Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה קרה נס והאוטו פתאום מניע. אני יוצא עכשיו לחצי שעה נסיעה סתמית. תכתבו לי בינתיים מה דעתכם על המצב עכשיו ומה צריך לבדוק

פורסם

בסופו של דבר החלפתי מצבר.

קניתי מצבר משומש מרכב שהושבת, ונאמר לי שהוא בן חודשיים ויש עליו אחריות אצל היבואן. שילמתי 410 שקל ואני מרגיש טוב. הייתי יכול להוסיף עוד 150-250 שקל ולקבל מצבר חדש אבל אני די מרוצה מהעיסקה וגם מהאמינות של המוסכניק (שבזמן האחרון אני מטפל רק אצלו ולכן סומך עליו)

פורסם
1. מחברים רב מודד למצבר ורואים שהזרם שהוא מוציא תקין.

2. אם הזרם מהמצבר תקין - מחברים רב מודד לאלטרנטור ורואים שזרם הטעינה תקין.

3. אם תקין אז מנתקים את האימבולייזר ורואים אם התקלה נמשכת (אין לי מושג איך, זה כבר תפקיד של חשמלאי ואני שנות אור מלהיות חשמלאי רכב, אז כאן לא אוכל לייעץ לך).

האם ניסית פעם לבדוק את הזרם של המצבר או של האלטרנטור בעזרת רב מודד? אם לא אתה מוזמן לנסות (ותכין פיוז רזרבי לרב מודד או רב מודד חדש). אם אתה רחוק שנות אור מחשמל רכב אולי עדיף לא לכתוב?!

פורסם

מן הסתם (כמו שבטח ניחשת) הוא התבלבל בין זרם למתח, רוב המולטימטרים מוגבלים ל-10 אמפר, רחוק מאוד מזרמי התנעה.

לכן ברגע שהבנתי שאין לפותח השירשור את הידע לסנן הצעות מסוכנות (ולמזלו, הוא בטח גם לא יודע להשתמש ברב-מודד, אחרת הוא היה יכול לנסות את ההצעה הזאת), יעצתי לו להשאיר את פתרון הבעיה לאנשי מקצוע.

פורסם

מטרת הפורום הטכני לסייע לאנשים בעצות טובות ומקצועיות. אנחנו משתדלים ככל שניתן לשמור על רמה מקצועית גבוהה. חלק מזה זה התרבות והבגרות שצריכה להיות לגולשים לא לכתוב תשובת של "בערך" או של "נדמה לי" בנושאים שלא מבינים בהם. מעבר לעניין המתח/זרם כל העצה לא הייתה מקצועית ולא נכתבה ממקום של ידע והבנה אמיתית. זה לא שום דבר אישי חלילה כלפי BlaCk ChaoS אלא תרבות הישראלי שמבין בכל שאנחנו מנסים להמנע ממנה בטכני. אנא הקפידו לכתוב דברים מקצועיים ומדוייקים ככל שניתן.

• תוכן חדש...