Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזכרון הפנימי של המכשיר, שהוא זיכרון קטן מאד, מלא. חבר את המכשיר למחשב והוצא את כל הקבצים המיותרים שנמצאים בכרטיס הפנימי.

פורסם

מחקתי כמה דברים, כרגע יש מקופ פנוי כ30 מ.ב. ועדיין אחרי 1.8 בערך עוד פעם "הזיכרון מלא"

עוד שאלה, האם יש דרך לפתוח דף של PDF בהמכשיר הזה, וא"כ איך?

פורסם

בעקרון, כל מה שלא חיוני למערכת ההפעלה לא צריך להיות על הזכרון הפנימי, הוא קטן ממילא והשימושים העיקריים שלו הם קבצי מערכת. מחק ערכות נושא, צלצולים, אנשי קשר שאתה יכול להעביר לכרטיס הsim. אאל"ט, בהגדרות הדפדפן יש לך אופציה לבחור איזה אמצעי זכרון אתה רוצה שיהיה בשימוש בהורדה של קבצים. לגבי PDF, נסה את התוכנה הבאה וספר לי איך היה.

פורסם
בעקרון, כל מה שלא חיוני למערכת ההפעלה לא צריך להיות על הזכרון הפנימי, הוא קטן ממילא והשימושים העיקריים שלו הם קבצי מערכת. מחק ערכות נושא, צלצולים, אנשי קשר שאתה יכול להעביר לכרטיס הsim. אאל"ט, בהגדרות הדפדפן יש לך אופציה לבחור איזה אמצעי זכרון אתה רוצה שיהיה בשימוש בהורדה של קבצים. לגבי PDF, נסה את התוכנה הבאה וספר לי איך היה.
קודם כל, תודה על כל מה שאתה מנסה לעזור לי,

1. כרגע יש לי ריק בכרטיס הפנימי 37 מ.ב., אז מה הבעיה להוריד 2 מ.ב.?

2. אין בהגדרות אינטרנט אופציה להגדיר שיוריד הכל לכרטיס החיצוני

3. בקשר לתוכנה של הPDF לא עוזר, כי כדי לפתוח דף צריכים קודם לפתוח התוכנה הזאת, ומשם לפתוח הדף, ואני לא מצליח למצוא האימיילים בתוך התוכנה , בקיצור אני צריך תוכנה שהמכשיר בעצמה יזהה את הPDF

תודה רבה

• תוכן חדש...