Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות סיאט איביזה שנת 94 ידנית

כשהלכתי לראות את האוטו אז הוא השפריץ מים או שמן מהאגזוז אני לא ממש יודע איך לבדוק

מה זה אומר על האוטו? נראה לכם ששווה לקנות סיאט איביזה 94 ב8 אלף?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אם היית טורח לחפש בפורום , היית מוצא, שמים מהאגזוז היא פעולה טבעית שכן זוהי פעולה בשם "עיבוי" שבו החום הנפלט מן האגזוז מעבה את האוויר הקר ששכן שם קודם לכן , והופך אותו למים.

טבעי לגמרי.

פורסם

זה התוצאה של הממיר הקטליטי(או איך שכותבים את זה)

בכול מקרה כמו שאמרו שזה עושה תהליך של עיבוי

ומהעשן וכול השחור שיש באגזוז המים משחירים

פורסם
זה התוצאה של הממיר הקטליטי(או איך שכותבים את זה)

בכול מקרה כמו שאמרו שזה עושה תהליך של עיבוי

ומהעשן וכול השחור שיש באגזוז המים משחירים

אתה מדבר שטויות ילד , נתתי תשובה מלאה , אל תדחף.

אין שום קשר לממיר הקטליטי , שכן גם ברכב שנת 80 , יהיה אותו דבר... העיבוי יהיה תמיד כי הצנרת קרה והחום מעבה. זה הכל , אין שום קשר לממיר.

נדחף.

פורסם

תקרא ותלמד: אם זה בהתחלה כאילו בהתנעה עניין של עיבוי וזה לא נורא. אם זה קורה כאשר הרכב חם (נסיעה תמימה) יש להחליף אטמים בראש מנוע. נוזל הקירור (המים) חודרים למנוע ויוצאים מהאגזוז כאילו אתה צריך להחליף אטם. אם הראש מאלומיניום הלך גם הראש מנוע (שיוף הראש והחלפת האטם). אם זה מים אם שמן זה אטם הראש בטוח (פקום ראש) ואין כל ספק אתה אחי בדרך למוסך (הרכב גם מתחמם). פתח את פקק מילוי השמן. בדוק! השמן צריך להיות מוקצף לא שחור לא נקי ולא נעליים מוקצף!!!

פורסם

בכל תהליך בערה נפלטים מים!!!

תלמדו מעט כימיה!!!

כאשר שורפים משהו התוצרים העיקריים הם! CO2 ו H2O (מים) + כל מיני שאריות של בערה לא נקייה כמו CO חלקיקים פיח ועוד

שום מנוע גמור ושום כלום!!! לכו ללמוד קצת כימיה!!!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

כמות של מים כמו שקודמי כתב אינה מורגשת ומתאדה באופן מוחלט במהלך הנסיעה כאשר המנוע חם אין מצב שמים יצאו מהאגזוז מצב כזה דורש טיפול למרות שכימיה זה נחמד אבל בתאוריה

פורסם
דרך אגב אל תתקרב לרכב הזה חבל על 8K מלא בעיות כל שבוע תהיה במוסך חבל, לך על משהו אחר.

אחי המחירון שלו זה 14 ומשהו..

אני יגיד לך אישית אני הייה לי את הרכב הז\ה שנה לפנינ כמה ימים מכרתי אותו ואני מזהה שמחחחחחחחחחחחחחח שמכרתי אותו הרכב הזה מלא אבל אחי מלא מלא מלא בבעיות מפה על ללא יודע לאיפה ..

האוטו הזה דורש טיפול תמידי והחלקים שלו לא מי יודע מה אמינים..

אתה מתקן משהו אחרי כמה זמן משהו אחר מתקלקל..

בוא אני יתן לך עצה אחי כמה שהאוטו הזה נראה שווה לקנות אותו וכל זה ויש לו שם ופוזה של אוטו לצעירים הוא לא שווה את זה אחי.. כי אם הוא יתחיל עם בעיות זה לא יגמר..

ושוב אני מזכיר שאני שמח רצח שמכרתי אותו....!!..

ובמיוחד אם אתה הולך על הדגמים של המנוע הקטן 1300-1400 אל תתקרב לאוטו אחי..אני יודע אישית שנה נהגתי עליו..

• תוכן חדש...