Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא מכיר, לאנס ארמסטרונג הוא הרוכב היחידי בהיסטוריה שזכה 7 פעמים רצופות בתחרות טור דה פראנס האגדתית. כל תאריו נשללו ממנו לאחר שהוכח שהוא השתמש בדרכים מאוד לא כשרות לנצח. הוא עצמו הכחיש ועדיין מכחיש את הסיפור. הוא טען שהוא נבדק אין ספור פעמים ותמיד נמצא ,נקי". נמאס לו להילחם בזה והוא לא הולך להילחם נגד זה שוב פעם. תאריו כאמור נשללו ממנו.

יש שמועות שהוא יודה בזה בעתיד. מה דעתכם?

הנה הסיפור על האיש והאגדה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בא נצא מהתמימות ונכריז על "סוד" קטן

אין ולא היה ולא יהיה ספורטאי יחיד שיגיע לרמה אולימפית\שיאן עולם\שחקן בליגת על או משתייך לרמה דומה של ספורטאים ב-כ-ל ספורט שלא צרך סם\סטרואידים כלשהם בקריירה שלו.

פשוט אי אפשר להגיע לתוצאות בשום ספורט בכמה רמות מעל שאר "העולם הטבעי"

אפילו הספורט הכי "מחשבתי" שקיים נגיד שחמט, אפילו הילדה הקטנה שמחליקה על הקרח או שמשחקת בחישוק על המזרן

אני בכל אופן לא מוצא בזה פסול (בבוגרים), עדיין אדם שצורך צריך להשקיע אפילו הרבה יותר מאדם "טבעי" כדי להגיע לתוצאת על

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מסתמך על 2 עובדות, שאין עליהן מחלוקת:

1. לאנס מעולם לא נתפס בבדיקת סמים כלשהיא (למרות שהוא עבר בדיקות רבות יותר מכל רוכב אחר)

2. הוא שרד מחלת סרטן קשה ביותר .בהקשר הזה קשה לי להאמין שהיה מסכן את בריאותו (אפילו הזרקת דם עצמי יכולה לגרום להתפתחות תאים סרטניים בגוף ) בנטילת חומרים כלשהם.

בנימה אישית -אסור לשכוח שלאנס בנה מכונה משומנת קבוצתית שעזרה לו לגבור על יריביו לאורך השנים. מעבר לכך -לאנס הוא תופעה פיזיולוגית של פעם בדור. מי שקצת קרא עליו ועל ביצועיו ,יודע שמדובר באדם עם סף אנארובי גבוה מאוד ,גם ברמה של ספורטאים מקצועיים.

לאור האמור לעיל ,אני נוטה לחשוב שאין ממש בהאשמות, ולאנס באמת התעייף מהמלחמות.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אתה צודק בהחלט, מדובר באדם עם יכולת גופנית מרשימה ביותר, כושר גופני שספק אם הטובים שבסיירות בעלי כזה כושר. מדובר בבן אדם שעבר את גיל ה 30. בכל מקרה מדובר באגדה חיה שסיפקה השראה למליוני אנשים ברחבי העולם. בספרו הוא מתאר איך החברים שלו בכיתה היו באים לבושים בבגדים יקרים ואילו הוא בבגדים פשוטים. איך לכולם היה ולא לא היה. כמו כן ידוע שאביו לא היה האב האידאלי, אימו שהתחתנה עם הגבר הלו נכון ועוד ועוד. אי אפשר לומר שהילדות שלו הייתה מושלמת אלא ההיפך מכך. אבל במקום למצוא תירוץ בילדות הלא מזהירה שלו ולהפוך למשהו שלילי,הוא לקח את עצמו בידיים והפך לאייקון בין לאומי. לכן זה יהיה מאוד עצוב אם הוא יתרסק כי אז האגדה שלו תתרסק איתו.

מצד שני יש אנשים שמאמינים שקיים אלוהים כי לא ייתכן שכל מה שהם מכירים נוצר באקראי אז גם ככה יש את אלה שמתעקשים להאמין שהוא רימה ושיקר כי בעצם קשה להבין ולקלוט שקיים אדם שהצליח לעשות את הבלתי יאומן והלא אפשרי והוא לנצח 7 פעמים ברציפות, לכן זה בטוח שהוא משקר.

אני מבין בהחלט שנמאס לו כבר להילחם בספקולציות הללו אבל מצד שני לא חסר אנשים שנלחמו על חפותם עד יומם האחרון כמו למשל עמוס ברנס ז"ל.

