Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטרנטיבה לבזק? [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזק הם לא חבורה של גנבים. זו כותרת שתמשוך הרבה כניסות ותגובות, כפי שאתה רוצה, אך זו גם כותרת גסה ופופוליסטית שאינני מצפה לראות מאיש משכיל כמוך. התלהמות מיותרת.

עניינית: את הדיל שלי מולם הזכרתי בשרשור" כמה אתה משלם על אינטרנט..."

אתה יכול להמשיך עם יס ולעבור לתשתית אינטרנט וטלפון של הוט, לא יודע אם כדאי כלכלית, ייתכן.

אם כך אתה קורא לבזק, אני תוהה באיזה סופרלטיבים תשתמש בעתיד לגביי הוט.

אגב, יש כמובן הבדל בין גנבים ליקרנים.

בהצלחה בכל אופן.

עריכה: דבריי התייחסו לכותרת המקורית של השרשור.

פורסם

מזמן הייתי עובר להוט, כפי שעשינו במשרד, אלא שאשתי לצערי מחבבת את הסדרות של YES, למרות שבמקרה הנוכחי היא עוד תתגבר גם על זה.

כשכל חברה אחרת מציעה לך קו לא מוגבל ב- 70 ש"ח, ובזק לוקחים על 650 דקות 140 (!) ש"ח, אז הם גנבים. נכון, זה ז'רגון, זה סלנג, אבל זה ברור לכולם. אף אחד לא באמת קורא את הכותרת המקורית וחושב שהם באו אלי הביתה וגנבו לי כסף מהארנק כשישנתי, למרות שמטאפורית זה בדיוק מה שקרה. ואז אלינור משירות הלקוחות מנתקת לי בפרצוף ולא חוזרת אלי.

ההתלבטות כרגע היא YES, ולצערי תשתית מבזק, משום שאני מבין שהדברים קשורים, ולעבור נניח ל- 01X עם קו הטלפון, או לעבור בכלל להוט ושיירקב אלוביץ' שלוקח הלוואה כדי לחלק דיבידנד, עם כל הכספים שהעובדים שלו גובים בחוצפה כה רבה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בעיניי יש הבדל בין גנבים ורמאים לבין יקרנים. אצל יקרן אתה יכול לרכוש או לא.

גנב אומר שייקח 10, לוקח 20, מכחיש הסכם ובנוסף מכניס לך עלויות של שרותים נוספים. אם הוא חצוף במיוחד, הוא גם ינסה לסחוט אותך בתואנות שונות. נשמע לך מוכר, בר? יש חברות שכל התקשרות עימן אינה מומלצת ללא עורך דין צמוד. במקרה דנן זהו עיסוקך ואני סומך עליך שתידע כיצד לפעול אם וכאשר.

בשרשור" כמה משלם על אינטרנט" כתבתי פרטים.אפשר לשפר מה שציינת.

באשר לתחליפים, בעבר, בנוסף לספק הטלפון נדרשת לשלם לתשתית של הוט. יתכן שזה השתנה. ברר אצל ספקים אלו.

באשר להוט- ייתכן שכדאי. כלכלית כדאי טריפל אצל הוט אבל... אין כוח לפרט. מעבר לכך, אם המוצר של יס עדיף בעייני אישתך, השאר יס.

אם כדי לנצח את בזק פלוס יס, עליך לנצח את אישתך, עזוב. חבל.

פורסם

בר, תעריפי בזק מפוקחים והם לא יכולים לקחת מה שהם רוצים לא למעלה אבל גם לא למטה.

לגבי המחיר, בזק יותר יקרים אבל אני מעדיף לשלם יותר ולא להתקרב להוט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בר, תעריפי בזק מפוקחים והם לא יכולים לקחת מה שהם רוצים לא למעלה אבל גם לא למטה.

לגבי המחיר, בזק יותר יקרים אבל אני מעדיף לשלם יותר ולא להתקרב להוט.

לי יש נסיון טוב של קרוב ל4 שנים בבית של ההורים עם הטריפל של הוט.

בדירה שכורה שבה אני מתגורר כבר קרוב לחצי שנה גם כן כרגע מותקן טריפל שעד כה לא חוויתי אף בעיה.

חשוב לציין, שכדאי באם יחליט לעבור לברר עם מכרים,שכנים בבניין או באיזור המגורים הקרוב, שלהם יש את הטריפל או לפחות את השירותים אותם פותח השירשור רוצה לרכוש, טלפון\אינטרנט (אם הבנתי נכון), בדבר בעיות שחוו או שלא.

