Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק מול פורום משפטי.

לי נראה הגיוני יותר שהרשיון שישלל יהיה של בעלי הרכב ולא שלך אבל מצד שני, למה לסכן את הרישיון שלך?

שיעביר את הרכב טסט אם הוא כל כך רוצה למכור אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תבדוק מול פורום משפטי.

לי נראה הגיוני יותר שהרשיון שישלל יהיה של בעלי הרכב ולא שלך אבל מצד שני, למה לסכן את הרישיון שלך?

שיעביר את הרכב טסט אם הוא כל כך רוצה למכור אותו.

המחיר טוב אחי

פורסם

אם לרכב נגמר הטסט לפני כמה ימים אז לא תקבל שלילה ולא ילך הרישיון כי זה ברירת קנס ואין נקודות או שלילה.

לא שאני מציע לך לקנות רכב בלי טסט או לנסוע בלי טסט, אבל אני מציע לך להיכנס לפרופרוציות. גם לגבי גודל הקנס וגם לגבי כמות האחים שלך שמתסובבת בפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המחיר טוב אחי

וואי - עוד אח שלא ידעתי עליו :-P

אני מתחיל להאמין שנולדתי ליותר מאמא אחת :|

אני בטוח שהמחיר טוב, אני גם בטוח שאתה הולך לגלות למה :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
וואי - עוד אח שלא ידעתי עליו :-P

אני מתחיל להאמין שנולדתי ליותר מאמא אחת :|

אני בטוח שהמחיר טוב, אני גם בטוח שאתה הולך לגלות למה :wink:

אני לוקח את הרכב לבדיקה מחר אם הוא ימצא חן בעיני

פורסם

אלא אם מדובר ברכב אקזוטי כלשהו, אני לא רואה סיבה להתעקש דווקא על הרכב הזה.

לפי דעתי עדיף לקנות רכב ישן בשנה שנתיים אבל במצב מצויין, מאשר רכב במחיר "מציאה" וללא טסט.

תזכור שמה שקונים בזול, לרוב עולה ביוקר.

בהצלחה,

אלי.

פורסם

לי נראה הגיוני יותר שהרשיון שישלל יהיה של בעלי הרכב ולא שלך

מי שיקבל את הקנס, הוא זה שנוהג ברכב בפועל באותו רגע, לא בעל הרכב.

בעל הרכב במקרה זה שומר על החוק ולא נוהג ברכב ללא טסט (נניח...)

הוא הודיע לקונה שאין טסט.

הקונה בכל זאת החליט לנהוג, על אחריותו.

בעיקרון, נהג אמור לבדוק לפני תחילת נסיעה ברכב לא מוכר, שיש טסט בתוקף.

פורסם

בוקי תודה, זה עונה על השאלה במלואה לפותח השרשיר.

אני בטוח שהוא יגלה על הדרך עוד כמה הפתעות אלא אם כן מדובר באמת באדם אשר נקלע לחוסר תזרים מזומנים - אבל בדרך כלל לא מגיעים לשם ישר, זה לוקח זמן, שנים אפילו ובזמן הזה אני בטוח שרוב הסיכויים הם שגם חסכו מהרכב הזה אחזקה וטיפולים שוטפים.

זה סוג הדברים שצריך לבחון אותם בצורה מאוד רצינית.

אני במקרה כזה אם באמת הייתי מעוניין ברכב הייתי אומר לבעלים של הרכב שיגיע איתו למכון בדיקה על חשבונו ואם הרכב יצא תקין - נהיגה קצרה ביותר בתוך מגרש חניה אפילו רק בכדי לקבל תחושה אם יש קליק או אין קליק ואז החלטה אם לרכוש את הרכב או לא.

במידה וכן - חצי חצי על הבדיקה ואז בעלי הרכב יצטרך להחליט אם אני משמיש לרכב את הרשיון והוא מוריד את זה מהמחירון או שהוא עושה את זה ואני מוסיף לו על המחיר שנקבע לרכב.

Pioneer TS-X150

פורסם

לך תראה את הרכב מבחינה חיצונית,תניע אותו,תשמע אותו,תן למוכר לנהוג על הרכב לשמוע שהוא לא בעעיתי.

מוצא חן בעיניך תקבע איתו במכון בדיקה תבדוק את הרכב, עבר בדיקה? במקום תעשה לו טסט ובא לציון גואל.

תתחדש

פורסם

אם הרכב ימצא חן בעניך ותרצה לקחת אותו לבדיקה, בקש מהמוכר שיוציא רשיון זמני ל-48 שעות. זה עולה כ-40 שקלים, ויאפשר לך לבדוק את הרכב (ואולי גם להעביר אותו טסט) בלי לעבור על החוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

:shock: לא ידעתי שאפשר לעשות דבר כזה

NICEEE

Pioneer TS-X150

פורסם
אם הרכב ימצא חן בעניך ותרצה לקחת אותו לבדיקה, בקש מהמוכר שיוציא רשיון זמני ל-48 שעות. זה עולה כ-40 שקלים, ויאפשר לך לבדוק את הרכב (ואולי גם להעביר אותו טסט) בלי לעבור על החוק.

אני רק אוסיף, שזה לא תחליף לביטוח חובה, שצריך להיות בתוקף בכל מצב.

אישור תנועה זמני פועל באופן הבא:

במועד הוצאת האישור במשרד הרישוי בעל הרכב אומר לפקידה, באיזה תאריך ושעה הוא מעוניין להתחיל להשתמש באישור.

למשל : רוצה שהאישור יכנס לתוקף ב 23.12.2012, בשעה 11:00

הפקידה מקלידה את התאריך המבוקש על גבי האישור. אתה/ בעל הרכב משלם אותו בדואר (כאמור סביב 35-40 ש"ח) ומהתאריך הנקוב יש לך 48 שעות, בהן אתה רשאי לנוע עם הרכב לצורך תיקונים ומעבר טסט בלבד.

נסיעות רגילות בעיקרון אסורות, למרות שדי קשה לאכוף את זה.

אם רוצים לשנות את התאריך - צריך להוציא אישור חדש.

פורסם

אפשר להעביר בעלות עד שלושה חודשים אחרי שנגמר הטסט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...