Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כמה זמן קניתי רנו מגאן קופה שנת 2000 ואני רוצה להרכיב מערכת ב3000-3500 ש"ח

אחרי חיפושים ב google zap ופורום עצמו ראיתי לנכון לבחור ב

מגבר - JBL GTO5355

סאב - ‏12 ‏אינטש GT51204BR JBL

קומפוננט - Morel Tempo 6.5

ROCKFORD T1693C - 6X9

מה אתם אומרים ? בחרתי בסאב זה כי הוא נימכר ביחד עם הקופסה ואני לא הסתבך בבחירת קופסה.

מגבר 5 ארוצים ביגלל שזה יותר זול ממגבר + מונובלוק. אני חייב 6X9 מאחור מסיבה פשוטה שיש לי 2חורים במגש אחורי לרמקולים בגודל 6X9.

אני מוכן לכל ביקורת או עזרה.

תודה מראש

Renault Megane 1.600 Black Manual

דוד אחורי REMUS

פילטר אויר פתוח Pipercross

פורסם

וותר על האחוריים ותשדרג את הטמפו לדוטק/ווירטוס.(לא תמות אם ישארו חורים במגש בלי רמקולים, מקסימום תוכל לחפש בפירוקייה מגש שלם).

פורסם
מה עם רדיודסיק?

איזה יש לך כעת.?

אני לא בטוח אבל אני חושב :

Pioneer DEH2350UB

Pioneer DEH2300UB

מה שכן אני יודעה שיש שלט. בSmart יש אותה מערכת.

וותר על האחוריים ותשדרג את הטמפו לדוטק/ווירטוס.(לא תמות אם ישארו חורים במגש בלי רמקולים, מקסימום תוכל לחפש בפירוקייה מגש שלם).

אתה אומר לשים 2רמקולים + סאב על מגבר 5 ערוצים ? זה היה מספיק? לדעתי חייב 6X9 מאחור

דוד אחורי REMUS

פורסם

קודם כל, עבור 2 רמקולים וסאב, יספיק לך גם מגבר 4 ערוצים.

דבר שני, אמליץ לך לאמץ את עצתו של scoob, ממש לא חייב 6x9 מאחורה. ברכב שלי, קיימים רמקולים 6x9, ובכל זאת ניתקתי אותם, פשוט מפני שבלעדיהם שומעים הרבה יותר טוב.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

Pioneer DEH2350UB

Pioneer DEH2300UB

אתה אומר לשים 2רמקולים + סאב על מגבר 5 ערוצים ? זה היה מספיק? לדעתי חייב 6X9 מאחור[/quote

כמו שאמרת, זוהי דעתך.

נכנסת לפורום לקבל ייעוץ ואתה מקבל אותו, לא כדי להתווכח עם הממליץ.

הפורמט המומלץ למערכות הוא סט קדמי + סאב. אין צורך ביתר (גם לא בסוואנה! למי שיגיד ברכב גדול כן צריך וכבר שמענו אחת כזאת).

ריבוי אלמנטים רק מושך את הבמה אחורה, מערבב צלילים שונים ובקיצור גורע מהאיכות, אם יותר חשוב לך לעשות רעש לכל השכונה מאשר לשמוע טוב אתה יכול לשים 6*9.

פורסם

Pioneer DEH2350UB

Pioneer DEH2300UB

אתה אומר לשים 2רמקולים + סאב על מגבר 5 ערוצים ? זה היה מספיק? לדעתי חייב 6X9 מאחור[/quote

כמו שאמרת, זוהי דעתך.

נכנסת לפורום לקבל ייעוץ ואתה מקבל אותו, לא כדי להתווכח עם הממליץ.

הפורמט המומלץ למערכות הוא סט קדמי + סאב. אין צורך ביתר (גם לא בסוואנה! למי שיגיד ברכב גדול כן צריך וכבר שמענו אחת כזאת).

ריבוי אלמנטים רק מושך את הבמה אחורה, מערבב צלילים שונים ובקיצור גורע מהאיכות, אם יותר חשוב לך לעשות רעש לכל השכונה מאשר לשמוע טוב אתה יכול לשים 6*9.

אתה צודק נכנסתי לפורום לקבל ייעוץ, אני חשבתי על 6*9 ביגלל שברכב יש לי דוד אחורי של remus שעושה הרבה רעש ומקדימה פילטר אויר פתוח שגם הוא מרעיש.

חוץ מזה יש עוד המלצות (סאב,.מגבר....)

דוד אחורי REMUS

פורסם

אני חושב שעדיף להתחיל מקומפוננט וסאב ומגבר 4 ערוצים מספיק פה. אם תרצה בכל זאת 6\9 פשוט תחבר אותם ישירות לhu על הגברה שלו. דעתי שעדיף להשקיע בסט טוב.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
תחליט קודם אם אתה רוצה מערכת עם במה קדמית

או שאתה רוצה גם 6X9 ,כבודך רצונך.

קודם כל מה עדיף? אני מבין שזה בחירה לפי טעם של כל אחד, אבל בכל מיכרה מה עדיף?

