Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה קורולה 2003

אצלי יד רביעית

הרכב טופל בטויוטה זמיר ירושלים

רציתי לדעת אם במוסך רגיל הייתי חוסך בעלויות הטיפול גם אם זה רכיבים מקוריים ?

והאם כדאי להפסיק לטפל במוסך מורשה או לא

פורסם

אני אתן לך דוגמא אישית שלי.

הרכב שלי נרכש מאדם שטיפל רק במוסך מורשה, כשרכשתי את הרכב קיבלתי את כל היסטורית הטיפולים מתועדת והכל היה כתוב במוסך.

מכיוון שמוסך ראשי גובה כסף על כך שהוא מורשה ולדעתי זה כסף יקר בחרתי להמשיך לטפל במוסך פרטי שאותו אני מכירה באופן אישי וסומכת על העבודה וההגינות של בעל המקצוע במקום.

טיפול שמבוצע במוסך שאינו מורשה זול ממוסך מורשה.

אם יש לך מוסך פרטי שאינו מורשה ואתה סומך עליו הייתי ממליצה לך לטפל אצלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה שהכי חשוב שהמוסך יהיה מורשה משרד התחבורה וחבר באיגוד המוסכים,עוד אני ממליץ לך להצמד למוסך אחד שאתה סומך עליו ולא לנסות את מזלך כל פעם במקום אחר ,יש ערך מוסף ללקוח חוזר אצל המוסכים והיחס שתקבל בתמורה שווה לעיתים יותר מכמה שקלים שתוכל לחסוך.

• תוכן חדש...