Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני הלכתי לראות את הרכב שלי גלאנט 2001 מהדגם היותר "נדיר" נסעתי לחיפה בסופו של דבר לרכוש את הרכב.

נסעתי גם לזכרון,לחדרה,לת"א ולעוד מגוון מקומות שכל פעם שקבענו במכון בדיקה בשביל לקצר הליכים,ואני יודע שזה רכב נדיר,לא נכנסתי אפילו מכיוון שמצב הרכב היה על הפנים עוד לפני בדיקה. גם בעשירייה פחות לא הייתי לוקח.

עד שמצאתי באמת רכב חדש לחלוטין,חוץ מצמיגים ובלמים שהיה צריך להחליף הכול היה פיקס במכון בדיקה.

רכב יד ראשונה 00 כפי שאמר לי, עם הקילומטראז' המדויק,ואפילו הניילונים של האוטו בכיסאות מאחורה ובשטיחים עוד היו ברכב מכיוון שרק הוא ואשתו נהגו בו,הרכב היה ח-ד-ש והייתי באמת בהלם. הייתי בטוח סוחר\מגרש משהו.. לא.

יש אנשים כאלה,ושילמתי מחירון מלא ובהנאה רבה! עד עצם היום הזה.

לקח לי משהו כמו חצי שנה למצוא רכב כזה ובמצב כזה (לא ציפיתי לכזה חדש,אחרי הכול רכב בן 8 בזמנו) וכבר הכנתי את עצמי לאכזבות ופשרות,אך בסוף הגיע הדבר שחיפשתי.

ועד היום אני מוצא פתקים על המגבים,עם מחמאות על הרכב או שאלות אם אני מוכר ומספר טלפון,ואפילו ברמזורים ותחנות דלק.

אל תתפשר בגלל מחיר בשום אופן,ואם משהו לא נראה מהתחלה ולא מתנהל כשורה-פרוש בשיא.

צריך הרבה סבלנות לרכוש רכב יד שניה.

סבלנות משתלמת-מניסיון

בהצלחה!!

פורסם

הנה, תראה כמה אני מבין אותך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=460476

אתמול הלכנו לעשות עוד טור חיפושים. נסעתי לפי מד המרחק במאזדה בסה"כ 150 ק"מ.

שלושה אנשים שקבעו פגישה בערב שלפני זה היו לא זמינים/אמרו שהם לא יהיו ליד הרכב עד הערב.

ראיתי עוד גטס "בונבוניירה" אחת (אגב, הרחבנו מאד את טווח הדגמים הבאים בחשבון) שהיתה לפי הטלפון במצב מעולה ובלי תאונות, ובפועל עם החלפת פרונט קומפלט (זיהיתי בוודאות שתי כנפיים קדמיות, ותומך מצנן "פח משקפיים" ואז הפסקתי לבדוק) דלתות שרוטות ברמה שלא רואים כל יום ופנים מרוטש שהוסתר במדבקות "קרבון".

אבל היתה אנטנת "כריש" (דמה כמובן, האנטנה בגטס היא הרי מקדימה בכלל) וטסות שאוכל בקלות למכור בצד השני של מחסום ארז.

ואת ה"אקזמפלרים" הנ"ל סיננתי מתוך 14 עמודים של גטסים ביד2, שכבר לפי הטלפון (או אפילו המודעה) לא היו שווים להתניע בשבילם.

ולא, אני ממש לא מחפש מציאות. אני מחפש רכבים שמחיר המחירון שלהם נע סביב התקציב.

אין מה להגיד-זה פשוט מייאש לקנות רכב משומש ממוכר פרטי.

מזל שהדייהו ממשיכה לשרת בנאמנות מופתית בינתיים (למרות שחצי מהדלתות שלה לא נפתחות אחרי הפגיעה) , אחרת היה עלי לחץ אמיתי (מהבוסית) לסגור עסקה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

וזאת הסיבה שאני טוען שהכי נכון לקנות ממגרש רכב שמכבד את עצמו ובעל תו סחר

כל רכב שיגיע למגרש יעבור השבחה קוסמטית ומכנית אם צריך ובטוח שכשתגיע לרכב לא תתאכזב מהמצב החיצוני שלו תיקח לבדיקה והכל טוב ככה תפסיק אתה וכל מי שמחפש רכב להסתובב בכל הארץ בכדי לראות רכבים ולהתאכזב או ליפול על סוחרים ש"טועים" בפרטים של הרכב יש סיכוי שממגרש גם תוציא מחיר יותר טוב גם רכב יותר טוב ואם תתמקח מספיק חזק גם תקבל אחריות לכמה חודשים

לקנות מבעל עסק מורשה עדיף מלקנות מפרטי.

פורסם
וזאת הסיבה שאני טוען שהכי נכון לקנות ממגרש רכב שמכבד את עצמו ובעל תו סחר

כל רכב שיגיע למגרש יעבור השבחה קוסמטית ומכנית אם צריך ובטוח שכשתגיע לרכב לא תתאכזב מהמצב החיצוני שלו תיקח לבדיקה והכל טוב ככה תפסיק אתה וכל מי שמחפש רכב להסתובב בכל הארץ בכדי לראות רכבים ולהתאכזב או ליפול על סוחרים ש"טועים" בפרטים של הרכב יש סיכוי שממגרש גם תוציא מחיר יותר טוב גם רכב יותר טוב ואם תתמקח מספיק חזק גם תקבל אחריות לכמה חודשים

לקנות מבעל עסק מורשה עדיף מלקנות מפרטי.

