Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה עצבים!!!!! למה?? למה זה קורה לי?? ידעתי שהייתי צריך לתקן את ה נ"ח של אזעקה ולא להתעלם!!

השארתי את האוטו מאחורי הבית והפעלתי את האזעקה אבל יש בעיה איתה בזמן האחרון הדלתות לא נסגרות! הפעם שכחתי לבדוק והלכתי הביתה עם הפאנל! אבל הרכב נשאר פתוח! מישהו נכנס לתוך הרכב ולקח את הרדיו דיסק החדש שקניתי לפני 2 שבועות!!!! איזה עצביייים יוווווו בכל החיים של האוטו (10 שנים) הרכב נפרץ כבר פעמיים! פעם הראשונה תפסתי את הגנב!

בקיצר אני מבואס ועצבני! מה נשאר לעשות עם הפאנל???

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
תחפש את הגנב ותמכור לו לפחות תרוויח קצת

אם הוא יאתר את הגנב אני לא בטוח שהוא ירצה למכור לו את הפאנל.

אני חושב שהוא יעדיף לשווק לו איזה אלת ביסבול לראש.

בכל מקרה, לכותב השרשור.

א. האם הרדיו מבוטח בביטוח הרכב?

ב. רק שתדע שגם אם היית נועל את הרכב זה לא בהכרח אומר שהרדיו לא היה נגנב. פרצו לי גם אם אזעקה וגם אם יש לך איתוראן/חנייה בחניון תת-קרקעי נעול וביפר שמודיע לך ישירות אם מישהו מתעסק לך ברכב זאת לא ערובה שהכול יישאר בבוקר.

פורסם

הם לרוב ימכרו במחירים מגוחכים, וקנה אותו.

וזהו - יש לך מכשיר חדש.

ומשתתף בצערך על הפריצה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...