Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא יודע כמה מכם מכירים את חבר הפורום ומגיש הטלוויזיה אייל פלד, רבים מבני דורי גדלו על תכניות "מסע עולמי" שלו ורבים נוספים גילו אותן רק בשנים האחרונות בשידורים החוזרים של הטלוויזיה החינוכית. ב-2008 אייל עבר ארוע מוחי קשה שגרם לפגיעה קשה ביכולות התנועה והדיבור, ובשנים האחרונות נעלם מהעין הציבורית ונכנס לתהליך שיקום ארוך ומתיש.

מעבר לפיסות מידע מזדמנות שהגיעו דרך צד שלישי, את האיתות האמיתי לשיפור במצבו קיבלנו לפני כשנה כאשר לראשונה מזה זמן רב אייל נכנס לפורום וכתב מספר מילים. היום שודר בערוץ 10 פרק בסדרה "פנים אמיתיות" המספר את סיפורו לאורך השנים האחרונות ומדבר על מצבו הנוכחי.

אני לא אחד שמתקשה להתנסח בד"כ, אבל אחרי שראיתי את התכנית פשוט לא נותרו לי מילים... סיפור מצמרר אבל עם זאת אופטימי ומעורר השראה. טיפוס לא נורמלי במובן הטוב של המילה, הלוואי עליי חצי מכח הרצון ורוח הלחימה שלו.

אשמח לשמוע אם היה פה עוד מישהו שצפה ומה דעתכם.

למי שפספס, קישור לצפיה ישירה:

http://panim.nana10.co.il/Article/?ArticleID=947123

פורסם

באמת כואב, הייתי די בשוק מהפרומו כי לא שמעתי על הסיפור.

אחד האנשים החביבים והאהובים עלי בטלויזיה (ובפורום, ובכלל).

איל! שיקום קל והחלמה מהירה ומלאה! :wave:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

גדלתי על מסעותיו בארצות העולם, וכילד בכל פעם נהניתי להכיר מקום אחר בעולםץ אני יכול לומר שבזכות אייל, אני מכיר הרבה מקומות בעולם, ולמרות שלא הייתי בהם בכל פעם שאני רואה אותו שם אני מרגיש כאילו אני שם.

אייל, אם אתה קורא את מילותיי בפורום, אני מאחל לך רפואה שלמה ומהירה, שתחזור ותטייל בעולם שהשיקום יעבור במהירות ותחזור לקדמותך.

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני מחובר מאוד לעניין העולמי ולרוב כשאבא שלי קורא לי כי יש את התוכנית הזאת (בערוץ 23 אאל״ט) אני מיד עוזב הכל ומתיישב לראות. מאחל רפואה שלמה וחזרה מלאה לשגרה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מדהים מדהים מדהים. בתור ילד בן 6 הייתי רק שומע את הפתיח של התכנית המדהימה שלו והייתי רץ להתיישב עם ההורים, לראות עולם דרך הטלויזיה. צורת ההגשה וההתבטאות חקוקה לי עד היום בראש וכשאני רוצה לספר לאנשים על חוויותי מחו"ל ברקע מתנגנת לי בראש מנגינת הפתיח וקולו של אייל עם צורת ההגשה המיוחדת שלו. אני וההורים עדיין מתיישבים מדי פעם לראות פרקים בחינוכית. צפיתי אתמול ב'פנים אמיתיות', התרגשתי מאד. אדם גדול ומיוחד.

פורסם

בערוץ 23 יצא לי לראות את התוכנית על צ'כוסלובקיה. תענוג.

שולח לאייל איחולי בריאות!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הייתי נהנה כל כך לראות את התכנית מסע עולמי, באמת אחת התכניות שגדלתי עליה.

החלמה מהירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמה שהייתי נהנה (ומקנא בו) כשהיה מטייל בעולם ומראה לי את המקומות שלעולם לא הייתי מגיע אליהם בדמיון.

בריאות ואריכות ימים.

פורסם

אייל טייל בחלומותיי, יצר את חלקם. חלומות טובים ונעימים.

חיוך מקסים וקול נעים. ראש טוב...!

אני לא היחיד.

מגיע לו חיים טובים ובריאים.

מכל הלב!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...