Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכולם הרכב שלי אתמול חנה בחנייה ושחזרתי אל הרכב הרכב היה בשלולית ענקית של רכבים

השאלה שלי היא העם מותר להניע רכב אחרי מצב כזה , איזה טיפול צריך לעשות לרכב ?

11234.jpg

פורסם

גם אני חונה שם , תחנה במקום אחר על הפנים החניה שם!

תייבש כמה שיותר ונסה להניע .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא הייתי ממליץ להניע!

יש לבדוק אם נכנסו מים למנוע לפני ניסיון הנעה.

אני הייתי מתחיל בבדיקת פילטר האוויר אם הוא יבש ואין סימנים לחדירת מים.

הכי בטוח זה הזמנת גרירה למוסך ובדיקת הרכב ע"י מכונאי מומחה.

אומנם זה עולה כמה גרושים, אך יכול חסוך לך הרבה יותר גרושים (אח שלי צריך עכשיו לשפץ/להחליף מנוע בגלל מים שחדרו למנוע).

פורסם

מים לא יכולים לחדור למנוע אם הוא לא מונע.

יש לחכות עד שהשלולית תתיבש או לגרור את הרכב לאיזור יבש, לבדוק את פילטר האוויר אם הוא לא נרטב, ולהניע.

לתת הרבה גז בהתחלה ע"מ לייבש את המים שאולי חדרו לאגזוז, להתחיל בנסיעה איטית ולפמפם פעם או פעמיים (לפני שעולים על הכביש) על הבלמים ע"מ לייבש אותם.

פורסם

כמו שאמרו לבדוק את פילטר האוויר, במידה והוא רטוב יש לסובב את המנוע כאשר הפלגים מפורקים על מנת להוציא את שאריות המים שחדרו למנוע.

סביר להניח שנגרם נזק למערכת החשמל באוטו בלי שום קשר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תודה רבה לכול, הרכב אתמול היה במוסך בניתים הוא הניע לי. קצת מסריח מהמים אבל נירא עוד מה יהיה איתו בהמשך.

פורסם

אני במקומך לא הייתי לוקח סיכון. תגרור את הרכב למוסך שאתה סומך עליו שיבדוק לך שהכל תקין, תשקיע קצת כדי לחסוך הרבה לאחר מכן.

• תוכן חדש...