Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מניח שפוסטים שכאלה הם הדבר הכי שכיח בפורום הנ"ל ובכל זאת בחרתי לפתוח אחד משלי מכיוון שלא מצאתי איזושהי התלבטות דומה:

רכשתי לא מזמן את הסוזוקי סוויפט החדשה (ידנית).

המכונית מגיעה עם HU די נחמד שתומך IPOD אבל מבחינת הרמקולים (4 רמקולים ו2 טוויטרים) אני די מאוכזב מאיכות הסאונד .

מעוניין לשדרג את השמע ברכב ללא החלפת HU מקורי וזקוק לעצתכם. מס' שאלות:

1. האם הרכבת קומפוננט קדמיים ללא תוספת של מגבר חיצוני יעשה את ההבדל? (HERTZ DSK165 למשל)
  2. במידה וארכיב מגבר חיצוני (HERTZ HE4) עם שילוב של סאב 8 אינץ (HERTZ ES200ׂ) וקומפוננט קדמיים (HERTZ ESK165)האם תהיה לי בעיה של רעשים/קרקושים ברכב באופן שיפגם בחווית השמיעה?
  3. האם השילוב שכתבתי בסעיף מס' 2 נראה לכם נכון...?
  4. אין לי בעיה להשקיע . ההתלבטות שלי נובעת אך ורק מחוסר רצוני להתבאס לאחר השקעה של לא מעט כסף...

אשמח להארות / הערות וכל דבר שיכול להאיר את עיניי.

אני מניח שאיני היחיד שרכש את הרכב הנ"ל ואשמח מאוד לתגובתם של בעלי הנסיון בשדרוג הסוויפט החדשה.

תודה מראש

• תוכן חדש...