Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שזה קרה! ואם לא הייתי רואה את זה בעצמי לא הייתי מאמין.

זה קרה לפני כמה ימים אבל הייתי ממש עייף ולא כתבתי על זה, ואתמול קרה עוד משהו שהזכיר לי את זה ואני כותב את זה עכשיו.

יש לי חבר שמתנדב במשא"ז, נקרא לא לצורך העניין פ'.

זוכרים שהאשימו אותי בנסיון לדריסה כשמישהו עמד מול האוטו שלי וקפץ לי על המכסה מנוע.

לפי חודש בערך פ' עשה אפילו משהו יותר חמור - דחף מישהו אם האוטו והוא עשה את זה עם הרבה גז וקצת קלאץ' - תחשבו מה היה קורה אם היה קופץ לו הקלאץ'. פתאום עוברת ניידת משטרה - יוצא שוטר מתקרב לאוטו ורואה שבאוטו נוהג פ'. אמר לו שלום ואמר לו - אל תעשה שטויות. ונסע - זה מילא .... באמת עשה קצת שטויות לא צריך לעשות לא על זה יותר מידי.

לפני שלוש ימים הגיע השיא!

פ' נסע ואני מאחוריו. מגיעים לצומת T שבו פ' צריך לתת זכות. עוצר כי עבר אוטו ומתחיל לנסוע שמאלה. פתאום מצד ימין מגיעה ניידת אם צ'קלקות בולמת חזק כדי לא "להכנס" בו ואז השוטר סימן לו אם האורות הגבוהים והוא עצר בצד.

השוטר לקח את הרשיון ואמר לו לחקות(כנראה נסע לראות איזה תמרור מוצב שם), ואת השוטר הזה פ' לא מכיר. בינתיים פ' מתקשר למישהו במשטרה(אני חושב המפקד שלו) ומדבר איתו. השוטר חוזר ואומר לו לנסוע אחריו לתחנת המשטרה.

מגיעים לתחנת המשטרה פ' יוצא והולך לדבר אם השוטר, בינתיים השוטר גם מדבר בקשר.

אחרי בערך 5-10 דקות פ' חוזר שמח ומודיע שלא עשו לו כלום.

מה שקרה אתמול זה שחבר שלי(אחר) לא נתן זכות לניידת בכיכר בגלל אוטו מסחרי שהסתיר לו את שדה הראיה(האוטו יצא מהכיכר והחבר נכנס בזמן הזה ומאחורי המסחרית הייתה צמודה ניידת) השוטר היה צריך לבלום קלות. הוא זימן את החבר למשפט ייום ראשון יש לו דין על פסילה מנהלתית אצל קצין תנועה.

מה קורה פה במדינה הזאת?!?!?!?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אולי תזמין את החברים שלך לטיול של הפורום שאתה מתכנן... הם נשמעים לי נהגים ובני אדם משכמם ומעלה...

דרך אגב, די ברור למה חבר שלך שחתך שוטר לא קיבל דו"ח....

הוא בטח מעצבן כמוך!!!!!!!

:-)

פורסם
מה קורה פה במדינה הזאת?!?!?!?

מה קורה במדינה הזאת אתה שואל?! מה שקורה במדינה הזאת שאנשים מושחתים כמו החבר שלך שאני מאחל לו דברים לא נעימים כרגע אבל לא אפרט - מנצלים את הקשרים שלהם במשטרה כדי לקחת את החוק לידיים (לירן, זה נקרא לקחת את החוק לידיים).

אם היה לי חבר כזה - לא היה לי חבר כזה.

אם לך זה לא מפריע, אתה גרוע יותר ממנו.

פורסם

לירן פה זה בסדר... :wink:

תשמע אני לא חושב שהוא לקח את החוק לידיים

אלא הוא הפעיל מישהו שיעזור לו במעין גוון של שוחד...

לקחת את החוק לידיים הוא לעשות דבר המוגדר כאסור בחוק

כגון לרצוח אדם מסויים ולהגיד "הגיע לו למות בגלל שהוא רוצח"

וכו...

אבל פה האדם לא עשה מעשה עברה בעצמו ( אני לא מדבר על עבירת התנועה שהוא עשה )אלא הפעיל מישהו בכדי שיעזור לו או whatever...

פורסם
צודק, אבל זה עדיין מסריח :D

השחיתות הזו הורסת את המדינה, לא פחות.

חזון אחרית הימים...

רועי צוקרמן הסכים איתי במשהו...

זה שזה מסריח זה נכון , אבל אתה יודע איך דברים עובדים היום במדינה

ישנן כמה שיטות

שיטת הסמוך! (סמוך עלי אחי)

שיטת הקומבינות (כמו החבר של ההוא..)

ועוד....

אבל מצד שני אני לא מסכים איתך שאתה אומר שהוא גרוע מחבר שלו

זה לא כך , לדוגמא אם היה לך חבר שהיה מתמכר לסמים

היית מפסיק לדבר איתו? היית עוזר לו , לא?

אין לשפוט אדם על פי מעשי חבריו...

:roll:

פורסם

להפך - לחבר שהתמכר לסמים הייתי מנסה לעזור.

התמכרות לסמים \ אלכוהול \ צפייה בחדר של חני :shock: (או איך שלא קוראים לזה) זה בעייה שלא בהכרח נגרמת במודע.