אתה טועה מגרשים הם הנוכלים מס'1 אני לא מתקרב אליהם.

פורסם

בטוח שיצא לך ליפול מאיזה מגרש אם הגבת ככה אבל אם היית הולך למגרש מסודר שמכבד את עצמו היית מרוויח תאמין לי מנסיון.

ברור שלא כולם צדיקים אבל גם אנשים פרטיים לא צדיקים ובשוק של היום שהם לא מצליחים למכור הם ילמדו להיות נוכלים,היתרון במגרש שאם נכלו אותך הם פרוצים לתביע ושוב אני חוזר ואומר מגרש מסודר בעל תו סחר

פורסם
אתה טועה מגרשים הם הנוכלים מס'1 אני לא מתקרב אליהם.

אכן יש מגרשים פרטיים של סוחרי רכב שיודעים לעקוץ אנשים תמימים.

מה לעשות לא כולם נולדו מכונאים ולא לכולם יש את היכולת לאבחן נוכלים.

אך חש מגרשים גדולים של חברות שבהם הרכבים מטופלים ומסודרים עם ספרי רכב והיסטורית טיפולים

ולכן לא צריך לשלול אותם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כשאני הלכתי לראות את הרכב שלי גלאנט 2001 מהדגם היותר "נדיר" נסעתי לחיפה בסופו של דבר לרכוש את הרכב.

נסעתי גם לזכרון,לחדרה,לת"א ולעוד מגוון מקומות שכל פעם שקבענו במכון בדיקה בשביל לקצר הליכים,ואני יודע שזה רכב נדיר,לא נכנסתי אפילו מכיוון שמצב הרכב היה על הפנים עוד לפני בדיקה. גם בעשירייה פחות לא הייתי לוקח.

עד שמצאתי באמת רכב חדש לחלוטין,חוץ מצמיגים ובלמים שהיה צריך להחליף הכול היה פיקס במכון בדיקה.

רכב יד ראשונה 00 כפי שאמר לי, עם הקילומטראז' המדויק,ואפילו הניילונים של האוטו בכיסאות מאחורה ובשטיחים עוד היו ברכב מכיוון שרק הוא ואשתו נהגו בו,הרכב היה ח-ד-ש והייתי באמת בהלם. הייתי בטוח סוחר\מגרש משהו.. לא.

יש אנשים כאלה,ושילמתי מחירון מלא ובהנאה רבה! עד עצם היום הזה.

לקח לי משהו כמו חצי שנה למצוא רכב כזה ובמצב כזה (לא ציפיתי לכזה חדש,אחרי הכול רכב בן 8 בזמנו) וכבר הכנתי את עצמי לאכזבות ופשרות,אך בסוף הגיע הדבר שחיפשתי.

ועד היום אני מוצא פתקים על המגבים,עם מחמאות על הרכב או שאלות אם אני מוכר ומספר טלפון,ואפילו ברמזורים ותחנות דלק.

אל תתפשר בגלל מחיר בשום אופן,ואם משהו לא נראה מהתחלה ולא מתנהל כשורה-פרוש בשיא.

צריך הרבה סבלנות לרכוש רכב יד שניה.

סבלנות משתלמת-מניסיון

בהצלחה!!

מתוך הרבה נסיון אני מסכים עם כל מילה שלך,

סבלנות זאת מילת המפתח.

פורסם

תסלח אבל כנראה משעמם לך. ללכת לרכוש רכב בן 10 בתקציב יחסית גבוה (אני מניח שזה עולה סביבות 20K) כשיש כ"כ הרבה רכבים טובים בהרבה בחברות הליסינג, שגם יהיו במצב טוב בהרבה וגם יתנו לך אחריות.

פורסם
תסלח אבל כנראה משעמם לך. ללכת לרכוש רכב בן 10 בתקציב יחסית גבוה (אני מניח שזה עולה סביבות 20K) כשיש כ"כ הרבה רכבים טובים בהרבה בחברות הליסינג, שגם יהיו במצב טוב בהרבה וגם יתנו לך אחריות.

אכן כן סביב ה-23 אלף איזה רכב מליסינג אפשר להביא במחיר הזה?

פורסם

קשה לי להאמין שבסכום הזה תמצא משהו ישירות מחברות הליסינג אבל גם אל תצפה למצוא סיויק 2004 במצב טוב בסכום הזה, רכבים טובים כאלה נמכרים במחיר גבוהה יותר ואתה נתקל ברכבים בעיתיים בגלל שאתה מחפש מציאות.

בסכום הזה חפש מיצובישי לאנסר קלאסיק 2004-5, פורד פוקוס מאותם שנתונים וגם ניסאן אלמרה.

בהצלחה.

פורסם

נסה לבדוק אפשרות של מימון כדי שלא תצטרך לשים את כל הסכום וככה תצליח להגדיל את סכום הרכישה.

בכל מקרה אם אתה לא מעוניין בלהוסיף כסף, אני חושב שעדיף באמת לחפש לאנסר או יונדאי אקסנט מודל 2007.

• תוכן חדש...