Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , יש לי בעיה ממש מוזרה .

באודי הA4 יש תאורה מקדימה ומאחורה הבעיה היא כאשר אני פותח את אחת הדלתות התאורה לא נדלקת .

הבעיה בוודאות לא במיקרוסוויץ , מה גם כאשר מעבירים את התאורה למצב ON היא פועלת , אבל במצב DOOR לא נדלק התאורה גם שאני מפעיל את האזעקה אמור להדליק התאורה והיא לא דולקת .

בדקתי פיוזים הכול ניראה תקין .

עשייתי בדיקה נוספת סגרתי את כל הדלתות פתחתי את מנורה דרך הוצאתי את המפתח מהסוויץ' פתחתי את הדלת וכן נשמע הזמזם שמראה ששכחתי את האור דרך פתוח .

בדקתי את החיוט בין בדלתות ואין שם נתק כלשהו .

מה דעתכם יכול להיות?

פורסם

יכול להיות עדיין שזה פיוז מאחר ואני לא יודע איך בדקת אותם אז תבדוק בעזרת טסטר עם נורת ביקורת (עולה גרושים).

דבר שני תבדוק שלא נשרפו הנורות.

פורסם

הוצאתי אחד אחד ובדקתי ..

כאשר אני מעביר את המתג למצב ON התאורה כן דולקת (קבוע) , אבל במצב DOOR ׁׁ(אוטומט) זה לא עובד ..

פורסם

ברמת העיקרון בגרמניות כשאתה פותח מתחת להגה את התא בשביל לבדוק פיוזים אז בדרך כלל על התא עצמו חרוטה טבלה של פיוזים ותפקידם.

פורסם

מצאתי תרשים של הפיוזים , אז ככה הוצאתי שוב פיוז , פיוז בנוסף החלפתי את פיוז מספר 14 (אחראי על התאורה בפנים) והבעיה בוודאות מוחלטת לא בפיוזים .

פורסם

לי זה גם קרה התופעה הזו בפיג'ו ואחרי כל מיני בדיקות כולל בדיקה של הלחצנים בדלתות, החלפת הקטבים במנורה פתרה את הבעיה.

זה נשמע מוזר אבל תנסה מה יכול להיות..

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

פורסם

אני אגיד לך , באודי יש 2 תאורה אחד מקדימה ואחד מאחורה , בשניהם התאורה לא עובדת במצב DOOR (אוטומט) , רק במצב ON , אם הבעיה הייתה בקטבים של המנורה אז סביר להניח שתאורה אחת לא הייתה עובדת והאחרת כן , הבעיה שזה בשניהם .

• תוכן חדש...