Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ראשון [10K ש"ח]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני בן 22 ומתחיל עבודה חדשה אשר מצריכה רכב (תיווך נדל"ן).

אני צריך רכב זול כי אין לי כל כך הרבה כסף לרכישה, אני חשבתי על סביבות ה10K (מוכן להתפשר קצת מעל).

הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני באמת אשאר בעבודה הזאת בגלל זה אני לא רוצה לקנות רכב יקר מדי.

שקלתי להשכיר רכב אבל זה ממש ממש יקר סביבות ה-2200 שקל לחודש לרכבים הכי קטנים.

אין לי בעיה עם גיר ידני, אני כן נהג צעיר אבל לא נהג חדש יש לי רישיון מעל 3 שנים.

אני צריך מצד אחד שהרכב יהיה זול אבל מצד שני שיהיה מכובד ולא איזה רכב שאני אתפלל כל נסיעה שלא ישבוק חיים בדרך.

קצת על הנסיעות:

הנסיעות יהיו בעיקר מרמת גן(בית) לראשון לציון(משרד), ובתוך ראשון לציון(לפגוש מוכרים וקונים)

אשמח אם תוכלו גם לעזור לי למצוא רכב ראוי וגם מי שמבין אז לחשב פחות או יותר את ההוצאות העתידיות:

הוצאות שנתיות

טסט ₪ 1,000.0

טיפולים שוטפים ₪ 2,500.0

ביטוח ₪ 3,500.0

סה"כ חודשי ₪ 583.33

בהנחה שאני אעשה סביבות ה1200 ק"מ בחודש וצריכת דלק היא 1/13 זה אומר

דלק ₪ 752.3 בחודש

סה"כ 583.33+752.3=1,335.63₪

אני מודה מראש לכל מי שעוזר!:-):-D

פורסם

כשאתה קונה רכב ב-10 אלף ש"ח ואין לך אבא שהוא מכונאי רכב או חבר שאוהב לפרק מכוניות בסופי שבוע, אתה חייב לקחת בחשבון תקלות לא צפויות.

הבעיה עם תקלות לא צפויות היא, ובכן, שהם לא צפויות. אז אני לא יכול לצפות אם מדובר ב-500 או ב-5,000 ש"ח בחודש. אבל בגדול, תוסיף עוד כמה אלפי שקלים בשנה על תיקונים ועוד כמה ימי עבודה שבוודאות ילכו לך כי האוטו לא יניע בבוקר ואתה תחכה לגרר+מוסך+מונית לעבודה+אוטובוס חזרה למוסך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דייהטסו שרייד

פורד פיאסטב

פיאט פונטו

יתאימו לדרישות ולמשימה.

בהצלחה בעבודתך החדשה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

20K יוכלו להקנות לך בעלות על פיאט פונטו או יונדאי גטס משנת 2004/5 ואולי אף 2006.

ישן או לא - זה כבר בעיני המתבונן....:)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני חשבתי אאת האמת על גטס שנת 2004-5 ידנית הבעיה שקראתי כל מיני ביקורות וכולם פשוט קטלו אותה ואמרו שהיא מתקלקלת בלי סוף...

יש אמת בדבר?

אני יודע שהיא כן זוללת דלק אבל מכיוון שאני לוקח ידני אז זה פחות קריטי

פורסם

אתה מתחיל עבודה חדשה וכפי שציינת אתה לא בטוח שתישאר בעבודה הזאת.

אתה בתחילת הקריירה שלך וכנראה ( וזה בסדר גמור ) שתחליף כמה עבודות עד שתמצא את יעודך.

אני במקומך רוכש סקודה פליסיה 2000 בסכום מגוחך של 5000 ש"ח ויוצא לדרך.

יש מזגן וטסט עד 6/2013

ראה דוגמא :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=31&SubModelID=277&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

פורסם
אני חשבתי אאת האמת על גטס שנת 2004-5 ידנית הבעיה שקראתי כל מיני ביקורות וכולם פשוט קטלו אותה ואמרו שהיא מתקלקלת בלי סוף...

יש אמת בדבר?

אני יודע שהיא כן זוללת דלק אבל מכיוון שאני לוקח ידני אז זה פחות קריטי

יונדאי גטס היא רכב אמין למדי - צריכת הדלק שלה בגירסה הידנית סבירה בהחלט.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הוצאות שנתיות

טסט ₪ 1,000.0

טיפולים שוטפים ₪ 2,500.0

ביטוח ₪ 3,500.0

סה"כ חודשי ₪ 583.33

בהנחה שאני אעשה סביבות ה1200 ק"מ בחודש וצריכת דלק היא 1/13 זה אומר

דלק ₪ 752.3 בחודש

סה"כ 583.33+752.3=1,335.63₪

אני מודה מראש לכל מי שעוזר!:-):-D

שכחת להכניס לרשימת ההוצאות - ירידת ערך.

