Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד 2 בתקציב של עד 65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף אני משתחרר מהצבא וחסכתי מספיק בשביל רכב חדש יחסית

אני מעוניין להביא רכב שהוא שנתון 2008 לפחות.

יד2

שלא יזלול דלק מינימום 1:13

שלא יבייש על הכביש - זריז, טוב בסיבובים, בולם זעזועים טוב,חווית נסיעה סבירה+

שיהיה נוח ומרווח מבפנים מבלי לשבור את הגב

שהאחזקה שלו תהיה סבירה יחסית

כמובן שהכל ברמה היחסית לתקציב שהוא עד 65000 ש"ח.

תודה מראש לעוזרים מחכה לתשובה =]

פורסם

בעצם אתה רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אתה רוצה רכב עם ביצועים, זריז ושיהיה חסכוני בדלק, אפילו מאד חסכוני כי רוב רכבי ה-1.6 אוט' לא מגיעים לצריכה הזאת.

נוח ורך אבל מתנהג היטב ותופר פניות, גם כן סתירה.

לא ציינת אם תיבה ידנית או אוט'.

מה זה זריז בעיניך? 1.6 סטנדרטי יעשה את העבודה? כמה אנשים הרכב צריך לשרת?

בגדול נשמע כי אתה צריך לכוון לסופר מיני ידנית.

פורסם

1.6 זה אפילו די והותר

אוטומט!!! חייב אוטומט!

נמאס לי מגיר ידני יצאה לי הנשמהה ממנו!!!

איך מאזדה 2?

הרבה אמרו לי סיאט איביזה 12/11/10.. אבל אני חושב שהיא דיי מצומצמת מבפנים לא? וחרשו עליה

איך הפולו החדשה?

פורסם

אני לא חושב שמאזדה 2 תיתן לו צריכת דלק מינימלית של 13 קילומטרים לליטר, יותר בכיוון של 11 קילומטרים לליטר במשולב.

סיאט איביזה בהחלט תיכנס בתקציב, גם דגם ספורט, אבל גם כאן הדגם עם מנוע 1.6 ליטר גבולי מאוד מבחינת צריכת דלק.

פולקסווגן פולו החדשה לא תיכנס לתקציב לדעתי, במיוחד לא הדגם האוטומטי. פולו מהדגם החדש זה מ-2010 ומעלה, מחיר מחירון הוא בסביבות ה75 עד 80 אלף ש"ח.

פורסם
אני לא חושב שמאזדה 2 תיתן לו צריכת דלק מינימלית של 13 קילומטרים לליטר, יותר בכיוון של 11 קילומטרים לליטר במשולב.

סיאט איביזה בהחלט תיכנס בתקציב, גם דגם ספורט, אבל גם כאן הדגם עם מנוע 1.6 ליטר גבולי מאוד מבחינת צריכת דלק.

פולקסווגן פולו החדשה לא תיכנס לתקציב לדעתי, במיוחד לא הדגם האוטומטי. פולו מהדגם החדש זה מ-2010 ומעלה, מחיר מחירון הוא בסביבות ה75 עד 80 אלף ש"ח.

האיביזה נוחה מבחינת איכות נסיעה? הריפוד סבבה והנסיעה עליה למשך חצי שעה ומעלה לא שוברת את הגב?

נגיד אני רגיל לנסוע על אאודי A4 2004.. אני מקווה שלפחות הנוחות תהיה קרובה לזה..

אילו עוד סופר מיני יהיו חסכוניות (מעל ל12/13 לליטר)?

לגבי הפולו, הבנתי שבעוד שבועיים יורד המחירון אז אולי יש סיכוי שאמצא יד 2 בתקציב לא?

פורסם

האיביזה לא מצטיינת בנוחות נסיעה. בכל מקרה זה לא פייר להשוות סופר מיני עם בסיס גלגלים קצר למשפחתית כמו A4.

אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן, נראה לי שאתה ממש לא מכיר את הרכבים וזה לא מספיק להתבסס על הייעוץ כאן.

המחירון מתעדכן בכל חודש.

פורסם
האיביזה לא מצטיינת בנוחות נסיעה. בכל מקרה זה לא פייר להשוות סופר מיני עם בסיס גלגלים קצר למשפחתית כמו A4.

אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן, נראה לי שאתה ממש לא מכיר את הרכבים וזה לא מספיק להתבסס על הייעוץ כאן.

המחירון מתעדכן בכל חודש.

לא איכפת לי ממש גם ללכת על משפחתית אבל שלא תאכל יותר מ12 ק"מ לליטר...

והספקתי כבר לנהוג על הרבה רכבים, על האיביה לא יצא לי עדיין.

האיביזה היא האופציה הכי טובה מבחינת סופר מיני?

פורסם
האיביזה נוחה מבחינת איכות נסיעה? הריפוד סבבה והנסיעה עליה למשך חצי שעה ומעלה לא שוברת את הגב?

נגיד אני רגיל לנסוע על אאודי A4 2004.. אני מקווה שלפחות הנוחות תהיה קרובה לזה..

אילו עוד סופר מיני יהיו חסכוניות (מעל ל12/13 לליטר)?

לגבי הפולו, הבנתי שבעוד שבועיים יורד המחירון אז אולי יש סיכוי שאמצא יד 2 בתקציב לא?

דייהטסו סיריון, הונדה ג'אז וסוזוקי ספלאש יכולות להגיע לצריכת דלק כזאת אבל אין ספק שזה בא על חשבון הביצועים. הג'אז נחשבת ליחסית זריזה, אבל אם ההשוואה שלך היא לאודי A4 כנראה שתיהיה מאוכזב מבחינת ביצועים. אולי באמת כדאי שתעשה נסיעת מבחן כדי לראות איזו מהן מספקת אותך אם בכלל.

המחירון מתעדכן בכל חודש ובדרך כלל המחיר של הרכבים המשומשים יורד ולא עולה. בעוד שבוע בערך כבר אמור להגיע המחירון של ינואר (המחירון המודפס יוצא כמה ימים לפני תחילת החודש). די בטוח שהמחירון של הפולו ירד אבל לא סביר שהוא ירד ב-10 או 20 אלף ש"ח, מ-80 אלף ל-60 אלף ש"ח. רכבים ממודל 2009, 2010 ומעלה מחושבים לפי חודשים ולא לפי שנים אז הירידה בינואר היא לא מאוד חדה.

• תוכן חדש...