רק ימים יגידו מה יהיה, בכל מקרה יהיה זה עצוב אם האגדה תתמוטט.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
לצערי, אחרי שהוא הודה בנטילת סמים, האגדה באה אל סופה (העצוב):

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4332520,00.html

הנה בדיוק הסיבה למה לא מספיק לקרוא רק את הכותרת. עוד כמה מילים ומגיעים למשפט הבא: "חודשים אחרי שנושל מכל תאריו נטען כי בראיון חושפני לאופרה וינפרי אישר ארמסטרונג הלילה: השתמשתי בסמי מרץ", או במילים אחרות - מישהו אומר שארמסטרונג אמר.

אני מניח שנצטרך לחכות ליום חמישי בלילה.

בתור אוהד גדול של לאנס, לא נותר לי אלא לקוות...

פורסם

לגבי "ההודאה" - אחת הסברות, אם וכאשר אכן יודה, היא שזהנעשה על מנת שיתנו לו להמשיך להתחרות במרתונים וטריאטלונים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
הנה בדיוק הסיבה למה לא מספיק לקרוא רק את הכותרת. עוד כמה מילים ומגיעים למשפט הבא: "חודשים אחרי שנושל מכל תאריו נטען כי בראיון חושפני לאופרה וינפרי אישר ארמסטרונג הלילה: השתמשתי בסמי מרץ", או במילים אחרות - מישהו אומר שארמסטרונג אמר.

אני מניח שנצטרך לחכות ליום חמישי בלילה.

בתור אוהד גדול של לאנס, לא נותר לי אלא לקוות...

ומה ישתנה ביום חמישי ?

alfa 156 2.5.

פורסם

ביום חמישי בערב (בארה"ב) ישודר הראיון שערכה אופרה ווינפרי עם לאנס. אותו ראיון שבנתיים "מישהו" אומר שלאנס אמר...

הראיון עדיין לא שודר, זה לא מפריע לאנשים לצאת בהצהרות כאילו והראיון כן שודר.

פורסם

אני מכיר אדם שקיבל מלגה בקולג' בארה"ב לפני מספר שנים כדי לרכב על אופניים. הוא טען שללא הממריצים אפשר להיות טובים אבל לא הכי טובים. בענף הזה כל המובילים לוקחים משהו.

מי שנתפס נתפס ומי שלא אז לא.

ככה שלהתפס לארמסטרונג בלבד זה לא בסדר. כמו שביטלו לו היו צריכים לבטל לכולם.

לא מסכים שבכל ענף כל עילוי לוקח חומרים אסורים אבל לדעתי בהחלט בכל ענף יימצא לפחות 1 שכן יקח.

פורסם
אני מכיר אדם שקיבל מלגה בקולג' בארה"ב לפני מספר שנים כדי לרכב על אופניים. הוא טען שללא הממריצים אפשר להיות טובים אבל לא הכי טובים. בענף הזה כל המובילים לוקחים משהו.

מי שנתפס נתפס ומי שלא אז לא.

ככה שלהתפס לארמסטרונג בלבד זה לא בסדר. כמו שביטלו לו היו צריכים לבטל לכולם.

לא מסכים שבכל ענף כל עילוי לוקח חומרים אסורים אבל לדעתי בהחלט בכל ענף יימצא לפחות 1 שכן יקח.

אם זה באמת מעל ומעבר לכל צל של ספק אז זה אשמתו ורק אשמתו שנטפלו אליו. אף אחד לא אמר לו "לנצח" במשך 7 מירוצים ברציפות. כנראה שבשלב מסויים הוא פשוט התמכר לנצחונות. אף אחד לא היה נטפל אליו אם הוא היה מנצח נצחון אחד או שניים אבל 7 ברציפות? מצד שני, יש את אלה שמאמינים שהוא משקר רק בגלל שהוא עשה את הבלתי אפשרי. עובדה, עד היום יש את אלה שטוענים שהנחיתה על החלל זה היה בולשיט אחד גדול ובעצם זה היה סרט שהוסרט באולפנים מיוחדים של נאס"א. למה יש תיאריות קשר כאלה? כן יש את אלה שלא מסוגלים לקבל את הבלתי יאומן.

פורסם

רק שכל חובב אסטרונומיה מוכיח לך ב 12 שניות שאכן נחתו על הירח.

תאוריית קונספירציה של הדיוטות חסרי בינה, ככל הנרארה מלואיזיאנה, קוראים להם קליטוס ואבא ואמא שלהם היו אחים :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תיאוריות קשר כאלה ואחרות תמיד יהיו כי תמיד יהיו את אלה שיאמינו להן. כמו ברצח קנדי ורבין זכרונם לברכה. עד היום יש את אלה שטוענים שאלה היו "עבודה מבפנים".

• תוכן חדש...