Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטוניה כמשל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסטוניה, פטגוניה, הונג קונג, ניצנה...באינטרנט הכל אותו מרחק...העיקר שתמשיך לכתוב כאן.

שיהיה לך המון בהצלחה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 281
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כרגע למספר חודשים. אם הכל ילך כצפוי - מי יודע...

הרגע נזכרתי בעוד פרט מעניין - באסטוניה מעודדים ילודה. אשה שילדה מקבלת שנה וחצי 100% של המשכורת שלה, בלי שהיא צריכה לעבוד אפילו יום אחד. לא שאני מתכנן על ילדים בקרוב, חו"ח :shock:

בקיצור, אתה "בנצי" של אסטוניה? ברכות! :)

רעיון הגירה נחמד. במה אתה מתכנן לעסוק שם? איך תסתדר עם השפה?

כמובן, בהצלחה.

פורסם
אסטוניה, פטגוניה, הונג קונג, ניצנה...באינטרנט הכל אותו מרחק...העיקר שתמשיך לכתוב כאן.

שיהיה לך המון בהצלחה!

ת'כלס, נראה לי שעכשיו אני יותר מעודכן בדברים מהארץ מאשר כשהייתי בארץ...

בקיצור, אתה "בנצי" של אסטוניה? ברכות! :)

רעיון הגירה נחמד. במה אתה מתכנן לעסוק שם? איך תסתדר עם השפה?

כמובן, בהצלחה.

ממש לא. בנצי כבודו במקומו מונח. אין לו תחליף :-D

אני עובד בחברת תוכנה. והשפה היא ממש לא בעיה - כמעט כולם מדברים כאן אנגלית מצוינת (יותר טובה משלי...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנטישמיות יש ברוב מדינות בריה"מ לשעבר עם דגש על המדינות במזרח אירופה והמדינות הבלטיות, אליהן שייכת כאמור אסטוניה.

וגם שנאת רוסים דיי בולטת. יש התחזקות דיי רצינית של הלאומנות.

אני אישית אשמח לקבל מידע על הקהילה היהודית המקומית ואם יש בית כנסת מרשים אשמח לתמונות.

כמובן בלי קשר לבקשת התמונות הראשונה, זה יכול לבוא גם יחד.

פורסם
לפני שאתה מתכנן לעבור, תבדוק קודם כל, אם הפיטבולית שלך, מתקבלת שם בברכה (לא להאמין לכמות הban-ים שיש לגזע הזה בעולם). לא מזמן יצא לי לבדוק את ה"עניין" ורבאק, זה פשוט לא נעים :(.

רק שתדע שזה הדבר הראשון שעבר לי בראש כשכתבתי את התגובה!

בכל מקרה, ירידה מהארץ כרגע לא רלוונטית בכלל בשבילי. (בגלל האישה), אבל זה הדבר הראשון שעובר לי בראש בכל מחשבה על עזיבה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מאנגליה אתה יכול לשכוח, זה בטוח. בארה"ב, זו גם בעיה לא קטנה - כ"כ הרבה מדינות עם ban-ים משהו מטורף. קיימות מדינות בארה"ב, שכדי לעבור ממדינה למדינה, אתה חייב להשיג אישור ע"מ לחזור עם כלב הפיטבול ולא להיחסם.

במידה ותחליט לרדת מהארץ, האישה ממש לא תהווה את הבעיה, אולי ה"אישה" השנייה. (אני, כרגע, "אוכל סרטים" בעניין).

• תוכן חדש...