דבר שני אני כבר רשמתי שיש לי דוד פתוח + פילטר אויר פתוח ו הם עושים רעש, לכן חשבתי שלא מספיק לי רק קומפוננת +סאב,

אם אתה חושב בזה כן מספיק אז תפרט לי בבקשה (מגבר,סאב,קומפוננת) אולי יש בחירה יותק טובה ממש בחרתי.

אני חושב שעדיף להתחיל מקומפוננט וסאב ומגבר 4 ערוצים מספיק פה. אם תרצה בכל זאת 6\9 פשוט תחבר אותם ישירות לhu על הגברה שלו. דעתי שעדיף להשקיע בסט טוב.

תגיד אם אפשר לחבר rockford שציינתי למעלה למערכת שגם אותה ציינתי למעלה

דוד אחורי REMUS

פורסם

סט קדמי (בהנחה שתשקיע בו כמו שהמלצתי ולא תפזר את התקציב בעוד כמה מקומות) יכול להיות מאוד חזק ואגרסיבי.

דבר שני כמו שאמרתי סט אחורי במקרה הטוב לא יוסיף כלום ולרוב רק יהרוס (אותו מקרה עם הפילטר הפתוח אבל זה כבר תשאל בפורום שיפורים) את האיכות צליל וימשוך את הבמה אחורה (אתה רוצה לשמוע מקדימה מוזיקה אני מאמין ולא מאחורייך).

פורסם

זה עניין של טעם אישי ,אני לא יכול להגיד לך מה אתה אוהב.

אגב ממה שאני זוכר למגאן יש עומק התקנה בדלתות מאוד בעייתי אני לא זוכר אם גם במגאן קופה.

אני יכול להרכיב לך מערכת ב 3500 שח כרצונך :

אם על סאונד היקפי:

JBL GTO5355

GTO1202D JBL

P963 JBL

P6560C JBL

----------------

3500 שח

אם על במה קדמית :

GTO1202D JBL

JBL GTO1004

DLS UP6I

----------------

3500 שח

פורסם
זה עניין של טעם אישי ,אני לא יכול להגיד לך מה אתה אוהב.

אגב ממה שאני זוכר למגאן יש עומק התקנה בדלתות מאוד בעייתי אני לא זוכר אם גם במגאן קופה.

אני יכול להרכיב לך מערכת ב 3500 שח כרצונך :

אם על סאונד היקפי:

JBL GTO5355

GTO1202D JBL

P963 JBL

P6560C JBL

----------------

3500 שח

אם על במה קדמית :

GTO1202D JBL

JBL GTO1004

DLS UP6I

----------------

3500 שח

תודה רבה. אני רק רק רוצה לוודא כמה דברים.

1.למה P963 JBL ולא ROCKFORD T1693C

2. סאב GTO1202D בדקתי בזאפ והוא ניתן לרכישה בלי קופסה? בתצונה מופיעה בלי קופסה ו בפרטים אין זכר לקופסה גם.

אם צריך לקנות קופסה בניפרד ? אז איזה ואיפה (המלצה)

סליחה על הרבה שאלות :-D

דוד אחורי REMUS

פורסם

1.מדובר בסט 6X9 איכותי ועוצמתי מסידרת ה-POWER של JBL

היתרון שלו זה שהוא בא בהתנגדות 2 אום {גם הקומפוננט שהמלצתי לך עליו מאותה סידרה}

כך שהמגבר יספק לו הספק גבוהה יותר ,וכיוון שהמגבר מספק 55RMS לערוץ ב-4 אום בלבד זה יתרון לסטים הנ"ל.

2.אצל כול מתקין שמכבד את עצמו

מומלצת תיבה עם פורט בנויה לפי הוראות היצרן

או לפחות אחת שקרובה להמלצות אלו:

http://ustas.skorynina.by/files/jbl_gto_1202d_parameter.pdf

פורסם

[

1.מדובר בסט 6X9 איכותי ועוצמתי מסידרת ה-POWER של JBL

היתרון שלו זה שהוא בא בהתנגדות 2 אום {גם הקומפוננט שהמלצתי לך עליו מאותה סידרה}

כך שהמגבר יספק לו הספק גבוהה יותר ,וכיוון שהמגבר מספק 55RMS לערוץ ב-4 אום בלבד זה יתרון לסטים הנ"ל.

2.אצל כול מתקין שמכבד את עצמו

מומלצת תיבה עם פורט בנויה לפי הוראות היצרן

או לפחות אחת שקרובה להמלצות אלו:

תודה רבה לך, אני רואה אתה ממש מבין בתחום.

לגבי סאב אם אתה יכול להזביר לי בספה פשוטה יותר את החלק האחרון. אני מתכון תיבה סגורה\פתוחה כמה ליטר. אולי יש לך תמונה או קישור לאיזה אתר.

אני מצתער שאני משגעה אותך.

עריכה:

מה זה פורט בנוי

דוד אחורי REMUS

• תוכן חדש...