Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה לשלם לדיפלומט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב פרטי של דיפלומט (מספר לבן).

אני צריך לשלם את כל המיסים על הרכב.

האם הגיוני שאני יציע לי את מחיר הרכב שלו בארה"ב (משם הוא מגיע) ע"פ ה- BLUE BOOK?

האם להוריד אחוזים על זה שזה רכב דיפלומטי (אבל פרטי)?

איך לחשב כמה לשלם עבור הרכב?

תודה

פורסם

יש לקבל הערכה על גובה המיסים לתשלום, ועל פי זה ( והמחירון ) להחליט כמה שווה לך לשלם לו.

אם מדובר ברכב פרטי (לא בשימוש השגרירות) אין הורדה במחיר.

בעקרון המחיר שאתה אמור לשלם לו הוא ערך המכונית במחירון - פחות סכום המס לתשלום.

לפני שנים (כשהמיסים היו פי שניים ויותר ממה שהם היום) אמא שלי קנתה רכב מדיפלומט. כשהוא שמע כמה מיסים היא צריכה לשלם הוא היה כל כך מזועזע שהוריד לה 20% מהמחיר המקורי שהוא ביקש עבור הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חשבתי על קצת פחות מההפרש כי:

1. לדיפלומט קצת יותר קשה למכור רכב בארץ שהוא לא מכיר

2. המפרט של הרכב קצת שונה מהמפרט בארץ ולכן יכולות להיות בעיות תאימות חלפים או ידע במוסכים

3. אם ילך למכור למגרש, ישחטו אותו במחיר

4. יצחק לוי או יד-2 הנמוך מבינהם, לא בטוח שהוא מכיר את שניהם

5. יש לחץ מצד המוכר כי מתישהו הוא מסיים תפקיד וצריך לעזוב את הארץ.

מה דעתכם?

פורסם

אנחנו סקרנים.

באיזה רכב מדובר? מה השוני במפרט?

אם הרכב נמכר בארץ באופן מסודר. מחיר שוק, פחות המיסים שיש לשלם + התוספות היחודיות שיש לרכב ע"פ הערכה.

לא כל-כך מסובך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אנחנו סקרנים.

באיזה רכב מדובר? מה השוני במפרט?

אם הרכב נמכר בארץ באופן מסודר. מחיר שוק, פחות המיסים שיש לשלם + התוספות היחודיות שיש לרכב ע"פ הערכה.

לא כל-כך מסובך.

+1

על מנת לענות על השאלות האלו צריך את כל הפרטים הרלוונטים ממך (פותח השרשור).

יצרן:

דגם:

אבזור:

שנתון:

קילומטרז':

ואם ישנם עוד פרטים, מה טוב...

פורסם

מעדיף לא לחשוף איזה רכב כי זה רכב יחסית נדרש ואני לא רוצה מתחרים.

אבל:

1. יש לו יותר תוספות מהדגם הזהה הנמכר באופן סדיר בארץ

2. אני יודע שרכבי יבוא אישי של הדגם הזה שונים במספר דברים מהיבוא הסדיר. לכן גם יותר קשה לבטח אותם (עוד סיבה להוריד במחיר).

3. שנתון 2011 אם הנתון הזה לבד עוזר משהו

4. נהגת יחידה, ק"מ מאוד נמוך, פחות מ- 8,000 ק"מ או מייל, לא בטוח.

תודה

פורסם

כבר שנים שרכבים ״סחירים״ נרקבים אצל הקונים או נמכרים במחירי שחיטה. אף אחד לא יחטוף לך כלום. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ואל תשכח לעדכן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
חשבתי על קצת פחות מההפרש כי:

1. לדיפלומט קצת יותר קשה למכור רכב בארץ שהוא לא מכיר

אני לא הייתי מרגיש שלם עם עצמי לנצל חולשה של אדם איתו אני עושה עסקה, מה גם שיש להם מנהלנים ישראלים שעוזרים להם

2. המפרט של הרכב קצת שונה מהמפרט בארץ ולכן יכולות להיות בעיות תאימות חלפים או ידע במוסכים

3. אם ילך למכור למגרש, ישחטו אותו במחיר

4. יצחק לוי או יד-2 הנמוך מבינהם, לא בטוח שהוא מכיר את שניהם

אני בעד שקיפות :wink: תרמית או הסתרת ידע סופה להתגלות ולעשות לנו כישראלים שירות רע מאד

5. יש לחץ מצד המוכר כי מתישהו הוא מסיים תפקיד וצריך לעזוב את הארץ.

מה דעתכם?

דעתי באדום ואני סמוך ובטוח שתוכל לסגור עסקה במחיר ראוי לשני הצדדים גם אם תשמור על יושר ושקיפות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נו..? יש חדש? אנחנו סקרנים.

• תוכן חדש...