Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני דולה מזכרוני סיפור שהמשטרה תפסה (לפני איזה 25 שנה) רכב במהירות 238 קמ"ש.

הרכב היה - הפתעה, הפתעה, רנו 14.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע לגבי מנוע 2.3 של הרכב המדובר, אבל ה2.5 מגיע למהירות מקסימלית של 207קמש לפי המפרט.

איזה 213 ואיזה 235?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא יודע לגבי מנוע 2.3 של הרכב המדובר, אבל ה2.5 מגיע למהירות מקסימלית של 207קמש לפי המפרט.

איזה 213 ואיזה 235?

תוריד 10% של זיוף מובנה במד המהירות, והגעת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין ממש קשר בין המהירות המירבית המוצהרת במפרט למה שאפשר להגיע בפועל.

'חבר שלי' הגיע עם מזדה 3 2.0 ל-220 על הספידומטר, בערך 213 אמיתי. במפרט המהירות המירבית 185 קמ"ש.

זה עם עזרת ירידה קלה ורוח גבית..

כנ"ל לגבי קורולה, פוקוס וכו'. בכולם המהירות הסופית בפועל הייתה גבוהה ב-10-30 קמ"ש מהמוצהר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מקורות יודעי דבר טוענים שפיאט בראבו מסוגלת להגיע ל-205 קמ"ש ב-GPS, שהם קצת יותר מ-220 בשעון, בעוד שהמהירות המירבית המוצהרת היא 197 קמ"ש.

בכל אופן, הסיפור הזה מזכיר לי שלפני כעשור התפרסמה כתבה בשער האחורי של עיתון ידיעות אחרונות, בה סופר על נהג של אאודי TT שנתפס נוהג באיזור וינגייט במהירות של כ-200 קמ"ש, וטען בפני השוטר להגנתו שאין מצב שזה קרה כי הוא בכלל היה בהילוך חמישי (מתוך שישה) :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

'חבר שלי' הגיע עם מזדה 3 2.0 ל-220 על הספידומטר, בערך 213 אמיתי. במפרט המהירות המירבית 185 קמ"ש.

אז יש טעות במפרט. הרכב הזה סוגר מעל 200 לפי יצרן.

עפ"י פרסומים זרים נראתה GTI שחורה ב-270 קמ"ש שגרמה לפורשה בוקסטר להראות כאילו היא ברוורס.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נכנס לבדוק באיזה רכב מדובר ומפתיע לגלות שזוהי מאזדה 6 2.5 כמו שלי

לא יודע אם 235 אבל 200+ הוא סוגר

יש טעות בכתבה זה לא מנוע 2.3 אלא 2.5

פורסם

כל פעם הטימטום שובר שיאים של עצמו,

הרשו לי לצוטט את היהודי היקר אלברט איינשטיין:

"שני דברים הם אינסופיים – היקום וטיפשותם של בני האדם. בקשר לראשון, אינני בטוח".

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

הוא נסע מעל 110 קמ"ש והוא לא מת? איך זה יכול להיות הרי ידוע שמהירות הורגת?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

idiocracy, הנה זה מתחיל...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...