Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שזה האתר שלהם:

http://www.plastidip.co.il/plastidip_projects_pictures.html

אבל בסןף זה מה שהרס את הכל בכתבה:

צביעת מכונית סטנדרטית בגודלה יחל ב-5,000 שקלים ויגיע עד כדי 12,000

כשב- אייביי 3.8 ליטרים מהחומר הזה עולה כ-400 שקל (רק החומר בלי משלוח). שזה כמות מספיקה לרכב קטן\בינוני.

ב-5000 הייתי צובע את הרכב בצורה הקלאסית ובאיכות גבוהה.

פורסם

אין ממש אור לשפוך על הנושא , הוא באמת פשוט .

ברצינות , זה באמת פשוט לצבוע איתו דברים קטנים (סמלים , גלגלים וכו') - ואם העבודה לא יוצאת משהו , פשוט מקלפים ומנסים שוב .

לרכב שלם זה יהיה מורכב יותר , ועבודה טובה צריכה להיעשות בדיוק כמו בתמונות בכתבה - עם פיסטולט (ולא עם ספריי) , אבל עדיין הרבה יותר פשוט מלעבוד עם צבע "רגיל" .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אמנם בחו"ל אכן יותר זול אבל אינו ניתן ליבוא אישי אלא ע"י היבואן הבלעדי, לכן המחיר היקר.

אני חושב שאין שום בעייה אם אני קונה מאיי-ביי כמות סבירה לשימוש פרטי, כמו כל דבר אחר שקונים מאיי-ביי למרות שיש לו יבואן בארץ, לא?

פורסם

אין משלוחים של דברים כאלה מאיביי ובמיוחד ספריי.

וגם אם יעשו לך משלוח זה יעלה יותר מהמוצר בארץ.

בשביל לצבוע רכב קומפלט (סופר מיני)צריך גאלון פלסטידיפ וגאלון מדלל(ספציפי לפלסטידיפ)

חומרים נטו לרכב אחד עולה סביבות ה1500.

לא מרססים את החומר עם פיסטולט אלא עם מרסס חשמלי(מיכל תחתון)

יש 2 סדנאות בארץ שצובעות עם פלסטידיפ ושתיהן הגזימו מאוד עם המחירים ומי שצובע שם פראייר.

במחירים שהם דורשים אפשר לצבוע רכב בצבע רגיל שעמיד הרבה יותר מפלסטידיפ.

חוץ מזה צביעה של רכב עם פלסטידיפ אמורה להיות יחסית DIY נורא פשוט לעבוד עם החומר ,ולא צריך להיות גאון כדי לקבל תוצאה טובה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

המשלוח של החומר אסור ללא אישור מתאים מאחר והינו דליק ומכיר חומרים כימיים.

השימוש בפיסטולט עדיף ממרסס חשמלי בתנאי שמכוונים אותו בצורה נכונה כך שלא יצאו גושים.

ניתן גם להשתמש במרסס חשמלי, מומלץ שיהיה איכותי ולא מהזולים והקטנים.

פורסם

מה המרקם שלו על הרכב אחרי הייבוש? כי בקילוף הוא נראה כמו גומי כזה..

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
המשלוח של החומר אסור ללא אישור מתאים מאחר והינו דליק ומכיר חומרים כימיים.

השימוש בפיסטולט עדיף ממרסס חשמלי בתנאי שמכוונים אותו בצורה נכונה כך שלא יצאו גושים.

ניתן גם להשתמש במרסס חשמלי, מומלץ שיהיה איכותי ולא מהזולים והקטנים.

בסדנה הכי גדולה בארה"ב של פלסטידיפ ממליצים עם מרסס חשמלי וגם יש דגמים ספציפיים,הם עשו את הניסויים בשבילך והגיעו למסקנה שזה יותר נוח עם מרסס חשמלי,הם מפרטים שם ברמת הגודל של הדיזה כדי שיצא לך תוצאה מושלמת,לא מסובך לעקוב אחרי הוראות,תתחיל לשחק עם החומר ועם היישום ואתה תקבל תוצאה מחורבנת.

המרקם שמתקבל אחרי הציפוי אמור להיות חלק לחלוטין!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני דווקא לא חושב שמחיר של 550 ש"ח לג'אנטים זה כל כך הרבה כסף

חבר'ה עם ידיים בינוניות עד טובות עושים את זה לבד בעזרת שלוש פחיות,

הרוב המוחלט קונה ארבע פחיות , הפחית האחרונה לרוב משמשת לתיקונים.

זה כבר יוצא 400 ש"ח בקירוב

אז בשביל העבודה שמבוצעת על הרכב, המקצועיות, האחריות, הורדת הטרחה.. אני חושב ש550 זה לא כזה נורא

"יאללה בירי".

פורסם

מרסס חשמלי לא טוב, ובמיוחד לא כוס תחתון. כוס תחתון דורש כוח שאיבה חזק יותר מהחומר שהוא עצמו מאוד סמיך, גם אחרי דילול.

מה שצריך לצביעה של רכב שלם זה זה פיסטולט לחץ אוויר HVLP עם דיזה של 1.7-1.9 עם כוס עליונה. חשמלי עם אותם נתונים גם יעבוד אבל הם נחשבים לפחות אמינים מהמרססים הפנאומטים.

• תוכן חדש...