Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבר שלי יש פאביה שנת 2012

והזמנתי לו קומפננטים של מורל טמפו 6 אינץ'

ואת ההתקנה אנחנו עושים, שפרקנו את הרמקול וניסנו להשים את הרמקול של מורל, אז הרמקול פוגע בזכוכית

וצריך לעשות מין הגבהה כזאת, רציתי לדעת על איזה הצעה אם מישהו נתקל בזה ומצא לזה פתרון?

פורסם

טבעות עץ?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

ברשותי פולקסווגן גולף 2005 וגם אצלי אותה הבעיה, בכל אופן כמו שאמר אופיר אני ביצעתי את העבודה עם טבעות עץ רק שבחלק הקדמי והאחורי של הטבעת שמתי ציפוי של ספוג עם דבק בצד אחד שהעץ לא ירעד עם הזמן וישתחרר מהברגים, חוויתי את זה בעבר, ראה הוזהרת, אם אינך מוצא משהו מתאים, גש לחנות לאביזרי רכב שם יש להם פלסטיקים המתאימים במיוחד למצבים כמו שלך (ראיתי את זה אחרי ההתקנה).

אצלי יש קומפוננט מקורי בחלק הקדמי אז ביצעתי את העבודה בחלק האחורי אני מאמין שהמצב שלי הוא כמו אצלך, זה פוגע במסילה של החלון, בחלק הקדמי אני חושב שזה פוגע בחלון עצמו, בכל אופן כשאתה מתקין את הקומפוננט תתקין אותם עם חלון פתוח.

בהצלחה.

פורסם

טבעות עץ במידה 32 מ"מ. אם תתקין טבעות עץ במידה 30 מ"מ החלון אמנם לא יפגע ברמקול (בזמן הורדת החלון) אבל אם החלון יהיה למטה ותטרוק את הדלת אז תשמע פגיעה במגנט הרמקול.

פורסם

חברה, עוד שאלה קטנה אמרו לי משהו לגבי איטום, זה שקניתי ממנו אמר שצריך לעשות איטום לזה כי עושים הגבהה ורציתי לדעת אם זה חובה?

• תוכן חדש...