Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שלוש שנים עם פורד פוקוס סטיישן בליסינג אנחנו מחפשים לקנות מכונית דומה.

הפורד הייתה בסדר אבל הייתי שמח לשמוע על אלטרנטיבות:

1. אנחנו שומעים שפורד טובה לליסינג אבל לא אמינה מעבר לאחריות.

2. מחפשים מכונית סחירה, וכאן נדמה שיש בעייה גם עם התחרות העתידית מחברות הליסינג וגם של פורד באופן כללי.

3. נראה שאין מבצעי סוף שנה בפורד ואצל מותגים אחרים יש.

תודה ושבוע טוב,

מיקי

פורסם
שלום לכולם,

לאחר שלוש שנים עם פורד פוקוס סטיישן בליסינג אנחנו מחפשים לקנות מכונית דומה.

הפורד הייתה בסדר אבל הייתי שמח לשמוע על אלטרנטיבות:

1. אנחנו שומעים שפורד טובה לליסינג אבל לא אמינה מעבר לאחריות.

2. מחפשים מכונית סחירה, וכאן נדמה שיש בעייה גם עם התחרות העתידית מחברות הליסינג וגם של פורד באופן כללי.

3. נראה שאין מבצעי סוף שנה בפורד ואצל מותגים אחרים יש.

תודה ושבוע טוב,

מיקי

מיקי שלום,

ראשית, לגבי סחירות קצת קשה לחזות היום לגבי סחירות של רכב שתרצה למכור בעוד מספר שנים.

אתה בוודאי זוכר שסובארו שלטה ביד רמה בשוק המשומשות עד שהגיע מזדה. כיום מזדה נדחקה ע"י יונדאי. כאמור, לא ניתן לדעת מה יהיה המצב בעד מספר שנים.

שנית, פורד לא עושה "מבצעים", בדרך כלל. כך שאין טעם להמתין לכאלה.

אם אתה מחפש תחליף לפורד פוקוס סטשיין, אתה יכול לבדוק את המתחרה הטבעית שלה - היונדאיI 30CW:

אני גם מציע לך לבחון, בכל זאת, את הפורד פוקוס החדשה.

אם יש לך מעט סבלנות, בקרוב יוצאת אוקביה חדשה. ואני מניח שהיא תהווה תחרות ראויה .

http://www.icar.co.il/%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94/%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94_%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%99/%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94_%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%99_%D7%97%D7%93%D7%A9/

בכל מקרה לא לפסוח על ביצוע נסיעות מבחן בכל אחד מהרכבים שאתה מתלבט לגביהם.

בהצלחה

פורסם

1. אמינות - לפחות ממה שידוע לי - מדובר בקשקוש מוחלט - הפורד אמינה גם מעבר לאחריות אם מטפלים בה כיאות.

2. סחירות - המונח הנ"ל עבר מן העולם בכל הנוגע לשוק הרכב הישראלי, ולכן לא הייתי לוקח אותו בחשבון בכלל. מה שנחשב "סחיר" היום - מחר יהיה מונח כאבן שאין לה הופכין.

3. מחפש סטיישן במבצע? אולי תמצא בחברות הליסינג השונות יונדאי i30CW מהדגם הישן עם 0 ק"מ בהנחה רצינית, או את אחותה קיה סיד SW.

לו אני במקומך הייתי מתלבט בין הדגם החדש של ה-i30 CW לבין הפוקוס סטיישן.

אם הנסועה שלכם גבוהה - הייתי שוקל גם את הרנו מגאן סטיישן דיזל ששווקה החל לא מכבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...