Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נזכרתי.

שמכרתי את ה406, מצאתי כמו שבב (דומה לדיסקונקי) ששמתי בספר רכב), זה כמו מחזיק מפתחות עם תקע כזה, שהוא נועד להשבית את האזעקה עד כמה שאני זוכר, בחיים לא השתמשתי בו. (תוקעים אותו פעם אחת בשקע מתחת להגה ומניעים).

תחפש, אולי יש לך אחד כזה.

פורסם
כן עם קליפ מכשיר האבחון של רנו וזה כנראה גם מה שצריך לעשות אצלך

למי אני יכול לגשת , שיש לו מכשיר כזה באזור הצפון - עכו נהריה כרמיאל?

פורסם
נזכרתי.

שמכרתי את ה406, מצאתי כמו שבב (דומה לדיסקונקי) ששמתי בספר רכב), זה כמו מחזיק מפתחות עם תקע כזה, שהוא נועד להשבית את האזעקה עד כמה שאני זוכר, בחיים לא השתמשתי בו. (תוקעים אותו פעם אחת בשקע מתחת להגה ומניעים).

תחפש, אולי יש לך אחד כזה.

לא ראיתי מקום שבו תוקעים כזה דבר שם.

תודה בלי קשר

פורסם

אגב השגנו את הקוד מרנו - קוד בן 4 ספרות .מה ניתן לעשות איתו ? איך ניתן להקיש אותו כשהקודן לא עובד (מנוטרל)

פורסם

אם הנורה בלוח שעונים מהבהבת, הסיבה יכולה להיות, או שהקודן חזר לעבוד לאחר החלפת המצבר, או שהמפתח איבד את הקידוד שלו מול המחשב אימובילייזר המקורי.

את הקוד בן ארבעת הספרות יש להכניס דרך הכפתור של הנעילה המרכזית שיושב במרכז הקונסולה.

בספר רכב יהיה לך את סדר הפעולה המדוייק.

בכל מקרה, הניתוק של הקודן יושב מאחורי לוח שעונים, החלק העליון של הדשבורד מתפרק ע'י שלושה ברגים, אחד באמצע, שניים מאחורי המכסה של הרמקול(יוצא בשליפה).

אתה מרים את מכסה העליון ופותח את הברגים של לוח השעונים, מאחוריו תראה את הניתוק של הקודן על חוט ורוד, קצר ביניהם ואוטו יניע.

כל זה כמובן אם יש לך ידע כל שהוא.

איני ממליץ לגעת ברכב באם אינך מנוסה בתחום.

כל חברת שרותי דרך שאתה מנוי דרכה תוכל לעזור לך.

בהצלחה.

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם
אם הנורה בלוח שעונים מהבהבת, הסיבה יכולה להיות, או שהקודן חזר לעבוד לאחר החלפת המצבר, או שהמפתח איבד את הקידוד שלו מול המחשב אימובילייזר המקורי.

את הקוד בן ארבעת הספרות יש להכניס דרך הכפתור של הנעילה המרכזית שיושב במרכז הקונסולה.

בספר רכב יהיה לך את סדר הפעולה המדוייק.

בכל מקרה, הניתוק של הקודן יושב מאחורי לוח שעונים, החלק העליון של הדשבורד מתפרק ע'י שלושה ברגים, אחד באמצע, שניים מאחורי המכסה של הרמקול(יוצא בשליפה).

אתה מרים את מכסה העליון ופותח את הברגים של לוח השעונים, מאחוריו תראה את הניתוק של הקודן על חוט ורוד, קצר ביניהם ואוטו יניע.

כל זה כמובן אם יש לך ידע כל שהוא.

איני ממליץ לגעת ברכב באם אינך מנוסה בתחום.

כל חברת שרותי דרך שאתה מנוי דרכה תוכל לעזור לך.

בהצלחה.

תשמע , אתה גדול . אני רץ לנסות. תודה רבה רבה , אעדכן בתוצאות.

פורסם

פירקתי את לוח השעונים , אני רואה שיש 4 יחידות שמתחברות ללוח שעונים , בכל יחידה ישנו חוט וורוד!

איזה אחד , ואיך אני אקצר (עם מה?)?

תודה

פורסם

תלך עם הצמה ותראה היכן הניתוק של החוט.

הוא אמור להיות חתוך וחוט אחר יהיה מחובר אליו- לרוב שחור, ואז חפש את הקצה השני ותחבר יחדיו.

חפש מתחת לאיזולירבנד.

הבהרה-מהקודן יגיעו שני חוטים אשר יתחברו על החוט הורוד אחרי שהוא נחתך.

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

• תוכן חדש...