Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שהבעיה היא המצבר ואחרי ההחלפה היום שוב פעם אחרי עמידה של הרכב

11 שעות הוא שוב פעם עשה בעיות בהנעה ורק עם גז כמה פעמים הוא הניע!

מדובר במאזדה לאנטיס 98 אני לא יודע כבר מה לעשות!

http://www.youtube.com/watch?v=UkJcsk5kOvY&list=UU5BqurHdsC0qEXY5GE9CcxA&index=1&feature=plcp דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

תחילה יש לבדוק אם יש ניצוץ בזמן שהמנוע מסרב להניע.

אם יש ניצוץ יש לבדוק אם יש לחץ דלק, תקין ותוך כמה זמן הוא נבנה.

יש במשאבת דלק שסתום אל חזורף שתפקידו לשמור על לחץ דלק כאשר המנוע מכובה, אם השסתום הזה דולף(מחליפים את המשאבה אם השסתום הזה תקול כי זה חלק מובנה במשאבה) אז הקו לחץ דלק מתרוקן ולמשאבה לוקח הרבה זמן למלא את הקו לחץ דלק ולבנות לחץ.

ברכב הזה המשאבת דלק לא נכנסת לפעולה בפתיחת סוויץ אלא רק תוך כדי סטרטר היא מתחילה לעבוד.

אם המשאבת דלק לא עובדת ואין ניצוץ אז המפלג תקול.

אם אין ניצוץ אז משאבת הדלק לא תעבוד כי מה שאחראי על הניצוץ ועל הפעלת משאבת הדלק זה המפלג, כאשר המחשב מקבל אות מהמפלג(יש בתוך המפלג חיישן) שהמנוע מסתובב הוא מפעיל את משאבת הדלק (שמקבלת פיקוד ממסר שמחובר למחשב).

אז יש לבדוק ניצוץ ולחץ דלק.

אם יש ברכב קדנית, כדאי מאוד תחילה לפנות לחשמלאי כדי שיעשה מעקף זמני לקודנית כדי לשלול בעיה במוח של הקודנית.

פורסם

מה שמוזר זה שכבר שבוע שאין לי את הבעיה, בגלל שהפסיק הקור והגשמים, לכן חשבתי שאולי הבעיה באיזה חיישן? אוליי הצ׳וק האוטומטי?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום גילתי זליגת חשמל מהרכב , מנורת התא מטען הייתה נשארת דלוקה 24/7.

מזל גדול שקלטתי את זה וניתקתי את המנורה מהמקום.

השאלה שלי היא אם הניתוק של המנורה מהבית שלה יעצור את הזרימה??

בנתיים לא לחוץ לי מנורה לכן אני שואל אם זה מספיק...

תודה !

• תוכן חדש...