Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק סוזוקי ליאנה.

kirill765
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.לפני חודש קניתי סוזוקי ליאנה 2007 סדאן 1600 אוט'.

עשיתי בדיקת צריכת דלק ויצא לי 1 ליטר ל8.7 ק''מ. אני מחיפה. האם זה בסדר כי

רשום במקורי ש זה 1 ל 10.10. תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם רוב הנסיעות קצרות, בתוך העיר, עם רמזורים, עליות, תנועה איטית, פקקים ומזגן פועל קבוע - זה תקין.

אם רוב הנסיעות מחוץ לעיר במהירות קבועה של 90 קמ"ש - זה לא תקין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני הייתי עם ליאנה סדאן בחיפה 4 שנים (לפני חודש מכרתי את הליאנה) והרכב עשה בנסיעות בתוך העיר 1 ל 11.

מחוץ לעיר כמעט שלא יצאתי איתו אך בפעמים הבודדות שעשיתי נסיעות ארוכות צריכת הדלק ירדה לסביבות ה - 12 ק"מ לליטר.

האם אתה עם רגל כבדה על הגז?

האם הרכב מלא באנשים או עמוס בציוד שמכביד על כושר הסחיבה של הרכב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני הייתי עם ליאנה סדאן בחיפה 4 שנים (לפני חודש מכרתי את הליאנה) והרכב עשה בנסיעות בתוך העיר 1 ל 11.

מחוץ לעיר כמעט שלא יצאתי איתו אך בפעמים הבודדות שעשיתי נסיעות ארוכות צריכת הדלק ירדה לסביבות ה - 12 ק"מ לליטר.

האם אתה עם רגל כבדה על הגז?

האם הרכב מלא באנשים או עמוס בציוד שמכביד על כושר הסחיבה של הרכב?

לא אני לא רגל כבדה.עכשיו תיקון.התדלקתי ב 300 ש''ח שזה 40 ליטר לפני שבוע.עשיתי הרבה נסיעות קצרות עד 10 ק''מ. ותוך שבוע עברתי איזה 120 ק''מ והגעתי לחצי מיכל.לא יודע מה יש לאוטו שלי.מפחד כבר ליסוע כי כל נסיעה יורד לי פס בדלק. זה לא צריך להיות ככה.ניראה לי יש לי בעיה במנוע או נזילה או לא יודע מה. הרבה אנשים רשמו שיש להם 1 ל 11 וכמה היו עם בעיה שלי.מה יכול להיות לא תקין?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי להיכנס למוסך, כי הרכב לא אמור לאכול כ"כ הרבה במיוחד אם אתה לא נהג "שודים".

מאיזה אזור אתה? במידה ומאזור חיפה והסביבה אשמח להמליץ לך על מוסך מורשה - שבתאי שמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה רץ למוסך בדוק צריכה בינעירונית.

רוב הסיכויים שהמצב אצלך תקין.

צריכת דלק של 1 ל 8-9 זה דבר לא חריג ואפילו די שגרתי ברכב עם מנוע 1600 אוטומטי, שנוסע נסיעות קצרות בעיר.

שעון דלק בחלק מהמכוניות ממש לא ליניארי, וכשהוא מראה חצי, בפועל המיכל מלא ב 60-70%. כך שהוא לא כלי מדידה מדוייק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי להיכנס למוסך, כי הרכב לא אמור לאכול כ"כ הרבה במיוחד אם אתה לא נהג "שודים".

מאיזה אזור אתה? במידה ומאזור חיפה והסביבה אשמח להמליץ לך על מוסך מורשה - שבתאי שמר.

כן מחיפה.אמרת היה לך ליאנה כזו 4 שנים.הייתי רוצה בפרטי לשאול אותך כמה שאלות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה רץ למוסך בדוק צריכה בינעירונית.

רוב הסיכויים שהמצב אצלך תקין.

צריכת דלק של 1 ל 8-9 זה דבר לא חריג ואפילו די שגרתי ברכב עם מנוע 1600 אוטומטי, שנוסע נסיעות קצרות בעיר.

שעון דלק בחלק מהמכוניות ממש לא ליניארי, וכשהוא מראה חצי, בפועל המיכל מלא ב 60-70%. כך שהוא לא כלי מדידה מדוייק.

כן אבל אתה רואה בן אדם עם אותו רכב וגם מחיפה קיבל 1 ל11. לגבי שעון דלק אני פשוט אתפלל שבעיה רק בו.כי אם בעיה במנוע אז אני לא יודע האם אפשר לתקן את הדבר הזה.לפני 3 שבועות החליפו לי פלאגים פילטר ושמן מה קיים יותר מי זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז מה אם גם בעל הרכב השני מחיפה .

בטוח שזה לא אותה צריכת דלק למי שגר בבת גלים ועובד בנמל לעומת מי שגר בדניה ועובד בנמל.

בכלל השוואה כזאת מאוד לא מדוייקת גם מהבדלי סגנון נהיגה.

9 קמ' לליטר בעיר למנוע 1600 וגיר אוטומט, בכלל לא נחשב לבעייתי.

תבצע מדידה נכונה (תדלוק מלא ואיפוס מד קמ', נסיעה עד הגעה ל 1/4 מיכל ושוב תדלוק מלא. חלק מס' הקילומטרים במספר הליטרים שתידלקת) ועדכן בתוצאות.

רענן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...