Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חבר'ה,

אז אחרי שפתחתי את האשכול הזה והצלחתי לתאם בין המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI ומתאם מDVI ל HDMI שהזמנתי מאיביי הכל עובד פיקס.

הבעיה החדשה היא בצפיית סרטים, נגיד אני מוריד סרט לחוד וכתוביות לחוד, במחשב הייתי פשוט גורר את הכתוביות לסרט והוא היה רץ רגיל. כשאני בא לצפות בטלוויזיה הכתוביות נהפכות לג'ביריש.

האם הטלווזיה(דגם LG 42LE4500) לא תומכת בשפה העברית?

חוץ מלהוריד סרטים עם תירגום מובנה? יש אופצייה אחרת?

פורסם

לא הבנתי כל כך מאיפה אתה מנסה לנגן את הסרט, אתה מחבר את הלפטופ לטלביזיה או שאתה שם את קובץ הסרט ואת קובץ התרגום על DOK ומחבר לכניסת ה USB של הטלביזיה.

פורסם

יש לך שני מסכים בעצם? מסך מחשב ומסך טלוויזיה שעל שניהם יש את הדסקטופ?

אם כן - אז אתה רוצה להגיד לי שכשאתה מנגן את הסרט עם וינדוס מדיה פלייר נניח, על המחשב רואים כתוביות בעברית ועל גבי הטלוויזיה הן הופכות לג'יבריש?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis, ממש לא.

הרי בכוונה הזמנתי את המתאם של הDVI לHDMI כי בכרטיס מסך שלי אין יציאת HDMI. לכן מה אני עושה? מוציא את החיבור של מסך המחשב, מחבר במחשב לכניסה של הכ.מ את המתאם, מחבר למתאם את הכבל צד אחד של HDMI והצד השני לכניסה של HDMI בטלוויזיה.

כך יוצא שהטלוויזיה שלי משמשת עכשיו כמסך של המחשב.

פורסם

או וואה, אתה ממש לא ברור.

כשאתה צופה בסרטים במסך המחשב שלך (לא בטלביזיה), התרגום בסדר? לא בג'יבריש?

אתה בעצם אומר שאחרי שאתה מחבר את המחשב לטלביזיה התרגום נהפך לג'יבריש? זה לא ממש הגיוני, המחשב מוציא אותו דבר לשני המסכים.

עם איזה נגן אתה משתמש כדי לצפות בסרטים + תרגום?

פורסם

adidas1, התקנתי נגן אחר - BSPLAYER והכתוביות הסתדרו :oops:

בכל אופן, תודה רבה על העזרה!

שבת שלום! :-D

פורסם

אז כל פעם שאתה רוצה לצפות בסרט דרך הטלוויזיה אתה מנתק ומחבר? פתרון די עקום...

במרבית כרטיסי המסך היום יש שתי יציאות (אצלי למשל שתיהן DVI). המחשב והטלוויזיה מחוברים תמיד ובעצם הטלוויזיה משמשת כמסך שני בעת הצורך. אגב, אצלי היא בכלל לא מחוברת ב-HDMI, כי ה-VGA עושה עבודה מספיק טובה וכי אני ממילא מעביר סאונד בנפרד למערכת הסטריאו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי גם 2 יציאות, אבל האחת DVI והשנייה VGA.

אם אני אחבר את VGA למסך של המחשב אני ארגיש בשוני לעומת ה DVI?

פורסם

מתעלק על השרשור:

אצלי המרחק בין המחשב לבין הטלוויזיה לא מאפשר לי לחבר כבל HDMI.

יש פיתרון אלחוטי (שלא עולה 1000 ש''ח) ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

זה בערך כמו להגיד שמק + אפל טיוי זה אחלה מתאם אלחוטי :)

(האפל טיוי הוא רק 100 דולר ... כל מה שאתה צריך עכשיו זה מק חדש :) )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...