Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם תסתכל טוב טוב אתה תראה שהוא קיבל תשובה מאוד פשוטה ממני.

אבל כדי לא לחזור על טעויות הדגשתי את טעויותיו והוא מחליט לקחת זאת בצורה קשה ותוקפנית.

סליחה אם אני פוגע אבל נהיית שר ההגנה והמשפטים?

נתתי הערה ל- Soundman ואתה החלטת לגבות אותו.

התשובה שלך ושלו בסוף בסוף היו הגיוניות ופשוטות אבל התהליך היה מייגע.

התוקפנות שלי נבעה מהעלבונות של Soundman (לא הייתי מתקן גם בחינם. טוב בחינם כן. אבל אחר כך מוכר אותו. וקונה סאב שאפשר באמת להגיד אותו סאב טוב ולא גרוטאה.)

חוזר בפעם השלישית ואומר, אני ביקשתי ביקורת?

ובנוגע אליך ReZ0, איך אתה קשור להערה שלי אליו? מלבד העובדה שנתת לי הארה לגבי חוקי הפורום, לא הספיק מה שהבהרתי לו אז אני גם צריך להבהיר לך?

ובנוגע לחזור על הטעויות שלי, גם לזה יש דרך, אתם כניראה לא מבינים שמדובר פה במצב מאוד רגיש, אני חייל, אין לי כל כך כסף להשקיע ובנוסף לכל אני מקבל עלבונות ממך וממנו, אז אל תתפלא למה אתה מקבל תגובות "תוקפניות", קצת רגישות למצב היה יכול לשפר הכל. את הטעות שלי אני מבין, ניראה אם אתה מבין את שלך.

פורסם

סליחה אדון ילד גמל, אני אותך לא העלבתי.

זכותי להחזיק בדעה שלי שזה סאב שלא שווה תיקון, ולא אתה ולאף אחד אחר פה יכול להגיד לי שזה לא נכון. חופש הביטוי.

נתתי לך תשובה לשאלה שלך, אפוקסי.

ציינתי את העובדה שזו כן אשמתך כי התחלת את הפוסט שלך בסיפורי אלף לילה ולילה. מה ציפית? שיגידו לך כל הכבוד על מוסר ההשכל? ובנוסף ציינתי שבעוד 50 שקל השקעה היית חוסך לעצמך נזק בלתי הפיך והוצאות מיותרות. אבל אתה יודע יותר טוב, אז להבא תענה לעצמך על השאלות ותעשה בשביל עצמך את השיעורי בית במקום לבקש מאחרים. תפוס יוזמה תריץ חיפוש בגוגל, תשלח אימייל או תרים טלפון במקום להתבכיין פה שכמה אנשים העמידו אותך על הטעויות שלך וזה כואב לך.

אני שום טעות לא עשיתי פה. חכמולוג.

פורסם
סליחה אדון ילד גמל, אני אותך לא העלבתי.

זכותי להחזיק בדעה שלי שזה סאב שלא שווה תיקון, ולא אתה ולאף אחד אחר פה יכול להגיד לי שזה לא נכון. חופש הביטוי.

נתתי לך תשובה לשאלה שלך, אפוקסי.

ציינתי את העובדה שזו כן אשמתך כי התחלת את הפוסט שלך בסיפורי אלף לילה ולילה. מה ציפית? שיגידו לך כל הכבוד על מוסר ההשכל? ובנוסף ציינתי שבעוד 50 שקל השקעה היית חוסך לעצמך נזק בלתי הפיך והוצאות מיותרות. אבל אתה יודע יותר טוב, אז להבא תענה לעצמך על השאלות ותעשה בשביל עצמך את השיעורי בית במקום לבקש מאחרים. תפוס יוזמה תריץ חיפוש בגוגל, תשלח אימייל או תרים טלפון במקום להתבכיין פה שכמה אנשים העמידו אותך על הטעויות שלך וזה כואב לך.

אני שום טעות לא עשיתי פה. חכמולוג.

מצחיק כמה בן אדם יכול להיות אטום כאשר באים ומראים לו את הטעויות שלו, תאמין לי שאת הלקחים שלי מהפורום הזה אני לקחתי וכל דבר נוסף שאני אגיד פה לא באמת ישנה את דפוס ההתנהגות שלך,סיפורי אלף לילה ולילה,כחמולוג,להתבכיין, פנים מול פנים הייתי אומר לך משהו אבל פה זה לא כל כך מתאים,בניגוד אליך ואל הבחור השני פה אני נגד כל קטע ההשפלות ואתה יודע מה, אתה אפילו לא שווה את זה, אז לא יכול לקבל קצת ביקורת? לקחת תפקיד שהוא גדול עליך אז אתה נוגע בנקודות רגישות? רק מראה כמה בן אדם חזק אתה באמת.

שר ההגנה והמשפטים?, מתאים לך:wink:

פורסם
שכחתי לתת את השם...

בכל מקרה, rockford p2 12 inch.

לתת תמונה זה קצת בעייתי כי הוא לא לידי עכשיו..

אבל הנזק העיקרי ממקום במרכז הוופר, חריצים דיי עמוקים.

לא ניתן לתת לך תשובה עניינית משתי סיבות :

א.לא ניתן לאמוד את הנזק דרך האינטרנט ,רק בעל מקצוע יכול לבדוק ולהעריך {וגם אז לא בטוח ששווה כלכלית לתקן אותו}

ב.לא ציינתה היכן אתה גר ולכן לא ניתן להמליץ לך על בעל מקצוע {מה שגם המלצה על בעלי מקצוע אסורה בפורום}.

פורסם
מצחיק כמה בן אדם יכול להיות אטום כאשר באים ומראים לו את הטעויות שלו, תאמין לי שאת הלקחים שלי מהפורום הזה אני לקחתי וכל דבר נוסף שאני אגיד פה לא באמת ישנה את דפוס ההתנהגות שלך,סיפורי אלף לילה ולילה,כחמולוג,להתבכיין, פנים מול פנים הייתי אומר לך משהו אבל פה זה לא כל כך מתאים,בניגוד אליך ואל הבחור השני פה אני נגד כל קטע ההשפלות ואתה יודע מה, אתה אפילו לא שווה את זה, אז לא יכול לקבל קצת ביקורת? לקחת תפקיד שהוא גדול עליך אז אתה נוגע בנקודות רגישות? רק מראה כמה בן אדם חזק אתה באמת.

שר ההגנה והמשפטים?, מתאים לך:wink:

ילד, אתה סותר את עצמך. קורא לי אטום וטוען שאני לא מתייחס לתוכן ההודעות שלך כשאתה עושה בדיוק את זה בעצמך.

הגיע הזמן שתרד מהעץ.

פורסם

תראה.

לא אני ולא אף אחד כאן לא מעליב.

הכול זה בגדר ביקורת בונה ועזרה הדדית. (כי עם לא הינו רוצים לעזור לא הינו עונים לך.)

והתשובה השניה שלי פשוטה למדיי.

לא הייתי מתקן את הסאב! אולי בחינם. (מה זה אומר??) שהתיקון יהיה יקר.

ובמחיר הזה אתה קונה אחר.

ולגבי ביקרות על הסאב. היא במקום. כי הוא לא שווה את הכסף.!

ואני יכול בשניה לתת לך 5 מספרים של אנשים שיתקנו אותו בשמחה. ויקחו ממך בין 200-ל400 שקל בשניה.

אבל מה יהיה לך? את אותו הסאב גרוטאה!

ובמחיר היה יש הרבה סאבים אחרים הרבה יותר טובים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...