Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

הינה סיפור קטן עם מוסר השכל גבוה!

בוקר אחד אחי קם בבוקר וגילה שהאוטו שלו לא מניע.

כמובן שהדבר הראשון שהוא יעשה זה לפנות לאמא שלנו ולבקש ממנה את האוטו המשותף (שלי ושלה)

על האוטו מותקנת מערכת שהשקעתי בה את מירב כספי (אני חייל אז אל תגזימו)

בכל מקרה,

האח הלא יוצלח שלי משו מה קיבל רעיון כיצד לחסוך מקום בבגאג' ופשוט הפך את הסאב אם כיוון הממברנה כלפי הרצפה.

מתחת לסאב היה בורג קטן ועלוב שקיבל מיקום חדש, הבורג המסכן חירע (קרע בעברית) את השטח הפנימי של הממברנה וכעט רוב התדרים נשמעים לאוזן כ: חעעעאאררררעעעחרררר!!!!!

מוסר ההשכל (כמו שהבטחתי): אל תסמכו על אף אחד אם המערכת ברכבם הפרטי! גם לא אחים,הורים,חברים טובים!

איפה אני יכול לתקן את הסאב במחיר הוגן בהתחשב לזה שאני חייל?

האם כדי לי תקן אותו בכלל או לקנות חדש?

לתשובתכם הכנה אודה,

פורסם

תלוי איזה סאב זה, אם הוא רציני אז כן, אם הוא סאב יחסית פשוט אז תעשה כמוני ותחסוך כמה חודשים ותקנה אחד טוב (גם אני חייל...) ותשקיע על הגנה, או רשת או המוטות האלה שייתן לו הגבהה ואז פתרת את העניין

פורסם

האדם היחידי שאשם זה אתה!

ברכב שהוא לא שלך בלבד. ואתה נהג יחיד. כאשר מתקינים מערכת לוקחים בחשבון שיש אנשים אחרים על הרכב.

וזה אומר התקנה בטוחה יותר (מגברים מוגנים יותר) סאב מוגן (רשת / גריל ).

וטיווטרים מקובעים טוב.

ולגבי תיקון.

איזה סאב זה?

ותן לנו תמונה לבעיה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שכחתי לתת את השם...

בכל מקרה, rockford p2 12 inch.

לתת תמונה זה קצת בעייתי כי הוא לא לידי עכשיו..

אבל הנזק העיקרי ממקום במרכז הוופר, חריצים דיי עמוקים.

פורסם

P2. לא הייתי מתקן גם בחינם. טוב בחינם כן. אבל אחר כך מוכר אותו. וקונה סאב שאפשר באמת להגיד אותו סאב טוב.

ולא גרוטאה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם
P2. לא הייתי מתקן גם בחינם. טוב בחינם כן. אבל אחר כך מוכר אותו. וקונה סאב שאפשר באמת להגיד אותו סאב טוב.

ולא גרוטאה.

אח שלי,פסילה שניה.

שים לב אתה בכלל לא מתייחס לתוכן ההודעה מבחינת השאלות עצמן:

איפה אני יכול לתקן את הסאב במחיר הוגן בהתחשב לזה שאני חייל?

האם כדי לי תקן אותו בכלל או לקנות חדש?

כל מה שקיבלתי ממך עד עכשיו זה עלבונות וכמעט תוכן שאינו קשור בכלל לגוף ההודעה.

אין לי מושג מי אתה או מה הניסיון שלך אבל אני מבקש ממך הערות כמו "אשמתך" או "גרוטאה" לא יתקבלו בשמחה מאחר ולא ביקשתי חוו"ד על הסאב או על האחריות האישית שלי או איזה הגנות שמתי על הסאב וכו'.

להבא,

שים לב לתוכן השאלה ותשתדל לתת תשובות ענייניות שמעניינות את כולם ולא באות להראות כמה ידע וניסיון יש לך(להשוויץ בקיצר).

ולעניין,

נהיו חורים בחריצים האלו? או שזה רק אכל קצת בשר מהממברנה?

נהיו חריצים ארוכים, נקרא לזה שברים הממוקמים במרכז הסאב.

