Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כללית פלטינום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עד עכשיו הייתי בכללית מושלם וכל כמה זמן מתקשרים אלי ומציעים לשדרג לפלטינום. מישהו עשה את השידרוג הזה ויכול להמליץ? או שזה לא שווה את זה? שמעתי שיש איזה עוקץ בדברים האלה.

המושלם עולה כמעט 50 ש"ח ופלטינום כמעט כפול מזה. האם באמת יש הרבה יתרונות לפלטינום ששווים את התוספת? או שזה רק הרבה מילים יפות ובפועל הכל אחרת?

פורסם

שווה ועוד איך שווה.

בפרט אם אתה זקוק לטיפולי שיניים, שהמחירים שם מגוכחים למבוטחי פלטינום, שלא לדבר על זה שאם חלילה תצטרך רופא מומחה מאוד ברמה של מנהל מחלקה אז העלות פגישה איתו היא אפסית.

פורסם

לי יש גם וגם. גם פרטי וגם פלטינום (כי הפרטי זה גם ביטוח תאונות, נכות, אובדן כושר עבודה וכו').

אפשר להתקמצן על המון דברים בחיים אבל על זה לא.

כבר בגיל 29 אני יודע שאם אני נשאר בלי יכולת לעבוד, אני מקבל סכום שמספיק כמעט לקניית דירה סבירה בהחלט.

ותודה שהזכרתם לי, צריך ללכת לניקוי אבנית (חינם פעם בשנה).

פורסם

יש לי רומן ארוך עם נציגי המכירות של "פלטינום" , אני מקבל טלפון אחת לשבועיים מנציגה באקסטזה

שחושבת שהיא מגלה לי את אמריקה. אני כבר לא יודע כיצד לנער אותם ממני, בשיחה האחרונה (לפני שבוע)

חשבתי שאני תכף מתחיל לבכות מרוב ייאוש ,התחננתי שיוציאו אותי כבר מרשימת התפוצה שלהם.

שורה תחתונה -

הביטוח יעיל לטיפולי שיניים ולבדיקות הריון.

אפשר להתקמצן על המון דברים בחיים אבל על זה לא.).

תעשה חשבון כמה משלם ישראלי ממוצע בחודש על so called 'בריאות' ותבין שאין כאן התקמצנות

זה מה שהם מנסים לגרום לך להרגיש כאשר הם מנסים למכור לך עוד ביטוח -שלא בטוח שאתה זקוק לו .

Gn'f'R

פורסם

הביטוחים הנ"ל טובים למשפחות, בסכום מסוים כל המשפחה מבוטחת כאשר בתחשיב לכ נפש בבית הסכום יוצא מזערי.

אותי מנסים מדיי פעם להצטרף לאחד מהביטוחים ואני מסרב כל פעם, עלות הביטוח ליחיד רווק ממש לא משתלמת.

חוץ מזה לגבות כסף הם יודעים בששון ושמחה, כאשר מגיע מועד התשלום יש תקופת אכשרה וגם התשלום הביטוחי בעת אובדן כושר השתכרות לדוגמא לא נמשך לנצח.

הביטוחים כן טובים למשפחות עם ילדים צעירים ו/או מתוכננים, שאז ההטבות שמקבלים הם מפליגות.

פורסם

העניין הוא שככל שאדם יותר מבוגר ,ככה הפרמיה ביחס לתמורה יורדת.

אם אתה עושה את זה בגיל צעיר, כשאתה תגיע לגיל מבוגר יותר, הכיסוי יהיה הרבה יותר גבוה.

כן, נראה לך שחסכת אולי 3000 ש"ח אבל כשיקרה לך משהו, יהיו לך 200000 פחות מאם התחלת בגיל צעיר יותר.

שיהיה ברור, אני חושב שחברות ביטוח זו אחת הרעות החולות של המערב כי אני חושב שאת העבודה שלהן צריכה לעשות המדינה וכולנו צריכים ביטחון כלכלי גם במקרים של בעיות בריאות אבל אי אפשר להתעלם מהצורך שלנו בהשקעה עתידית.

פורסם
יש לי רומן ארוך עם נציגי המכירות של "פלטינום" , אני מקבל טלפון אחת לשבועיים מנציגה באקסטזה

שחושבת שהיא מגלה לי את אמריקה. אני כבר לא יודע כיצד לנער אותם ממני, בשיחה האחרונה (לפני שבוע)

חשבתי שאני תכף מתחיל לבכות מרוב ייאוש ,התחננתי שיוציאו אותי כבר מרשימת התפוצה שלהם.

לא צריך לבכות ולהתחנן, זה הרבה יותר פשוט.

אופציה 1 - תגיד שאתה עובר לחו"ל ולא מתכוון לחזור לארץ בקרוב.

אופציה 2 (מה שאני עשיתי לצערי) - תעבור למוד של קול שקט, מטורף ומאיים. תשאל את הנציג לשמו. תאמר לו שהשיחה מרגע זה מוקלטת, ושבמידה ועוד פעם יתקשרו אליך עם הצעה כזו, תאיים שמעבר לכך שתתבע את כללית, אתה תתבע את אותו נציג בתביעה אישית. תוודא שדבריך הובנו, ותנתק.

