Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לסקודה פאביה 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו רבים וטובים קניתי לפני שנה סקודה פאביה ידנית במבצע של ה-70K.

הגיע הזמן לעשות שוב ביטוח לרכב. ההצעות שאני קיבלתי:

AIG - 5600 - מה הם חושבים לעצמם?

תשע מליון\ביטוח ישיר - 4700שח (כאשר אם הייתי סוגר במקום היו עושים לי הנחת אונליין ל-4300)

שירביט - מחכה שיחזרו אלי

איחוד ישיר - מחכה שיחזרו אלי

נתונים עלי:

בן 29, עם תביעה אחת ב-3 השנים האחרונות, גר במרכז הארץ. הרכב עם איתורן סייב.

אשמח אם תכתבו איזה הצעות אתם קבלתם ובכך נהייה כולנו צרכנים נבונים יותר :-)

פורסם

לנהג בגיל שלך (אני לא יודע כמה תביעות מוסיפות), המחיר שהכי הרבה שמעתי הוא בערך 4500-4700 אולי קצת יותר, אבל לא יותר מ5K.

כמובן אם יש לך כספת וקודן.

בסוף עשיתי לנהג בן 23 ב6.5K בערך או קצת פחות.

פורסם

עדכון:

שירביט - 5200ש"ח

איחוד ישיר - לא הגענו להצעת מחיר כי הם לא מוכנים לשמוע על מיגון אחד בלבד. לי יש איתורן סייב והם מבקשים שאתקין מיגון נוסף.

ככל ביטוח - 3700 ש"ח. ככל הנראה זה הביטוח שאסגור איתו.

מסקנה לעצמי: הביטוח הקודם שלי היה ב-AIG. אם לא הייתי עושה סקר שוק הייתי משלם עוד 2000 ש"ח!

פורסם

ביטוח איי.די.איי (9 מיליון): 2100 ש"ח מקיף לפאביה 1.6 ספורט כולל ביטוח גרירה של 'שגריר', ביטוח שמשות עד הבית ורכב חלופי במקרה של תאונה או גניבה - אחרי ויכוחים טלפוניים עם סוכן מכירות עקשן במשך כשבוע (עבדתי בשירות לקוחות שנתיים, פשוט יודע איך דברים מתנהלים). אין תביעות קודמות, כל נהג מעל גיל 24.

הקאץ': אילץ אותי להתקין כספת למחשב ניהול מנוע ב- 450 ש"ח ולהביא להם אישור חתום על כל שאר אמצעי המיגון האלקטרוניים ברכב.

פורסם

מכובד,ל2010 שהייתה שילמתי 2200 אאל"ט והסתפקו רק בקודנית שגם ככה הגיעה עם הרכב.

על ה2012 משלם כמעט כפול (3800) בגלל התאונה (עצמית).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מנצל את הפוסט לבדיקה . פאביה ידנית 2008 1.6 ביקשו ממני בהכשרה - ועוד זאת חברה שעובדת עם בזק ואמורה להיות זולה

במיוחד - 5000 שקלים. אני בן 29 בלי תביעות בכלל טפו טפו. מקיף +חובה.

יש למישהו רעיונות לביטוחים שפויים וזולים יותר?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תתעודד,בגיל 30 תשלם הרבה פחות ;) (לי ירד מ1650 לחובה ל1300,אם לא הייתה לי התאונה הייתי משלם מקיף 2400 בערך,כרגע 3800 :( - נהג יחיד כולל הכל מסביב)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מכיוון שמדובר בסקודה - ממליץ לנסות באלייד ביטוח (היטי שלי מבוטחת דרכם במחיר זול יחסית להצעות אחרות שקבלתי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי פאביה TSI 2011 - שנה שעברה הייתי מבוטח באליהו רק עם המיגון המקורי - אימובילייזר!

שילמתי 2425!

השנה סוכנות הביטוח אמרה שהם דורשים 5979- מה נסגר?!

מעל גיל שלושים ללא תביעות ושלילה!

היא אמרה שהכי זול דרך הראל - 3321 ושצריך להתקין כספת!

כשקניתי את הרכב אמרו לי שלא כדי לעשות כספת כי זה גורם לבעיות!

אשמח לעזרה מבעלי הסקודות/רכבים דומים - איזה מיגון יש לכם? ואיפה עשיתם ביטוח?

• תוכן חדש...