Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

התלבטות בין פיג'ו 207 או 208 או 308 THP


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

אני מעוניינת להחליף את האוטו שלי לרכב חדיש יותר וחזק יותר.

אני חושבת על 308 THP

אבל - בגלל המחיר אני שוקלת האם ניתן להסתפק ב 308 או אפילו ב 207 (שנתונים 2008 - 2009 )

או אולי אפילו ב C4 מאותו שנתון

 

הצרכים שלי הם מנוע חזק שיסחב בקלות עליות לירושלים

 

נוחות הישיבה והנהיגה

 

צריכת דלק

 

אמינות

 

מרווח בסביבת הנהג

 

 

תודה מראש לכל המתייחסים

פורסם

ב 207 מנוע 1600 לא הייתי נוגע בגלל נסיון רע. לפני הרנו שאשתי קיבלה מהעבודה היא נסעה על 207 מנוע 1600 שנת 2009.

כמות השמן שהמנוע שתה, לא ראה אפילו מנוע גודש. זה הגיע למצב שפעם בכמה חודשים הייתה נדלקת מנורה, ואז במורשה במקום לטפל בתקלה, פשוט היו ממלאים 3 ליטר שמן. בין לבין הוחלפו ממירים (לפחות 3 פעמים אולי יותר, כבר בספקתי לספור).

כל זה במשך 3 שנים שהרכב היה באחריות. כששאלתי במוסך מה פשר הדבר, אמרו לי שיצא להם לא פעם להחליף ממירים ברכבים האלה.

 

מצד שני, יש בעבודה שלי המון 308 עם אותו מנוע, ולא ידוע לי על תקלות כאלה, אז אולי אנחנו סתם נפלנו על מוסך שלא מבין (או לא רוצה להבין, או שאין לו אינטרס להבין ) כי הרכב היה באחריות ולא היה ממש אכפת לו (הרכב אגב היה מפריים ליס, ששיך ליבואן פיג'ו סיטרואן ככה שאין לי מושג כמה המוסך הרוויח מכל התקלות האלה ואיך הוא מתוגמל ע"י היבואן כל פעם שהרכב נכנס אליו במסגרת האחריות).

 

דווקא המנוע 1400 של ה 207 אמור להיות אמין יותר. ואני לא רואה שום בעיה למה שלא יסחב את העליות לירושלים. אם הייתי את, הייתי אפילו שוקל לקנות את ה 206+ , עם גיר ידני. נראה לי שילוב מנצח. גם מחיר זול, גם איכותי לפחות כמו ה 207, לטמעי יותר יפה, עם הרבה פחות אופציות לתקלות אם לוקחים בחשבון שגיר ידני לא מתקלקל, רק פעם בכמה שנים צריך להחליף מצמד .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

×
×
  • תוכן חדש...