אצלי אופציה 2 עבדה, אחרי שלושה חודשים של שיחות כמעט על בסיס שבועי. כבר למעלה משנה שלא שמעתי מהם.

פורסם
י

תעשה חשבון כמה משלם ישראלי ממוצע בחודש על so called 'בריאות' ותבין שאין כאן התקמצנות

זה מה שהם מנסים לגרום לך להרגיש כאשר הם מנסים למכור לך עוד ביטוח -שלא בטוח שאתה זקוק לו .

ביטוח לא עושים משיקולים כלכליים אלא כדי להתגונן מפני קטסטרופות שאי אפשר להתמודד איתן לבד.

אני מבוטח יחד עם כל המשפחה במכבי מגן זהב ועוד ביטוח פרטי משלים למה שהם לא מכסים. ביטוח תאונות אישיות וכו' ביטלתי כי אני יכול להתמודד עם זה בלעדיהם (אבדן כושר עבודה יש היום לכל עובד דרך קרן הפנסיה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ולרופא המשפחה, או הנשים, או א.א.ג. את לא הולכת לרופא של הקופה? אני מניח שכן, ויותר מכך - יש לי סיבות להניח שבדרך כלל את מרוצה מהשירות שלהם. הרי הרופאים בקופות החולים הם בדיוק אותם רופאים שאת פוגשת בבתי החולים, וגם במרפאות הפרטיות.

למה לא ללכת לרופאי השיניים של הקופות? אלה בדיוק אותם רופאים שאת מוצאת בקליניקות הפרטיות. מרביתם למדו בביתי הספר לרפואת שיניים בארץ (ירושלים ות"א), וחלקם עובדים בקופות כחלק מהתחייבות הנובעת ממלגות שקיבלו מהקופות.

לגבי ניקוי שיניים - בכלל מדובר בשיננית ולא ברופא, והנסיון של ההורים שלי ושל אשתי היא שהשירות מצויין. ההורים שלי עברו גם לטיפול אצל רופא שיניים של הקופה (כללתית סמייל של הכללית) ומרוצים מאוד מהשירות.

את רופא השיניים שטיפל בי ובאשתי משך מספר שנים אשתי הכירה ברשת של "מכבי" - ומדובר ברופא מצויין.

לגבי הביטוח - ככל שאתה מתחיל אותו בגיל יותר צעיר הוא יהיה זול יותר, ובמידה משמעותית. בדומה לחסכון לפרישה - זה מסוג הדברים שצריך להתחיל בגיל צעיר ככל האפשר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני בעבר טיפלתי במכבי וברחתי משם אחרי ששינו את תנאי ההעסקה של הרופאים (דבר שהביא לעזיבה המונית של הרופאים המקצועיים).

כשאני לוקח את הבת שלי לרופא שיניים חשוב לי שהוא יהיה מומחה לילדים עם תעודת התמחות ולא מישהו שמצהיר שהוא רופא לילדים (יש מעט מומחים לילדים והרבה רופאים לילדים).

ניקוי אבן באמת אין סיבה ללכת בחוץ והשינניות שלהם לא שונות מאחרים (למרות שאישית נזקקתי רק פעם אחת בחיי לניקוי אבן למרות שכל חצי שנה אני בביקורת אצל רופה השיניים שלי) אבל טיפולים שדורשים יותר תשומת לב וחומרים מעדיף לעשות בחוץ בדיוק כמו שלא אלך לעשות ניתוח אצל הרופא הראשון שיבחרו עבורי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא נזקקת לרופא משפחה (יש אחד בבית) והביקורים שלי אליו הם על בסיס "תביא לי אישור מחלה והפניות לבדיקות \ מרשמים". רופא נשים - מאחר ואני לא נזקקת לשום טיפול ובאה כדי לשים V שהכל סבבה ובסדר - אין לי בעיה להגיע לרופא של קופה. א.א.ג? בחיים שלי לא ביקרתי אצל אחד - לא היה לי צורך.

רופאי שיניים לעומת זאת - אני באה אליו כשאני נזקקת לטיפול והשיניים שלי יקרות לי הרבה יותר ממה שהן יקרות לקופת החולים. בנוסף - רופאים שיכולים לצאת מהמערכת הציבורית של הקופות - יוצאים ממנה פשוט כי ההכנסה יותר גבוהה בשוק הפרטי. בעבר כשהלכתי לרופאי קופה בתור ילדה \ נערה פיתחתי פחד מרופאי שיניים שהושקט אצלי רק עם הרופא הנוכחי שלי (שעבד על השיניים שלי מספיק כדי שאני אדע להעריך אותו בתור רופא לעומת האחרים שביקרתי אצלם)

כשזה נוגע לרופאים מקצועיים - אני מעדיפה ללכת לאלו שעובדים גם בקופה וגם בפרטי - ככה אני מרוויחה מהמקצועיות של אדם שעובד בשוק הפרטי ומהמחיר של קופת החולים.

• תוכן חדש...