Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני מאמין ש-235 על השעון אפשרי בהחלט, באחת מהירידות בכביש 6 למשל (אם מזדה 3 עם 150 כ"ס ו-4 הילוכים הגיעה ל-220).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מה עשיתם מזה סיפור? יש מספיק סרטונים ביוטיוב שיכולים להראות לכם מהירות סופית של כל רכב.

במקרה של המאזדה 6 2.3, היא יכולה גם יכולה להגיע למהירות הזאת (או ממש קרוב למהירות הזאת)

http://www.youtube.com/watch?v=Uv0tglghHsM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
בכל אופן, הסיפור הזה מזכיר לי שלפני כעשור התפרסמה כתבה בשער האחורי של עיתון ידיעות אחרונות, בה סופר על נהג של אאודי TT שנתפס נוהג באיזור וינגייט במהירות של כ-200 קמ"ש, וטען בפני השוטר להגנתו שאין מצב שזה קרה כי הוא בכלל היה בהילוך חמישי (מתוך שישה) :lol:

מזכיר לי את הפרסומת בזמנו לגולף V6 (אם אני לא טועה): "תעלה לשישי, תהנה מהנוף". :)

פורסם

כנראה ניסה להאשים את האוטו במהירות המופרזת.. 'זה אוטו חזק לא שמתי לב'...

אין שכל אין דאגות זה בסדר, במקרה הזה מדובר ב-אין שכל, אין רשיון.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אני דולה מזכרוני סיפור שהמשטרה תפסה (לפני איזה 25 שנה) רכב במהירות 238 קמ"ש.

הרכב היה - הפתעה, הפתעה, רנו 14.

ורק כדי שכל הענין לא יראה קצת לא מעשי חלילה, המשטרה גם הסבירה שכל הנ"ל היה ביציאה מסיבוב.

אאל"ט ב"אוטו" כתבו אז שאת הנהג (הפנסיונר!) צריך להזמין ל-F1 ולא לבית המשפט.

דבר אחד לא הבנתי, מה הוא חשב להשיג עם ההצהרה הזו?

יכול להיות שהוא לא חשב.

דני

פורסם

הוא ניסה להסביר בשפה שלו ש-"213 קמ"ש זה לא מהר כי הרכב מסוגל ליותר אז בחייאת אדון שוטר תוותר לי".

למי שלא הבין ההודעה הקודמת שלי בשרשור זה נכתבה בציניות מרובה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
ורק כדי שכל הענין לא יראה קצת לא מעשי חלילה, המשטרה גם הסבירה שכל הנ"ל היה ביציאה מסיבוב.

אאל"ט ב"אוטו" כתבו אז שאת הנהג (הפנסיונר!) צריך להזמין ל-F1 ולא לבית המשפט.

יכול להיות שהוא לא חשב.

דני

הנהג המסכן היה צריך להביא אישור מ"רנו" שהמכונית לא מסוגלת להגיע למהירות כזו.

טוב, אנחנו מבינים מה טיב תפעול המכ"מ על ידי השוטרים.

מכל מקום - הרנו 14 שלי לא אהבה מהירויות מופרזות, וחוץ מזה היו יותר מדי מלכודות בין חיפה לעפולה, הקו שעליו נסעתי באותם ימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאבא שלי הייתה רנו 14, וגם לי הייתה אחת, זה היה הרכב הראשון שלי.

אחלה אוטו האמת, נסע בכל הארץ בלי תקלות כמעט, ולא בייש גם בעליות של הגליל.

אם אני זוכר נכון הוא היה מגיע ל-160 בירידה..היו לו רק ארבעה הילוכים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

^

מצאתי שני מקרים:

תייר צרפתי נתפס במהירות 242 קמ"ש ברכב BMW (ע"י ממל"ז). קיבל 4000 ש"ח קנס ופסילה על תנאי. טווח מדידה מעל 300 מ'.

רוכב אופנוע צולם ע"י מולטנובה במהירות 239 קמ"ש. קיבל 6 חודשי מאסר בפועל :shock:, 10 שנים שלילה וקנס 5000 ש"ח.

• תוכן חדש...