Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

 

אני רוצה לקנות חומרי ניקוי לרכב. ראיתי מספר הודעות שממליצות על CARPLAN.

משום שמדובר ברכב חדש ואין לי מוצרי ניקוי בכלל, אני צריכה הכל מהכל-שמפו, חומר ניקוי לפלסטיקים, מטליות וכדומה.

באתר שלהם ראיתי הצעה הכוללת מספר מוצרים בעלות מוזלת, 170 במקום 200 ש"ח. השאלה האם כדאי לקנות את הכל המוצרים בחבילה?

להלן הקישור, אשמח להערותכם

 

http://www.carplan.co.il/sg_product~KITNEW~11~0.htm

 

תודה!

פורסם

הווקס ברמה טובה +. תחליב לדש-בורד מעולה. ג'ילדה PVA סבירה

לא לגעת בעור צבי שיש להם. (יש אחת חדשה זרוקה ברכב -משאירה סימנים בניגוב)

שמפו בינוני. (יש טובים יותר) קצף לניקוי רפודים הייתי מוותר עליו. (רכב חדש עבור מה?)

ספוג לשטיפה יכול להתאים השאלה אם אתם מקפידים לרחוץ את הרכב ידני ליד הבית?

 

למרות שאני מכיר טוב את המוצרים שלהם, אפילו יש לי כמה מוצרים ממש סגורים (אחרי מגוויר'ס ומנזרנה לא נראה לי שהיה להם שימוש)

לא הייתי עושה רכישה בחבילה שלמה אלא מסתפק במוצרים בודדים לפי הצרכים שלכם.

פורסם

הספוג בסדר גמור,ספוג הרבה מים ומרגיש חלק,הווקס הרבה מהאנשים משתמשים בו,תוצאות טובות,אך לא מחזיק לכמה חודשים במידה ושוטפים את הרכב פעם בשבוע,אם מתייבש על פלסטיק לא צבוע,הפלסטיק מקבל גוון כאילו דהוי.

המוצר לדשבורד טוב,לא עושה אותו שומני כמו הזולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...