Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי עבודה לרכב,המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש! נראה טוב :)

זה סט של ׳1/2? אני התלבטתי מה לקנות ובסוף קניתי 3/8, יש דעה מכריעה בשאלה מה עדיף לטיפולים שוטפים לרכב?

כן זה 1/2.

אין לי מושג מה עדיף ומה בכלל ההבדלים :x

פורסם

אני לא מעוניין להיכנס לוויכוח על כלים טובים\מעולים\מצויינים. זו תחושה דיי סובייקטיבית.

לשימוש ביתי סיגנט הם מעל ומעבר למעולים, נכון.

אבל עד שלא החזקתם ביד כלי עבודה רציני, תוצרת גרמנייה למשל, או ארצות-הברית, קשה להבין מה זה כלי "מעולה" באמת. סיגנט פחות טובים מהרבה פירמות אחרות שקיימות בשוק, אבל המחיר המצחיק שלהם ורמת האיכות הגבוהה ביחס ישיר למחיר גורמים לכלים שלהם להיות מאד מאד מאד פופולריים ונפוצים.

ובכל מקרה ומצב הם טובים במשהו כמו 20 רמות איכות מעל הזבל הסיני שמוכרים בערך באותו המחיר... אותו זבל סיני שנשבר ביד בשימוש עדין. נשברה לי בוקסא סינית 3 פעמים: ראשונה, אחרונה ואחת יותר מדיי. לא משתמש יותר בכלים סיניים, נקודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לי יש את הסט הנ"ל של סיגנט משנת 2001, והוא עובד ועובד קשה מאוד, בין היתר עבדתי חצי שנה מכונאי במוסך ועשיתי עבודות פרטיות יום יום עם הסט הזה מלבד ביט כוכב אחד שהתרסק בשימוש בכח (קניתי אחר כמובן) אני לא רואה שום שחיקה מיוחדת בכלים והכל מתפקד כמו חדש

אגב ברווז, יש לי סט חצי של חברת SNAP-ON אני מעריך שאתה כן מחשיב את החברה לפאר היצירה, את הסט קניתי שעבדתי במוסך דרך המוסך ומדובר בסידרה המקצועית שלהם לשימוש מקצועי יומי, וואלה אני לא טורח להוציא אותה מהמחסן לא מרגיש שום יתרון בעבודה איתה אל מול הסיגנט, ממש שום יתרון

K446297.jpg

פורסם

סט כזה עולה בסביבות ה1500.

זה כמו שיש לי בדיוק, אם איני טועה עלה לי 450 -

W102288.jpg

אם כבר כלים, מישהו יודע איך קוראים לדבר הזה שיש בכל מוסך, מוט ארוך וגמיש עם מגנט בקצה?

משמש בעיקר להוציא חלקים ממקומות בעייתיים.

שואל בגלל בוקסה שנעלמה לי בתוך חלל המנוע בקליאו, נגמר בפירוק טמבון, גריל ופנס עד שנמצאה.

פורסם
יש לסיגנט אחריות לכל החיים?

הידית כוח שלי 3/8 נשברה.

גש עם הקבלה לחנות ממנה קנית את הידית (יש אפשרות שגם לא יבקשו קבלה).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...