Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם במרכז ירושלים באיזור צפוף ולכן יש לי תו חנייה אזורי, לא מזמן הקימו ליד הבית שלי חניון בתשלום,

באחת היציאות מהחניון הסדירה העיריה סימון X על הכביש ללא תמרור, כל שאר האיזור הוא לבעלי תו חנייה אזורי כפי שיש לי

קיבלתי דוח של 250 ש"ח , האם הדו"ח חוקי ? יש לציין כי הסימון הוא חדש כמספר ימים, האיזור הוא ממש חשוך, ואין תמרור האוסר חנייה

פורסם

חסמת את היציאה מהחניון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא לא חסמתי את היציא למכוניות ,חניתי ליד הגדר של החניון קרוב ליציאה להולכי רגל ,אבל גם את הכניסה הזו לא חסמתי

פורסם

אפשר להגיד, וגם על פי גודל המעטפה שצויירה יש לי רושם שבעל החניון פשוט מקורב לעירייה או צייר בעצמו את המעטפה

שער כניסה הוא של מטר בקושי וצויירה מעטפה של 2.5 על 3 מטר

פורסם

המעטפה היא תמרור, ולכן הדרך היחידה לבטל דו"ח כזה היא להוכיח שהמעטפה לא חוקית. איך עושים את זה? אין לי מושג, אבל בצע חיפוש בפורום, בטוח ששאלו על זה כבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
המעטפה היא תמרור, ולכן הדרך היחידה לבטל דו"ח כזה היא להוכיח שהמעטפה לא חוקית. איך עושים את זה? אין לי מושג, אבל בצע חיפוש בפורום, בטוח ששאלו על זה כבר.

נראה לי שהכתובת במקרה הזה היא העיריה

פורסם
לפעמים, ע"מ להקל על ההשתלבות של הרכבים היוצאים מהחניון, מציירים מעטפה גדולה יותר מהפתח עצמו.

כן אבל כאן המעטה היא ליוצאים משער להולכי רגל ולא למכוניות, נראה לי שהבעל בית של החניון מקושר טוב בעירייה וביקש מהם לשרטט את המעטפה עבורו, אני אעלה תמונה יותר מאוחר

• תוכן חדש...