Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תקוע עם הרכב לאחר החלפת מצבר,אשמח לעזרה

האזעקה ברכב מנוטרלת כבר מעל שנה, לא זוכר את הקוד ובפנים יש מנורה עגולה אדומה שמהבהבת .

יש סטרטר אבל לא מתניעה.

איך אפשר לגרום למנורה הזו להפסיק להבהב??

זה חשוב ובהול

תודה רבה

פורסם

כנראה שהיא חזרה איכשהו לעבוד.

תנסה לעקוב אחרי החוטים של הקודן או האזעקה, אולי תצליח לנתק אותם.

אח שלי פעם אחת לקח לי את הרכב, ונתקע לו הקודן, הוא ראה בנדוד בחניה ליד, והבנדוד פרץ לו אותה ב10 דקות (קיצר אותה).

מאז הלכתי למוסך והרכבתי אופציה לקיצור, ברגע שנתקע הקודן, אני פותח איזה משהו ותוך 10 שניות הוא מקוצר.

אם לא מצליח לקצר אותה (תיזהר שלא תקצר משהו ברכב), תגרור אותה לחשמלאי.

(אם יש סטרטר, בטוח יש N ואתה יכול לגרור אותה.)

פורסם

תחשוב עסקי.

אם הוא מקבל קריאה לרכב תקוע, במקום עכשיו להעמיס אותו, ליסוע למוסך, להוריד אותו, זה "הרבה" עבודה (גם שזה 15 דקות בערך, ממקרים שהיו לי).

במידה והוא יודע לפתור אותה, במקרה שלנו, לקצר את הקודן, הוא מרוויח את ה15 דקות האלה, ועושה V על הקריאה, ואז יש לו "הפסקה" של 15 דקות שהוא מקבל עליה כסף.

ככה זה הולך היום.

פורסם

אם הנורה מהבהבת יכולים להיות שלושה מצבים: 1. נתנו כבלים הפוך ושרפו את היחידה של האימובילייזר מקורי 2.הקודן מבצע ניתוק לטבעת של האימובילייזר מקורי וישנה בעיה בקודן 3. ישנה בעיה במפתח

פורסם

הנורה המהבהבת זו מערכת משבת מנוע שיש בכל רכבי רנו, תנסה להניע עם מפתח חלופי יכול להיות שהאימבולייזר במפתח הספיציפי שאצלך לא מנטרל את המערכת

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

האם אתה נוהג להשתמש עם השלט המקורי של הרכב. אם כן, האם הוא פעיל גם עכשיו?

יש לנסות עם המפתח הנוסף שאמור להיות לך.

אפשר בנוסף לנסות לנתק מצבר לדקה ולחבר שוב, ואולם, לא נראה לי שזה העניין.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...