פורסם

אכן, הוט מציעים את המחיר המשתלם ביותר. אבל אחרי ההיתקלות שהייתה לי עמם, לא הייתי מבזבז אפילו שנייה איתם. כל אלטרנטיבה עדיפה על הוט, גם אם היא יקרה יותר.

אגב, אחרי שעברתי לבזק עם הטלפון והאינטרנט אני מקבל 600 דקות ב65 ש"ח (אף פעם לא הצלחתי להגיע ל600 דק' שיחה בחודש, גם עם החבילה ללא הגבלה של הוט).

אז איך הגעת ל140 ש"ח? :shock:

פורסם
אכן, הוט מציעים את המחיר המשתלם ביותר. אבל אחרי ההיתקלות שהייתה לי עמם, לא הייתי מבזבז אפילו שנייה איתם. כל אלטרנטיבה עדיפה על הוט, גם אם היא יקרה יותר.

אגב, אחרי שעברתי לבזק עם הטלפון והאינטרנט אני מקבל 600 דקות ב65 ש"ח (אף פעם לא הצלחתי להגיע ל600 דק' שיחה בחודש, גם עם החבילה ללא הגבלה של הוט).

המחיר הזה לא מוגבל בזמן, במסגרת מבצע או משהו?

כדאי לבדוק, שגם עם בזק לא תהיה לך היתקלות...

פורסם
מחיר לשנה. נראה לי שלקראת סיום התקופה לא תהיה בעיה להשאיר אותם באותו מחיר :twisted:

לשם השוואה, הוט גובים ממני (או בשביל חלק מקוראי השרשור, גונבים), 40 ש"ח על 1,000 דקות. במבצע הטריפל שהציעו לי ב3 החודשים הראשונים אין תשלום על הטלפון.

פורסם

מתן,65 שח על 600 דקות זה יופי, אך כמה עולה האינטרנט ובאיזו מהירות? מה הטעם לתת נתון מספרי חלקי, אלא אם 65 שח כולל גם אינטרנט?

בלי קשר, עצם התרגיל המכוער שעשו לך לדבריך בהוט, ולרבים אחרים -מסייע מאוד להחליט.

פורסם

ניתן בהחלט לפצל את רכיבי טלויזיה / תשתית אינטרנט / טלפון נייח בין החברות השונות

כרגע יש לך יס+בזק+בזק.

אתה יכול בהחלט להישאר עם יס בטלויזיה (אם אתה מרוצה מהמוצר, ואשתך אוהבת את הערוצים הייחודיים של יס - אני ממליץ בחום לא לריב איתה בשביל 20 שקל בחודש. לא כדאי.)

האפשרויות שלך:

1. להישאר עם בזק בתשתית אינטרנט בלבד (NAKED ADSL) ולעבור לקו טלפון של אחת מחברות ה-VoB, למשל בזק בינ"ל או 012. אני בקו של בזק בינ"ל ומרוצה.

2. לזרוק את בזק לחלוטין, לעבור להוט בתשתית אינטרנט+טלפון נייח.

3. לזרוק את בזק לחלוטין, לעבור להוט בתשתית אינטרנט ולעבור לאחת מחברות ה-VoB בטלפון הנייח

4. לזרוק את בזק לחלוטין, לעבור להוט בתשתית אינטרנט ולנתק את הנייח (בא בחשבון רק אם יש לך Unlimited בכל קווי הסלולר)

5. להישאר עם בזק בתשתית אינטרנט בלבד (NAKED ADSL) ולנתק את הנייח.

שים לב שאפשרויות 2-4 דורשות העברת כבל COAX נוסף של הוט מארון התקשורת הקומתי עד מקום הצבת המודם.

אם יש לך בית חדש עם ארון תקשורת דירתי אז כנראה שלא תהיה בעיה.

בדירה ישנה עם צינור אחד בלבד מחדר המדרגות לשקע TV תיתכן בעיה. יש פתרונות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מתן,65 שח על 600 דקות זה יופי, אך כמה עולה האינטרנט ובאיזו מהירות? מה הטעם לתת נתון מספרי חלקי, אלא אם 65 שח כולל גם אינטרנט?

בלי קשר, עצם התרגיל המכוער שעשו לך לדבריך בהוט, ולרבים אחרים -מסייע מאוד להחליט.

תשתית אינטרנט 30 מגה עולה 95 ש"ח מבזק. יותר זול מהוט (שדרשו ממני 110 ש"ח).

65 ש"ח עולה הטלפון של בזק.

ספק אינטרנט-בזק בינ"ל. האינטרנט עולה לי דרכם 40 ש"ח (30 מגה).

• תוכן חדש...