Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בתחילת פברואר אני שולח את מחשב ניהול המנוע שלי לבריטניה לצורך התאמה לגיר ידני (המחשב הוא של סלספיד).

מדובר בסדנה מאוד מוכרת בעולם השיפורים של אלפא.

יש לי אפשרות "על הדרך" לעשות REMAP למחשב אבל, משיחה עם בעל המקצוע בטלפון הוא טוען שאי אפשר להגיע למקסימום תועלת בלי לעלות את הרכב על דיינו ופי כמה וכמה כשהרכב בכלל לא נמצא, אין לי טיפת ספק בנכונות דבריו.

אז מה שאני שואל הוא מה עדיף לבחור:

א. סדנה מהטובות בעולם (ואני לא מגזים) שמתעסק באלפות 24/7 במשך שנים - אך ללא אפשרות לבחון את הרכב, והכל יהיה בעיקר בהסתמכות על הידע והמקצועיות של הטיונר.

ב. סדנה בארץ שתתקין לי צ'יפ של אפסולוט במחיר גבוה יחסית (עפ"י החברה 15 כ"ס ו2 קג"מ)

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

מפות הצתה אין בעיה לכוון.

מפות דלק יותר קשה אך אפשרי.

אם יש הבדלים משמעותיים בין המחירים הייתי הולך על חו"ל.

הדבר הכי חשוב שתקבל תמיכה כשצריך. תסגור את נושא התמיכה שאם חלילה יהיו בעיות עם המחשב, המפות וכדומה שתקבל אחריות ומענה. תמיד אפשר להכין צ'פ חדש עם יותר או פחות דלק.

חלקים איכותיים ל- 106 ראלי ו- GTI :

http://eyalrallye.ucoz.com/photo/hlkims_lmkairha/3

פורסם

בטח שאין בעיה לכוון מפות הצתה. פשוט יתנו לו טיפה הצתה מאוחרת ממה שצריך כדי לא לקחת סיכון.

הם לא מכירים איכות דלק, סוג פלאגים, מצב המנוע ושאר ירקות שדרושות לכיוון של הרכב.

אישית, לא הייתי עושה כיוונים דראסטים בלי דיינו (אפילו אחרי התקנת צ'יפ הייתי הולך לבדוק על דיינו, בחיבור למחשב כמובן).

אבל זה רק אני, אני מניח.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...