Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין למה אנשים כ"כ מתלהבים מהאקליפס הזה,מכשיר די רגיל כמו שאר המתחרים (קלריון 786,אלפיין 9855 וכו'...)

מה שכן יותר טוב בו זה הנמוכים יותר שטוחים עם שאר הצלילים,בקלריון הנמוכים טיפטיפה יותר מובהרים,אך זה ניתן לכוון עם כיוון נכון.

חבל לבזבז עוד כ 800-900 ש"ח על האקליפס לדעתי.

Scan Speak

פורסם

אני חושב בדיוק כמוך אבל מהתשובה האחרונה שלו נוסח יש באקליפס כיוונים טובים יותר הבנתי שאין לו מושג קלוש על מה הוא מדבר וסתם רוצה להגיד יש לי הכי טוב אז הרמתי ידיים. ;)

חוץ מפריאאוט גבוהה שדווקא יכול לעשות נזקים עם משתמשים שלא מבינים אני לא הרבה יתרונות שלו.

נ.ב.

אריק מה הבעיה בלעבוד אקטיבי עם ה9855? אני ראיתי הרבה שעובדים ככה.

פורסם

בוא נגיד שלפני שאתה תשתמש בכל הכיוונים שיש למכשירים האלה תצטרך לקרוא קצת וללמוד,מעבר לזה שתצטרך רכיבים טובים בשביל זה.

לא מדובר כאן בכיוונים רק של BASS,TREBLE,MID...יש דברים מעבר,כדי להשתמש בזה אני מאמין שיקח לך עוד זמן.

לגבי מה שאתה קורא,ככה זה כולנו,קוראים מה שאנחנו רוצים לקרוא.

בהצלחה לך עם האקליפס.

Scan Speak

פורסם

יש לחבר שלי את הרדיו דיסק DXZ855MP, עכשיו לא ראיתי שיש בו הגדרות יותר מדי, יכול להיות שיש בו עוד דברים שאנחנו לא יודעים :-D ?

פורסם
אני חושב בדיוק כמוך אבל מהתשובה האחרונה שלו נוסח יש באקליפס כיוונים טובים יותר הבנתי שאין לו מושג קלוש על מה הוא מדבר וסתם רוצה להגיד יש לי הכי טוב אז הרמתי ידיים. ;)

חוץ מפריאאוט גבוהה שדווקא יכול לעשות נזקים עם משתמשים שלא מבינים אני לא הרבה יתרונות שלו.

נ.ב.

אריק מה הבעיה בלעבוד אקטיבי עם ה9855? אני ראיתי הרבה שעובדים ככה.

לא הבנת אותי,אין בעיה לעבוד אקטיבי עם האלפיין,אבל לא עם סט 3WAY.

זה ההבדל היחידי בין האקליפס לאלפיין,באקליפס יש קרוס 4WAY לעומת האלפיין שהוא 3WAY.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לא הבנת אותי,אין בעיה לעבוד אקטיבי עם האלפיין,אבל לא עם סט 3WAY.

זה ההבדל היחידי בין האקליפס לאלפיין,באקליפס יש קרוס 4WAY לעומת האלפיין שהוא 3WAY.

אין לאקליפס קרוס 4way אתה מתבלבל

• תוכן חדש...