Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חתמתי על זכרון דברים למכירת רכבי הישן.

הרישוי לרכב נגמר עוד כמה ימים ומסרתי זאת לקונה והוא אף ראה זאת בניירת. יחד אם זאת העברת הבעלות מתרחשת 3 ימים אחרי תום הרישוי. אחרי שקראתי את זכרון הדברים אחר כך ,ראיתי שרשום שם כי כל המיסים האגרות וכו...יכולו על המוכר עד ליום העברת הבעלות בפועל והחל מיום זה כל המיסים האגרות...וכו' יכולו על הקונה. האם זה אומר שאני צריך לשלם את אגרת הרישוי לשנה שלמה או את החלק היחסי ( 3 ימים) או בכלל לא? בנוסף, זה אומר שביום העברת הבעלות לא יהיה טסט לרכב. מה זה אומר מבחינתי ומבחינת הקונה? מה כדי לעשות עם הביטוח?

פורסם

מהי עלות העסקה? לדעתי, אם מדובר בעסקה של 2000 ש"ח, אז אני משער שה1000 ש"ח של אגרת הרישוי הוא סכום נכבד ומהותי בעסקה והיה עליכם לציין זאת בזכרון הדברים.

מצד אחד הוא היה אמור לשים לב לזה ולסכם איתך מי משלם את עלות האגרה, אך אם הוא לא שם לב וחשב שהוא מקבל את הרכב עם טסט לשנה הוא יכול להתקטנן ולומר שכך סוכם בזכרון הדברים, ואתה תשלם את זה. אם הוא כן שם לב יכול להיות שהוא בכוונה הוסיף את הסעיף של האגרות שיחולו עליך.

האם כשחתמתם על זכרון הדברים הצגת את העסקה כשהרכב יימכר עם אגרת רישוי לשנה?

אני מציע לך להתקשר אליו ולהבהיר את הדברים, לראות מי משלם מה ולסיים את זה יפה.

---------

כל האמור לעיל הוא לדעתי האישית בלבד ויש לקחת זאת בערבון מוגבל מאוד :)

שלומי

פורסם

האגרה משולמת עבור רשיון רכב שתוקפו עתידי בזמן שהרכב כבר לא יהיה אצלך.

תוקף רשיון הרכב החדש הוא מרגע התשלום ועד התאריך הנקוב.

• תוכן חדש...