אנשים לא לוקחים את זה לפעמים בחשבון.

צריך להבין שרכב שנרכש ב 20K ש"ח ואחרי שנה נמכר ב 15K ש"ח - ז"א הפסד כספי 5K ש"ח מהכיס.

פורסם

פונטו משנת 2001-2005 תתאים לך. חלקים זולים, אך מתקלקלת לעיתים ולכן צריך לבחור קילומטרז' סביר של 100-150K (בהתאם לגיל שלה) ולהשקיע בבדיקת קנייה. את שלי קניתי עם 183K לפני שנתיים. היום זה רכב שלא יסולא ערכו בפז, למרות ה218K המכובדים שלו אבל זה עלה בדם, יזע וכ-15K שקלים חדשים (2 תיקונים בלת"מ בשוטף, ראש מנוע, חיישן חמצן, צמיגים, ברקסים קומפלט, 3 טיפולים קטנים ואחד ענק).

הגטס גם טובה, חלקים זולים, מעט תקלות. אבל פונטו במצב טוב צורכת מנסיוני הרבה פחות דלק גם בהשוואה של ידני מול ידני. גטס סובלת פחות מקילומטרז' גבוה. את השם הרע היא קיבלה מלקוחות שלקחו אותה אחרי ליסינג\צבא ולא טרחו לבדוק את מצבה. גם ביחידה שלי כשהייתי בצבא אחדים מהקצינים מבלים יום בחודש פק"ל במוסך איתה, אבל אם יצאת איתם לנסיעה הבנת שהבעיה לא ברכב אלא בנהגים. יש הרבה גטס בשוק במצב לא טוב, אבל השמורות מהוות תמורה הולמת למחיר.

העיקר לבדוק את המצב של הרכב. אם הוא שמור, זה יוזיל את ההוצאות.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

כמה זמן ייקח לך להבין אם אתה נשאר בעבודה הזו או לא?

אם זה עניין של חודש-חודשיים-שלושה, הכי נבון יהיה לשכור רכב. ככה, אם תראה שזה תופס ואתה נשאר בעבודה הזו, גם תדע שיש לך משכורת קבועה לממן הוצאות רכב ואף הלוואה לרכישה, וגם יהיה לך רכב להתנייד איתו בזמן החיפושים אחר רכב ולא תהיה תלוי בתחבורה ציבורית או מוגבל ברדיוס החיפוש או לחוץ בזמן.

לא יתפוס- מחזירים את הרכב. גם אם תשכור ל-3 חודשים זה עדיין יותר זול מלקנות רכב ב10K + ביטוח + יישור קו, מה גם שזה יהיה מעט יותר ייצוגי ופחות מועד לתקלות שונות ומשונות שעלולות לפגוע לך בזמן העבודה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

יש פה חבר פורום,אורן,שמשכיר יונדאי אקסנט 2002 אם אינני טועה ב650₪,כשהוא דואג לכל ההוצאות לבד מדלק,מן הסתם.

נשמע לי פתרון פנטסטי למצב שאתה מתאר.

פורסם

אם "אורן" הוא לא חברה להשכרת רכב כמוגדר בחוק, אז השרות שהוא מציע לא חוקי, וסביר שבעת תאונה הביטוח לא יהיה תקף.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אם "אורן" הוא לא חברה להשכרת רכב כמוגדר בחוק, אז השרות שהוא מציע לא חוקי, וסביר שבעת תאונה הביטוח לא יהיה תקף.

זו לשון המודעה:

יונדאי אקסנט שנת 2000 מושקעת מאד.

בס"ד.

אקסנט שנת 2000 יד 3 פרטית!!

170000 ק"מ מזגן חלונות חשמל,נעילה מרכזית הגה כוח ועוד.

טסט ל-7 חודשים.

מושקעת מבחינת בלמים,מיסבים,חוטי הצתה,מצבר,מטופלת כמו שצריך!!

הרכב בבעלותי ,הרכב יימסר לאדם רציני בתמורה ל-650 שקלים בחודש הכוללים בתוכם ביטוחים+תחזוקה מלאה עליי,למעט דלק.

כמובן זו אינה עיסקת רכישה!!!

מתאים לבעלי קושי ביכולת כלכלית וכאלו שלא מעוניינים לרשום רכב על שמם.

אורן-0546-478606

למשכיר יש יוזר:onimrod,נשמע בחור רציני ואחראי,מהודעות אחרות שלא בפורום. איזו בעיה חוקית יש אם הוא מבטח כל נהג?

• תוכן חדש...