Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את ה HU הקיים והישן שיש לי ברכב (פגו 206) שלא קורא mp3

הדרישות שלי מהמערכת החדשה היא שתהיה בה דיבורית bt איכותית. ורצוי גם קורא כרטיסי זכרון.

כמובן שארצה שהמערכת תהיה מבית טוב ולא חברת מדבקה

יש רעיונות ?

פורסם

יכול להיות שתהיה לי אפשרות להביא את המערכת מארצות הברית. האם יש אופציה טובה שם ?

המערכת שקיימת היום היא של פיוניר. האם מערכות שלא של פיוניר מגיעות עם אותם חיבורים ? או שמצריכות חיבורים שונים ?

פורסם

איך זה שבשום פרסום לא כתוב על כרטיס הזכרון ?

איך מעבירים את התדרים לישראלים ?

והאם יש דגמים עדיפים בהפרשי מחיר סבירים ? והאם הרדיו מגיע עם מיקרופון לדיבורית או שצריך לרכוש אותו בנפרד ?

פורסם
איך זה שבשום פרסום לא כתוב על כרטיס הזכרון ?

איך מעבירים את התדרים לישראלים ?

והאם יש דגמים עדיפים בהפרשי מחיר סבירים ? והאם הרדיו מגיע עם מיקרופון לדיבורית או שצריך לרכוש אותו בנפרד ?

כתוב באתר של פיוניר :

http://www.pioneer.eu/eur/products/22/121/61/DEH-6400BT/page.html

רצוי לרכוש עם תדרים אירופאים ולא אמריקאים

כיוון שעלות כיול פה בארץ תעלה לך סכום נוסף.

מגיע עם מיקרופון פנימי

הדגם הנוכחי הוא 6450BT.

פורסם

כנראה שיש הבדל בין הדגמים האמריקאים לאירופאים מכיוון שבאתר האמריקאי לא כתוב על זה כלום ובתמונה רואים כניסת USB קדמית בניגוד לדגם האירופאי.

תוכל בבקשה לתת לי המלצות על דגמים הנמכרים באמזון ויתאימו לדרישות שלי שהן דיבורית איכותית, כרטיס זכרון עם ניווט נוח בין ספריות ורדיו שיתאים לישראל ?

פורסם

החברה מוכרת וטובה יותר מקנווד/פיוניר וסוני.

היא קוראת USB,כך שתוכל לקנות קורא כרטיס זיכרון בעלות של כמה עשרות שקלים ולחבר לשקע USB או לחילופין להתקדם ולקנות DOK.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...