Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NSU 1964

כרמל טוכמן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתמונה הראשונה למטה זו הירידה לכינרת, לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שלום לכולם,

מצ"ב מאמר ששלח לי מר ראלף פלגמן שאחראי על שימור המותג NSU באוודי.

לחיי הנוסטלגיה.

האם המקומות בתמונות מוכרים?

בדף השמאלי, שתי התמונות שלמטה הן בסוכנות בבאר שבע. כתוב ליד התמונה. בתמונה שמעל, זו הסוכנות בתל אביב. היתה בפינה מזרחית לבית מעריב, אם אני זוכר נכון. בדף הימני, התמונה השמאלית למעלה היא הסוכנות בחדרה. (כתוב).

פורסם
שלום לכולם,

מצ"ב מאמר ששלח לי מר ראלף פלגמן שאחראי על שימור המותג NSU באוודי.

לחיי הנוסטלגיה.

האם המקומות בתמונות מוכרים?

איזה יופי!

הכותרת היא "מ(נהר) הנקאר ל(נהר) הירדן", והיא מתייחסת כמובן לעיר המקור של נ.ס.או., נקארסאולם.

התמונה המצ"ב מציגה (לפי הכיתוב) משמאל לימין את יצחק עין-הבר, מפיץ נ.ס.או. בחדרה, את (נפתלי) שטיין "יבואן נ.ס.או" (בעלי מכוניות הדר, המפיץ), בנו של עין-הבר ואשתו. עוד אפשר לראות בחלון הראווה את הכיתוב "קליל", המשמשת עד היום כמפיצת פולקסוואגן בחדרה, ברח' צה"ל 50.

תארוך הכתבה:

- הפרינץ שצולמה בירידות לכנרת עברה רישוי ביוני 63, ויש להניח שלכתבנו האמיץ לא נמסרה גרוטאה.

- בכיתוב לתמונת הסוכנות בבאר-שבע מצויין כי הבעלים חושב בעתיד אפילו על הפרינץ 1000L ומכאן ש-

א) ה- 1000 כבר נחשפה לקוראינו הנאמנים (זה קרה במרץ 64)

ב) היא טרם הגיעה למחוזותינו או שהגיעה אליהם רק לאחרונה (תחילת השיווק בישראל - מאי 1964)

בקיצור, ניתן לתארך לאביב-סתיו 1964.

NSU Hadera Kalil.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

הסככה בתמונה הראשונה מימין היא במעבר מנדלבאום.

מתחתיה כפי שנכתב הירידה לטבריה ליד מצפור.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...