פורסם

הוא לא אח שלך, בוא נתחיל בזה. שנית תקרא את כללי הפורום, לא כותבים אחי, אח שלי, גבר, חחח וכל סוג אחר של שפת רחוב.

לגבי התיקון, אם היית טורח להעלות תמונה אולי היינו מבינים טיפה יותר מה חומרת הנזק.

ממה שהצלחתי להבין, למרות שזה שיטה שאני לא אוהב ואתה מרושש, קצת דבק אפוקסי בחריצים אמור לתקן את המצב. זה לא יראה יפה.

אני נאלץ להסכים עם סאונדמן פה, זה סאב זול שלא הייתי שם שקל על תיקון, ללא קשר שאתה חייל.

ואתה כן אשם בזה, היית משקיע עוד 50 שקל בעת ההתקנה/רכישה של המוצרים וקונה גריל לסאב.

פורסם

יודע מה.

אני יסביר לאט אולי תבין!

תקן יעלה לך כמו סאב חדש!! במקרה הזה. (תיקון בסיסי מתחיל לב150 שקל! ויכול להגיע ל500-600 שקל)

וזה סאב שלא הייתי משקיע שקל לתקן!!@ כי הוא לא שווה את זה.

במחיר התיקון אתה קונה אחר!

פורסם
יודע מה.

אני יסביר לאט אולי תבין!

תקן יעלה לך כמו סאב חדש!! במקרה הזה. (תיקון בסיסי מתחיל לב150 שקל! ויכול להגיע ל500-600 שקל)

וזה סאב שלא הייתי משקיע שקל לתקן!!@ כי הוא לא שווה את זה.

במחיר התיקון אתה קונה אחר!

לא יכלת לכתוב את זה ככה בתגובה הראשונית שלך? היית חייב להשמיץ?

את החלק של "אני יסביר לאט אולי תבין" הייתי מוחק, לא נעים שמתנהגים אליך כמו אל ילד קטן או כמו ילד עם פיגור.

אפרופו לחוקי הפורום לדבריו של ReZ0, סנן סימנים כמו "!#@@#".

וגם לך ReZ0 אני חוזר ואומר, לא ביקשתי לקבל "נונונו", אם הייתי רוצה הייתי מבקש.

כן אשם לא אשם זה לא הנושא!

להמליץ לי להבא לשים הגנות היה יכול להשמע יותר טוב מאשר "אשמתך שלא שמת 50 שקל יותר".

בנוגע לתמונה אני חוזר ואומר: הסאב לא נמצא אצלי כרגע,אין פה קשר לטרחה.

בכל מקרה, קיבלתי את תשובות מעניינות, אבל לא ממכם.

תודה על ה"עזרה".

להבא אני אחשוב פעמיים אם בכלל לשאול פה שאלה.

יום טוב,

פורסם

אני גם חושב שאין מה לתקן את הסאב , במחיר התיקון תוכל לקנות משהו ברמה זהה או אפילו יותר טוב מיד 2.

לגבי אופי התשובות, חברים אתם יורדים כאן לרמה נמוכה מאד, לא כולם יכולים / רוצים להשקיע את מה שאתם השקעתם , השקעתם, מעולה, אתם נהנים ממהשקעה, עוד יותר טוב (ספרו והוסיפו תמונות!), אבל אל תשמיצו את מי שלא השקיע.

SCANSPEAK

פורסם

תודה רבה על השיעור בחינוך ויחס!

להבא אל תפרסם דברים כמו שרשמת בפוסט הראשון אם כואב לך לאכול קצת ביקורת.

פורסם

ערב טוב

אי אפשר פשוט לענות תשובה פשוטה וזהו כל הזמן להתחכם.

שאל שאלה פשוטה מצפה לתשובה פשוטה מה מסובך כל כך.

פורסם

אם תסתכל טוב טוב אתה תראה שהוא קיבל תשובה מאוד פשוטה ממני.

אבל כדי לא לחזור על טעויות הדגשתי את טעויותיו והוא מחליט לקחת זאת בצורה קשה ותוקפנית.

• תוכן חדש...