Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר בן לפחות שנתיים ורוב הנסיעות הם עד 30 דקות, לכן אני מעריך שכאן הבעיה.

האם אני צודק? אם כן - מה מחיר החלפת מצבר ואיזה יצרן כדאי לקנות?

פורסם
המצבר בן לפחות שנתיים ורוב הנסיעות הם עד 30 דקות, לכן אני מעריך שכאן הבעיה.

האם אני צודק? אם כן - מה מחיר החלפת מצבר ואיזה יצרן כדאי לקנות?

למה לנחש אם אפשר לנסות להניע עם כבלים ולדעת בוודאות.

כמו כן, אם השעון או התחנות ברדיו מתאפסות, זה כנראה מצבר.

פורסם

הבעיה מסתבכת :-(

בעבר ביטלתי את הרעש של האזעקה, ועכשיו פתאום כשנכנסתי לאוטו הוינקרים התחילו לפעול. ואם האזעקה היתה פועלת אז היה אפילו רעש. אני מנסה ללחוץ על כפתור פתיחת האזעקה בשלט אבל זה לא מגיב. האם יכול להיות שיש בעיה בבטריה?

איך אני יכול לגעת בוודאות איפה הבעיה (סטרטר/כבלים/מצבר/אזעקה/אימובלייזר)?

למי ששאל - בדקתי אם הרדיו עובד והוא עובד וכל התחנות מסודרות. כבלים זה קצת בעייתי כי אני צריך לבקש שיבואו אליי וזה יכול לקחת למעלה משעה או אפילו עד מחר בבוקר (כי אני לא צריך דחוף את האוטו ואני לא מתכוון להקפיץ אנשים בלי סיבה מספקת).

נ.ב - האם אפשר לבטל לגמרי את האזעקה או האימובלייזר באופן עצמאי בבית או שחייבים ללכת למוסך בשביל זה?

פורסם

אני אברר אם מישהו יכול להגיע אליי מחר בבוקר כי אין טעם שאני אתניע עכשיו את הרכב. יכול להיות שאצטרך להזמין שגריר או מ.מ.ס.י (לא זוכר על מה אני מנוי) בחינם.

בדקתי עכשיו וקניתי את המצבר באוקטובר 2010, כלומר שנתיים וחודשיים. זה זמן סביר להחלפה? אני לא כ"כ זוכר אבל נראה לי שהחלפתי באותו יום גם את הסטרטר (משופץ).

עריכה - בדקתי ולא החלפתי סטרטר. החלפתי אלטרנטור משופץ+מצבר חדש

פורסם

1. מחברים רב מודד למצבר ורואים שהזרם שהוא מוציא תקין.

2. אם הזרם מהמצבר תקין - מחברים רב מודד לאלטרנטור ורואים שזרם הטעינה תקין.

3. אם תקין אז מנתקים את האימבולייזר ורואים אם התקלה נמשכת (אין לי מושג איך, זה כבר תפקיד של חשמלאי ואני שנות אור מלהיות חשמלאי רכב, אז כאן לא אוכל לייעץ לך).

אם הרכב יקבל זרם אני מאמין שיהיה ניתן בקלות להבחין אם זה הסטרטר או לא, הרי אפשר לשמוע אם יש סטרטר או לא, ומנסיון שלי של סטרטר שהלך באוטו של חבר, היה מעין רעש של קליקים לא מוסברים מכיוון הסטרטר, כלומר לא היה סטרטר אלא רעשים של נקישות מהכיוון שלו.

אם תשאל אותי - אני מאמין שסתם המצבר החזיר את נשמתו לבורא.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אז האם להגיע למוסך (בין אם אתניע עם כבלים ובין ע"י גרירה)? או להזמין מתקין מצברים עד הבית? אדם כזה ייקח ממני 480 שקל מבלי שאצטרך לצאת בכלל מהבית. אבל אם יתברר שהבעיה לא במצבר אז הוא ייקח ממני 150 שקל על הבדיקה. תעזרו לי להחליט

פורסם

האמת אני לא יודע. בד"כ אני משלם על התיקונים ומקבל קבלה אבל לפעמים אני הטיפול מסתכם בכסף מתחת לשולחן. אבל בטוח שבשנתיים האחרונות לא עברתי משהו דומה לזה

פורסם

למה אתה מכניס את עצמך לסרטים?

בדוק אם יש מים במצבר (אם המצבר הוא לא מצבר יבש). אם חסר, תוסיף (מים מזוקקים).

תניע עם כבלים, אם יש ברשותך כבלים אז בקש ממישהו שיניע אותך- אפילו סתם רכב שעובר ברחוב, זה בידיוק דקה כל הסיפור.

לאחר מכן תעשה סיבוב של 20-30 דקות.

נסה להניע בבוקר- לא מניע יש בעיה וצריך לאבחן אותה. הבעיות יכולות להיות במצבר, אלטרנטור או זליגה שגומרת על המצבר.

פורסם

לא להוסיף יותר מדי מים לתאים במצבר כי אתה תוריד את כמות החומצה בתאים שיגרום לקיצור משמעותי בחייו של המצבר. תמלא עד החצי של כל תא מבין התאים. ורק מים מזוקקים בלבד

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...