Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מצאתי יאריס 2009 עם קילומטראז נמוך , גיר רובוטי

אשמח לשמוע את דעתכם על הרכב, ובעיקר בנוגע לגיר

תודה מראש

פורסם

מה הקילומטרז', והאם הוחלפו פלטות קלאץ'/שמן גיר או בוצע איפוס לגיר במהלך התקופה? כמה רוצים על הרכב?

יש בבעלותי יאריס SOL 2009 גיר רובוטי כבר שלוש וחצי שנים.

אתה מוזמן לקרוא עליו כאן, כאן, וכאן.

פורסם

היי

הרכב עבר 40 אלף, רוצים 60 אלף. לא בדקתי לגבי איפוס גיר או האם הוחלפו פלטות קלאץ'/שמן גיר.

נראה קצת משופשף, אבל בקטנה. בעלת רכב לא נתנה לי לעשות סיבוב כ"כ, אז לא ממש הצלחתי להרגיש את הרכב.

תודה

פורסם

60 אלף זה מחיר סביר, על אחת כמה וכמה שאין לגיר הרובוטי עדת מעריצים :roll: .

לא חסרות יאריס רובוטית בלוחות-אם ננעלת על הרכב, אני חושב שתוכל למצוא אקזמפלר במצב טוב במחיר הוגן, בבדיקה זריזה שלי ביד2 יש יאריס במצב חיצוני טוב מאוד.

אם בעלת הרכב לא איפשרה לך לנסוע ברכב נסיעה קצרה (אפילו כשהיא הנהגת), אני מציע לך להמשיך לחפש. יתכן ששווה לך לקפוץ לאחד ממוסכי היבואן-אולי תמצא אחת שמורה בטרייד אין שטופלה במוסך מורשה.

פורסם

תודה רבה

האמת כמעט ולא ראיתי יאריס 2009 שעומדות למכירה. הרכב באמת מקסים, ההגה כיפי ונסיעה (ממה שהספקתי להבין) חלקה.

רעיון לגבי מוסכי יבואן הוא פשוט נהדר. לא חשבתי על זה. פונים אליהם טלפונית? (סליחה על הבורות, פעם ראשונה רוכשת רכב יד שניה)

תודה שוב

פורסם

ברוב הסוכנויות של טויוטה יש מרכזי טרייד אין (אני יודע שבאור יהודה בסוכנות "בכור כהן" יש להם אחד כזה).

יחד עם זאת, אני חושב שכדאי להשוות מחירים בין הטרייד אין לבין השוק הפרטי.

• תוכן חדש...