Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממש שמח שנסעת לו דרך הדלת.

ראיתי מקרה דומה בבני ברק, אמנם זה לא היה מאלימות אבל זה היה נמנע רק במאית שניה של סבלנות...

אנשים כאן לחוצים דורסנים משהו לא נורמלי :\

פורסם
יש לי שאלה אחרת ותענה לי בכנות-

האם נסעת כמו צב-כלומר האצת אחרי 5 שניות שהרמזור התחלף לירוק באיטיות,נסעת 30 במקום של 50 שבאמת בטוח ואפשר לנסוע שם 50 ללא יכולת של הרכב לעקוף?

האם בלמת בלימות פראיות לפני פסי האטה או שצפר לך שתאיץ קצת התחלת לבלום במטרה להציק לו?

אין סתם מקרים לטנגו צריך שניים.

רועי

מהרמזור אכן יצאתי באיטיות, לא כזו שעיכבה את התנועה מעבר לאולי 3 שניות. כמו שאמרתי, הוא הספיק לעבור וגם הרבה רכבים אחריו, ברמזור יחסית קצר (כלומר לא עיכבתי אף אחד)

לא בלמתי בלימה פראית לפני פס האטה, אבל הורדתי למהירות נמוכה במיוחד מכיוון שיש תעלה לפני פס ההאטה הספציפי הזה, ואני גם כהה לא נוהג לעלות על פסי האטה במהירות גבוהה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
למה הייתה צריך לצאת מהחניה אם גם כך הכביש היה חסום ?

במה אתה שונה בהתנהגותך מההתנהגות של נהג המיצובישי ?

למה שאנשים יאשימו אותך בחסימה (הבחורה) אם החוסם זה המיצובישי ? אולי בגלל שאתה חסמת יותר ? אולי כי חסמת את כל הכביש ולא רק נתיב אחד ?

חוזר על השאלה - מה ההבדל בהתנהגות שלך להתנהגות של נהג המיצובישי ???

לא הבנת כי גם לא הסברתי ממש נכון,

אני הייתי במתחם גדול, חניון ומלא חנויות בחוץ, אתה מכיר את זה.

אז יצאתי משם וחסמתי נתיב אחד "בחניון" הזה כי חיכיתי ורציתי לדעת האם המיצובישי יזוז.

פורסם

לדעתי תתלונן, ואם צריך גם תמסור תיאור של הבחור.

אתה לא יכול לחכות שהם יתלוננו, כי אולי הם צילמו את הרכב שלך, בכדי לחכות לך מחר בכניסה לצריפין, ולסיים את מה שהתחילו?

דעתי היא שתתלונן במשטרה, מה יקרה במקרה הכי גרוע? תבזבז שיחת טלפון, וכמה דקות?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התפתחותאחרונה מהרגע: מישהו במשטרה נתן לאדון את הפרטים של הבית כולל מספרי טלפון ועוד כהנה וכהנה דברים. אבא שלי התקשר להודיע לי שהוא קיבל איומים בטלפון בכל הסגנונות שעברין מסוג זה עשוי לאיים בהם

הולך להיות מעניין

פורסם

מישהו נתן לו פרטים, כי הם דיווחו פגע וברח.

חבר, תתקשר למשטרה בלי להסס. ותכין מכשיר הקלטה להקליט את כל השיחות עם הבחור המאיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

ממתי נותנים כתובת ומספר טלפון?

זו הכנה לפלילים.. והבחור הזה כנראה מתכוון לנצל את המתנה שניתנה לו

פורסם

מה הוא דרש? כסף על הנזק לרכב? או שהוא פשוט התקשר כדי לאיים? אני משע שאם המטרה היחידה שלו זה לפגוע בך הוא היה עושה את זה בלי להזהיר, ולכן לדעתי הוא ינסה לקבל ממך כסף על התיקון, ובד"כ טיפוסים כאלה דורשים אקסטרה.

בכל מקרה, צור קשר עם המשטרה, ודווח להם על הכול.

פורסם

תתייצב במשטרה עם אביך ותספר הכל!

המשטרה חייבת לאתר אותו ולהזהיר אותו.

זה לא הולך להיות פשוט כי אתה גרמת לו נזק מוחשי. גם אתה בבעיה. אבל תצמצם סיכויים לנזקים עתידיים.

אני הייתי מתייעץ עם עו"ד שילווה את המקרה. עוד לפני הפניה למשטרה.

כמו שניקו פ. כתב - יתכן ומדובר בניסיון לקבלת שווי הנזק. אני לא מכיר אותך ויודע כמה שקט בחיים חשוב לך, גם במחיר של צדק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אכן כן משטרת ישראל מנדבת את המידע על מספר רכב שפגע וברח , קרה לי גם שמישהו הוריד לי מראה של אאודי הלכתי אליו לבית וקיבלתי כסף .

עכשיו תראה עומדות בפניך 2 אפשרויות :

1. תוכל לחזור אליו למספר שלו ותגיד לו שעוד פעם הוא מתקשר אליך הדבר הבא שתדרוס זאת תהיה אחותו

2. לך לתחנת משטרה ותספר לחוקר בדיוק מה קרה +זה שהוא איים עליך ותוסיף עוד הרבה דברים שיתייחסו לזה ברצינות

יזמנו אותו ותאמין לי שאם מה שאתה אומר נכון לא יקרה לך שום דבר ולא תשלם לו שקל

אם הוא יתבע בבית המשפט תדווח כאן ואז נראה איך נתקדם

בל מקרה אין לך מה לדאוג כי אם הוא יפגע בך או ברכב שלך ישר ידעו מי זה ואז הוא יפסיד והוא גם יודע את זה אז הוא לא יעשה טעות.

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם
ממתי נותנים כתובת ומספר טלפון?

זו הכנה לפלילים.. והבחור הזה כנראה מתכוון לנצל את המתנה שניתנה לו

שיגרה יומיומית במשטרה.

אתה מדווח על רכב שפגע בך ונותנים לך 2 אפשרויות - פרטי הפוגע וטיפולך...או טיפול המשטרה בלי למסור לך פרטי הפוגע.

פורסם

גש מיד למשטרה! אתה כרגע בחזקת חשוד בגרימת תאונת פגע וברח, וזה בכלל לא חשוב שחשת מאויים בזמן התאונה - השורה התחתונה היא שגרמת נזק לצד ג' ונמלטת מהמקום מבלי להשאיר פרטים.

הצטייד בפרטי העדים, עדויות מצולמות וכל ראיה אחרת שיכולה לתמוך בגירסתך וקווה לטוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
גש מיד למשטרה! .

לך קודם לעו"ד !

לחץ הוא יועץ גרוע!

• תוכן חדש...