל הום מסתובב עם כל הפעמון ולא רציתי לגרום נזק בכל מיקרה אני רוצה ליראות מה המצב של הסנדלי סחיבה ? הבעיה היא שהקטנוע נוסע מגיע למהירות מסיומת ובתווך ה7000 סל"ד מתחיל לקרטע
אוקיי

היום ביצעתי טיפול ווריאטור , ואפילו גייסנו את הדוקטור לתת קצת סיוע בנושא הקלאץ' ואיך לטפל בו.

לעניות דעתי , רפידות שחוקות יגרמו לקפיצות רק בתחילת הנסיעה , וכשהם משתלבות , ככל שעולה המהירות הן רק יצמדו יותר טוב.

קומפרסור עוזר ע"י זה שהוא נותן פולסים קצרים וחזקים של כח , זה מאפשר לפתוח את הברגים מבלי לקבע את המכלולים שזזים.

יש גם מפתחות ייעודיים שמקבעים את הפעמון / צלחת קידמית , אבל לא ניסיתי (אין כמו קומפרסור , פשוט ויעיל , אם כי מצריך מעט קומבינה)

לגבי הסיבה המדוייקת לקרטוע - היית בודק רולים , אולי הם קיבלו צלע ישרה והתנועה שלהם לא חלקה.

פורסם
תןדה על התגובה אחי אבל לא הבנתי איך קומפרסור יכול לעזור לי פירקתי הכל והגעתי לוויאטור ניסיתי לפתוח את הבורג שמחזיק אותו אבל הום מסתובב עם כל הפעמון ולא רציתי לגרום נזק בכל מיקרה אני רוצה ליראות מה המצב של הסנדלי סחיבה ? הבעיה היא שהקטנוע נוסע מגיע למהירות מסיומת ובתווך ה7000 סל"ד מתחיל לקרטע בדקתי הכל פלאג קרבורטור עבר ניקוי אגזוז עבר השריפה וזה עדיין המשיך בקיצור המסקנה מכל זה שזה כנראה מהווריטור הבעיה שאם אני יכך למוסך יגידו לי שזה מנוע או שיתחילו לפרק ולחררט אותי בכל מיני בעיות אז חשבתי ליראות מה מצב הרפידות של הסנדלי סחיבה

כמה יעלה לי טיפול כזה לבד והאם זה מסובך וכהמה בערך יקח לי על זה מוסך

בטוח יש פה מישהוא שכבר עשה טיפןל כזה ויכול להסביר לי פחות או יותר

תודה מראש

ENTER

ENTER

ENTER

ENTER

ENTER

ENTER

ENTER

מבין את הרמז הדק? או שאתה רוצה חבר טלפוני?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...