לעומת זאת, שיטת הקומבינות המלוכלכות להתחמק מאחריות (שיכלה להוביל לתאונה חו"ח) - היא מעשה במודע שנובע מחינוך לקוי והיא דבר שיש להוקיע אותו.

מה היית עושה מקסים אם היה נכנס בך שוטר \ קומבינטור והחלאה היה מקמבן את עצמו להאשים אותך בתאונה שהיא בבירור אשמתו? לא כיף לשלם 1000 שקל השתתפות עצמית בגלל חאפר כזה (בלי ירידת ערך, איבוד ימי אבודה, פציעה חו"ח וכדומה).

פורסם
להפך - לחבר שהתמכר לסמים הייתי מנסה לעזור.

התמכרות לסמים \ אלכוהול \ צפייה בחדר של חני :shock: (או איך שלא קוראים לזה) זה בעייה שלא בהכרח נגרמת במודע.

לעומת זאת, שיטת הקומבינות המלוכלכות להתחמק מאחריות (שיכלה להוביל לתאונה חו"ח) - היא מעשה במודע שנובע מחינוך לקוי והיא דבר שיש להוקיע אותו.

מה היית עושה מקסים אם היה נכנס בך שוטר \ קומבינטור והחלאה היה מקמבן את עצמו להאשים אותך בתאונה שהיא בבירור אשמתו? לא כיף לשלם 1000 שקל השתתפות עצמית בגלל חאפר כזה (בלי ירידת ערך, איבוד ימי אבודה, פציעה חו"ח וכדומה).

אין ספק ... שכול אחד היה עוזר ( למעט מקרה החדר של חני.. זה כבר זוועות.. :wink: )

ללא ספק המעשה הוא מעשה חמור ביותר ויש צורך להוקיעו מכול וכול

אבל מכאן ועד הטלת האחריות (בין אם בעקיפין ובין אם לאו ) המושלכת לגבי

מקסים , אינה במקום , כי הוא לא עשה את דבר ה"עברה"..

פורסם

מקסים

יש דברים שלא רצים לספר לחבר'ה.

גם אם עשית אותם.

אני חושב שאם אתה וחבריך מתנהגים ככה בתור נהגים חדשים ,

אז העתיד עוד יותר שחור...

חלק מלהיות בן אדם מבוגר זה להודות בטעויות ולשלם את המחיר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תמסור לחבר שלך שהוא תותח....נו מה זה השטויוית האלו?? מה אתה מספר את זה בכלל??

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

קיצר יש מישהו שאני מכיר עובד במשטרה, יש בית ספר כזה שמקבלים שם מקצוע ועובדים בו זמנית...אז הוא לומד חשמל ועובד במשטרה(מתקין מכשירי קשר וצ"אקאלאקות)...יום אחד אמא שלו נסעה בכביש של 70 נסעה 120-130 מסתבר שאחריה כל הדרך נסעה ניידת ועצרה ותה ליד הבית..אז היא חשבה זהו קנס..שלילה...השוטר התחיל לרשום לה כנס אז פתאם היא בא עליו ואומרת : " תגיד זה לא יעזור שהבן שלי עובד במשטרה"? אז הוא שאל מי זה??

היא אמרה זה הוא והוא...אז השוטר אומר אאא זה הקטנצ"יק זה שהתקין לי תקשר..אז בקיצור הוא לא יכל לזרוק תדו"ח אז הוא נתן לה 100 ש"ח על לא זוכר מה(שבסוף לא שולם)..למחורת הבן שלה בא לתחנה בה עליו המפקד שגם בעל הבית שלו ואמר לו"תגיד לאמא שלך שפעם הבאה תגיד קצת יותר מוקדם שאתה הבן שלה"..וגם את ה 100 שח ביטל....ויש עוד מיקרים דומים,

אז ככה זה קומבינות בארץ....כמובן שזה לא טוב אבל ככה זה.....

פורסם
אתה עשית מעשה טיפשי עם החבר שלך, ועדיין מאשים את השוטר שלא ויתר לך.

????

מה אני?

גם החבר השני שלך עסוק בלתרץ תירוצים. לא ידעתי שאם אין שדה ראיה אין צורך לתת זכות קדימה.

הוא לא מתרץ שום דבר. הוא יודע שהוא אשם ומודה שטעה.

בתקווה שכשאתה וחבריך תפגשו עם יישומה של תורת דארווין, לא תקחו עוד כמה חפים מפשע בדרך.

ככה מדברים?!

מה אני עשיתי בכלל?

בגלל שחבר שלי מקבן לעצמו חילוץ ממשפט מגיע לו שתיושם עליו תורת דרווין?

בגלל שיש לי חבר שיש לו 3 חודשים רשיון עשה טעות ולא נתן זכות(טעויות כולם עושים) מגיע לו למות?!?!

מה אתם רוצים ממני?!

אני אמרתי שזה בסדר?! להפך - אני אומר שזה לא בסדר, ואני רק מראה מאיזה עונש הוא התחמק. למה אתה נותן לי את הדוגמא הזאת?!?! אני מסכים שזה מגעיל לקמבן כאלה דברים.

ל -RSI - מה אתה רוצה ממני?!!?!? רד ממני!!!!!!!

אני מעצבן אותך - כשאתה רואה שאני הוא כותב ההודעה - פשוט אל תכנס! מספיק אם הקטילות האלה! זה מעצבן!!!!

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

• תוכן חדש...