Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כמו שחלק נכבד מהפורום היקר הזה מעלה את ״פרויקט״ ביצוע הווקס שהם עשו,החלטתי גם לזרום עם העניין. עזרים:ווקס-collinite 476's , מטלית מיקרופייבר וג׳ילדה לייבוש השטיפה לפני ביצוע הווקס.(אין הרבה תמונות לצערי שמתארות ממש את הביצוע ואני חושב גם שאין מה כל כך לתאר התהליך הוא די פשוט בסך הכל)

פורסם

פותח השרשור האם התכוונת להעלות תמונות או שמא סתם שיתפת אותנו?

לא ברור.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הווקס הזה נחשב לאיכותי? מאיפה קנית אותו אם אפשר לדעת, ובכלל פרסם פה לינק של החנות כדי שגם כולנו נחכים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

32$ כולל משלוחה, מחיר סביר עבור הווקס המוצלח הזה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

כן אני יודע ,לצערי נתקלתי בקשיים לעלות את התמונות בצורה יעילה שרת הפורום עושה לי בעיות,אבל תודה רבה בכל מקרה.

לפי הבנתי הלא כל כך רבה הווקס נחשב ליחסית איכותי על פי הסקר הקצר שערכתי באינטרנט ביחס למחיר אך אני לא אינדיקציה כי זה הפעם הראשונה בעצם שאני מבצע ווקס.

הקישור למוצר כבר ניתן,ההזמנה יצאה לי בסה"כ כולל משלוח ומטלית מיקרופייבר שמקבלים 132 ש"ח.

אני בהחלט מרוצה מהרכישה הצבע נראה שונה לטובה למרות שהרכב חייב לעבור פוליש בדחיפות,השטיפה הרבה יותר קלה ונושאת תוצאות לאחר עשיית הווקס.

• תוכן חדש...